Yüksek performanslı bellekleri ile tanınan Patriot, Computex 2008'de hazırladığı yeni çözümlerini sergiliyor. Firma aynı kulvarda yer alan diğer pek çok üretici gibi özellikle DDR3'lere ağırlık vermiş durumda. Patriot'un sergilediği yeni DDR3 çözümlerinden bir kısmı Intel'in XMP bir kısmı ise Nvidia'nın EPP teknolojisiyle uyumlu olarak çalışabilmekte. Bahsi geçen teknolojiler ise hemen hemen aynı amaca hizmet etmekteler. Zira XMP tkenolojisi X38 ve X48 yonga setleri üzerinde uyumlu bellekler ile daha yüksek hızlara ve daha agresif zamanlamalara ulaşılmasını sağlarken, EPP teknolojisi ise aynı iş nForce yonga setlerinde gerçekleştirmek üzere kullanılıyor. Patriot'un sergilediği belleklerden Yeşil renkli soğutuculara sahip olanlar, Nvidia'nın EPP teknolojisini desteklerken, Gri renkli olanlar ise Intel'in XMP teknolojisi ile uyumlular. Bu arada bahsi geçen belleklerin tüm yonga setleriyle çalışabildiğini fakat belirttiğimiz avantajlar için uyumlu yonga setlerinin kullanılması gerektiğin belirtelim. CAS7 zamanlamalasında çalışan 1600MHz ve CAS9 zamanlamalasında çalışan 2000MHz'lik bellek kitlerini fuara getiren firma ayrıca 1200MHz'de çalışan DDR2 bellekleriyle de dikkat çekiyor. Hazırladığı USB bellekleri de sergileyen Patriot standının öne çıkan unsuru ise Quake 4 yarışması oldu. Dileyen kullanıcılar PMS takımından gelen iki bayan oyuncu ile kozlarını paylaşma fırsatı da yakaladılar.
Fuarın ortasında bayanlarla quake4 kapışmasımı olur, insan bayana yenilirse rezil olur orda, hele benim gibi yıllarca online quake oynamış biri hiç kaldıramaz.
Dunyanin en iyi ramlerini iki firma uretiyor... birtanesi ne kacinilmaz ki ucuz ve guvenirligi bakimindan Kingston... digeri ise Patriot..
Dunyaca hizli ram cozumlerinde agresif zamanlara ulasir ki; bazi testlerde 3volt ve 4-4-4 gibi zamanlarda calisabilen DDr2'de bu degerlerle 1200mhz'de saglam degerlere ulasan bu ramler; ilgili kitle tarafindan kabul edilmis ve benimsenmistir..
Dell ve Alienware tarafindan kullanilan yegane cozumlerden biridir..