Arkadaşlar kaç gündür uğraşıyorum. Ağdan bulaştığını tahmin ediyorum. Formatla sorun çözülmüyor. Sanıdım fdisk son çare ama önemli bilgilerim var pc de. Bu virüsten nasıl kurtulabilirim?
Ekran görüntüleri burda. Sanırım internetten kendini yüklüyor.
açık kaynak kodlu bi antivirüs sürekli güncelleniyor bunun flash disk versiyonuda isteren bide bunu dene tarama başlarken önden bi ram taraması da yapıyor diye biliyorum...
Fdisk denemeyi düşünüyorum son çare olarak. Ram e yüklenebildiğini hiç duymamıştım. Verdiğin programı deneyeceğim bakalım. İşe yarar inşallah. Denemediğim virüs programı kalmadı. Nod32, Kaspersky, Awast, Spybot vs.
Ekleme: Verdiğin linkteki program sanırım linux için.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hannibal -- 7 Haziran 2008; 13:12:03 >
Aman hocam sen neyaptın?bu konu burda acılırmı hiç?aynı dertten bende muzdariptim,derdimi anlatayım bir cözüm bulayım dedim,demez olaydım.Aynen senin gibi formatla cözemedim sorunu, buraya yazdım kimse inanmadı,üstüne birde yalancısın diyerek hakaret ettiler.E tabiki bundan sonra kendimi savunmaya gectim sagdan soldan bilgiler topladım aynı sorunu yasayan insanlar oldugunu belgeledim burda anlattım üstüne birde beni sikayet edip yazdıgım yazıları sildirtdiler.Yani yazdıgın bu yazıdan dolayı basın baya bir agrıyabilir aman benden söylemesi. Sorunun icin sana tavsiyelerim ; Format icin baska bir boot cd kullan.boot esnasında makineler nete baglı olmasın.Windows güncellemelerini baska bir yerden indir, sonra senin pc ye bunları yükle.Daha sonra yine nete baglamadan önce pc ni safe modda iyi bir av ile tarat ve son olarakta nete cıkıs icin kullandıgın modemin firmware sini yenile.Ben bunların hepsini bir kalemde denedim tek tek arka arkaya sorunum düzeldi.sana gecmis olsun
seylem hocam baya bir dertliymişsin bu konuda. Modem firmwire sini yenileyemem hastaneden giriyorum internete. Windows güncellemesi yapmıyorum. Başka bir boot cd işe yararmı bilmiyorum? Virüs programını deniyorum şimdi. Çok gıcık bir virüs.
aslına bakarsak pek bir etkisi yok. Resimlerde görülen dosyalar oluşuyor. Internette gezinirken bazı sitelerde hata veriyor. Nod32 ya da kaspersky varsa devamlı uyarı veriyor. Rahatça işlem yapılamıyor.