uydumda biss şifre giriş yeri yok. next y 6000 dci modeli cihaz bilgisi + kırmızı tuşla şifre girmek için cı sistemi adlı menü geliyor fakat içinde conax viacces irdeto gibi key girme yerleri var biss yok. sanırım içindeki yazılımla ilgili sorunu çözebilirmiyim yoksa bi uyducuya gidip bi ton para mı bayılmam lazım
bende de yumatu var ve aynı sorun bende de war...şöyle birşey buldum denedim mac saati belli olacak olup olmadığı..ATV için: Biss ID: 0×1FFF (eğer 6 haneli ise 0×001FFF),
bende de yumatu var ve aynı sorun bende de war...şöyle birşey buldum denedim mac saati belli olacak olup olmadığı..ATV için: Biss ID: 0×1FFF (eğer 6 haneli ise 0×001FFF),
arkadaşım bende biss adıyla ilgili şifre girme yeri yok yani şifreyi girecem ama biss yok. bunu da uyduya yazılım atarak mı yapıyorlar. bunu bilen var mı ?
biss bende de yok...conax viacces irdeto var ve şifreyi onlara girdim...
quote:
Orjinalden alıntı: B@R!$
quote:
Orjinalden alıntı: devilkid
arkadaşım bende biss adıyla ilgili şifre girme yeri yok yani şifreyi girecem ama biss yok. bunu da uyduya yazılım atarak mı yapıyorlar. bunu bilen var mı ?