Ülkemizde pek tanınıyor olmasa da hazırladığı kasa ve güç kaynakları ile yurt dışında adından söz ettirebilen üreticilerden biri olan In Win, Computex 2008 de hazırladığı yeni donanımlarını katılımcıların beğenisine sundu. Firmanın standında yer alan ürünlerden özellikle Commander serisi yeni güç kaynakları dikkat çekmeyi başardı. Kasa tasarımlarıyla dikkat çeken güç kaynakları kablolarının da modüler yapıda olması sayesinde özellikle modifikasyon severler tarafından ilgi görebilir. Yüksek verimlilik iddiası ile gelen ve 80Plus sertifikasına sahip yeni seri dahilinde 1500 watt'a kadar farklı kapasitede modeller bulunuyor. Çoklu grafik kartı kurulumları içn SLI sertifikasınada sahip güç kaynakları 140mm'lik fan ile donatılmış durumdalar.
< Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >
bu in-win kadarda dandik ve gereksiz pahalı(bana göre) psu ve kasa üreticisi görmedim Aopen NZXT ASUS dan havalar sergileyen çalıntı tasrım yapan bir firma gibi gelior bana
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tibuk -- 7 Haziran 2008; 14:23:27 >
vayyyy o üsteki resimdeki modeli ile rahatca 4 tane gtx280 takılabilir 1500w yeter orası biraz düşündürücü
neden gtx280 reklamını yapıyorsun ?mesela şöyle diyebilirdin 4 adet üst düzey ekran kartını rahatçada kaldıra bilecek düzeyde. > diyebilirdin
psu larda 1000w sonrası acayip abartı oluyor yani bukadar güç teketmeside işin bi garip yani sömürge sistemler oldu artık pc ler acayip uctular yakında 2000w 25000w çıkar diye düşünüyorum
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi S.T.A.L.K.E.R -- 7 Haziran 2008; 16:08:16 >
vayyyy o üsteki resimdeki modeli ile rahatca 4 tane gtx280 takılabilir 1500w yeter orası biraz düşündürücü
neden gtx280 reklamını yapıyorsun ?mesela şöyle diyebilirdin 4 adet üst düzey ekran kartını rahatçada kaldıra bilecek düzeyde. > diyebilirdin
psu larda 1000w sonrası acayip abartı oluyor yani bukadar güç teketmeside işin bi garip yani sömürge sistemler oldu artık pc ler acayip uctular yakında 2000w 25000w çıkar diye düşünüyorum