turbosim vs tarzı aparatlardan biri mi var yoksa sende?? hani öyleyse sıkışması normal ancak biraz zorlayınca açılıyor bana da olmuştu heryerimden ter akaraktan gözümü yumdum bastım atacı çıktı.
ben atacla rahatlıkla acabiliyorum.. atacı duz bir tel haline getirdikten sonra bi kısmını elle tutulabilir hale getiriyorum diger kısmıylada bastırıp cıkartıyorum sim kartı... ilk baslarda cekinirdim sokardım ama bastırmazdım.. ama bastırmak gerekiyor biraz...
ataç dısında küpe de cok kullanışlı hem ucu sivri degil yani zarar verme korkusu yok hemde kupelerin demirleri cok saglam oluyor..
En güzeli ataç oluo bence. kalın ataçlardan. sadece bir ucunu eğerek iphone sim çıkarıcıya dönüşüo.. Sanki ataç ı baz alarak yapmışlar telefonu... Ayrıca yukardaki arkadaş 0,5 uçlu kalem demiş... İphone a en güzel uyan kalem 0.7 rotring dir:D buda benden tüyo... Yav öle bi telefon yapmışlarki ewdeki bütün aletleri seferber edioz. wi fi ydi ataçtı kalemdi kabloydu pc ydi Valla iyi başa çıkıoz bunla biz:D