Yeni alacağımız bilgisayara AŞIRI derecede overclock yapacağım.Su soğutma önerilerinizi bekliyorum.Su soğutma az geliyorsa ne tip bir soğutma kullanmalıyım?
Tam olarak sisteminizi ve su ile soğutmayı düşündüğünüz parçalarla birlikte bütçenizi belirtirseniz daha iyi olur.
Ancak her durumda aşağıdaki linkteki set çok yüksek performanslı bir sıvı soğutmanın temelini oluşturur. Buna yalnızca anakart için çipset blokları ve ekran kartı bloğu ekleyerek kullanabilirsiniz
2000 ytl lik bilgisayara ne akla hizmet olarak 1000 ytl sıvı soğutma sistemi topluyosunuz anlamış değilim cidden. Onun yerine aldığınız işlemcinin bir üst modeli + ekran kartını daha iyi birşey alırsanız daha mantıklı olur. Aşırı overclock demişsiniz de acaba su soğutmayla nasıl yapacaksınız bu işi?
@şampiyon bilo
Bahsettiğinin marka ve benzeri markalara sahip ürünlerin hazır çözümlerini önermiyorum. Çünkü bu firmalar sadece sıvı soğutma değil, hava soğutma, kasa, güç kaynağı vb. çözümler üzerine daha çok yoğunlaşmış oluyor. Yaptıkları sıvı soğutma setlerinin de kesinlikle hakkını veremiyorlar. Yapmış olmak için yapılıyor ve evet bizim sıvı soğutma setimiz var denmiş oluyor....
HWA Overclock & Modding Intel Cedarmill 641 - Asus P5KE-Wifi P35 - 2Gb Mushkin DDR2 800 Cl5 - 256Mb Leadtek 7600GT X-Spice Kira 530Watt - A+ Black Pearl - Seagate 2x250Gb SATA2 - Western Digital 500Gb SATA2 16x Pioneer DVD - 16x BENQ 1650 DVD-RW - Pioneer KEH-7250 & TS-A6956 (150Wx2) EK Supreme Acetal - EK NF4 - Magicool Extreme II-240mm - Magicool Extreme I-120mm - Laing DDC - Magicool Silindirik Hazne - 150mm
benimde elimde fazlandan sıvı soutma sıvısı war kendi karışımım etilen,saf su ,antfriz,ispirto ii sonuçveriyo ve -30 a kadar donma başlamıyor
sıvı soutma yerine gaz destekli sıvı soutma, dod,yada peltier sotmaya geçin waterboxlar 300 e 500 e war yada yapılıyor tavsiye ederim ben waterbox ve dod kullanıyorum aykun size waterbox yada dod yapabilir bu knularda aykunun aktif çalışmaları wardır
bana fazla pahalıya patlamıyacak yani en fazla 200dolar civarıolacak bişey arıyorum olacak ama thermaltake tarzında ama magic cool gibi dandik mrka olamayacak yardım edin lütfen chip set soğutumuna gerek yok çünkü asus m2n kulanıyorum
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Fear Dot Com -- 9 Haziran 2008; 2:16:33 >
toplama 1 sıvı soutma yapabilirsin piyasada şu anda termalakenin ürünleri pek yok 3 gün önce isteseydin resimde montajladığım ttribe yada tt big water den 1 ini sana verirdim 2 sistemi anselmo kardeşimize 120 ye werdim bedava gitti