Arkadaşlar dün akşam philips'i almaya karar vermiştik vatanda 1470ytl'di ama bu sabah bimeksin toshibada indirim yaptığını gördük,fiyatı 999ytl indirmişler.Bu nasıl bir tv'dir kullanan var mı acaba?Almaya değer mi?Özellikle maç seyretmek(sd yayın) için kullanılacak.
Arkadaşım bahsi geçen cihazlardan 32 AV 500 ü kullanıyorum. Tam f/p ürünü. Hele de 999 ytl çok iyi fiyat. Fikir almak istiyorsan alttaki linke göz atabilirsin. Cihazı 1 ayı aşkın kullanıyorum. Genel olarak memnunum. Bu geçiş döneminde lcd ve plasmaya fazla para bağlamak bence gereksiz. Philipsin 7962 modeli de çok güzeldir. Açıkcası bende lcd alırken bu iki model arasında kararsız kalmıştım senin gibi.Bir ürüne para vermeden kişinin hangi amaçla ürün alacağını iyi tespit etmesi ve önceliklerini ve olmazsa olmazlarını bilmesi ve ona göre seçim yapması lazım derim.
iki tvyi dostum yanyana gördüm aynı kaynaktan aynı görüntü vardı tvlerde teknosada ve toshibanın renkleri daha bi canlıydı derim.Alacaksan toshibayı kaçırma derim.çok fazla para demek her zaman iyi hizmet anlamına gelmiyor.
iki tvyi dostum yanyana gördüm aynı kaynaktan aynı görüntü vardı tvlerde teknosada ve toshibanın renkleri daha bi canlıydı derim.Alacaksan toshibayı kaçırma derim.çok fazla para demek her zaman iyi hizmet anlamına gelmiyor.
Sayın Mehmetsary bu izlenimi hangi görüntü kaynağıyla aldığınızı sordunuz mu ?
7962 al kaçırma toshıbada hangi özellik var ambılaşınvar bunda panel full hd pixel 2 plus hd var konstart iyi görüntülerde kayma yok kaçırma bence 32 pfl7962
7962 al kaçırma toshıbada hangi özellik var ambılaşınvar bunda panel full hd pixel 2 plus hd var konstart iyi görüntülerde kayma yok kaçırma bence 32 pfl7962
Arkadaşım 32 pfl7962 Hd readydir. Full hd değildir. Bu zaten cihazın kötü olduğunu göstermez . Yani full hd ya da hd ready olması. Philipsin en başarılı modellerinden biridir pfl 7962 serisi. Burda önemli olan alacak arkadaşın neye ihtiyacı olduğu ve bütçesidir. Yorumlarımızı yaparken kriterlerimizi rasyonel durumlara dayandırırsak daha sağlıklı olur kanaatimce.
Arkadaş iki model arasında kararsız kalmış. Her iki cihaz da kusursuz değil ama vasatın üstü performansdadır. İşin ürün kısmında phiilipsi mali kısmında ise toshibayı öne çıkartabiliriz. Netice de her iki üründe farklı fiyata satılmaktadır. Arkadaşımızda kendi öznel durumuna göre tercihini yapacaktır.