Donanım Haber Forum
Ana Sayfa | Kayıt ol | Profilim | Gelen Kutusu | DH Hız Aşırtma VT | Adres Defteri | Email'le üyeliklerim | Benim forumlarım | Fotoğraf Albümleri
Favorileriniz | Üyeler | Arama | SSS | Şikayet listesi | Uyarı listesi | Nick işlemleri
Toshiba 32AV500P mi?Philips 32pfl7962 mi?Bugün Alınacak

İlgili konuları bak: (bu forumda | tüm forumlarda)

Bu isimle girdiniz: Guest
Bu konudaki kullanıcılar: hiç
  Basılabilir versiyon
Tüm forumlar >> [Donanım / Hardware] >> Ev Elektroniği >> TV ve Projeksiyon >> Toshiba 32AV500P mi?Philips 32pfl7962 mi?Bugün Alınacak Sayfa: [1]
Giriş
Mesaj << Daha eski konu   Daha yeni konu >>
n1ghtfall

7 Haziran 2008; 11:41:18 
Bu mesajla ilgili şikayetinizi bu icon a tıklayarak yapabilirsiniz.

Arkadaşlar dün akşam philips'i almaya karar vermiştik vatanda 1470ytl'di ama bu sabah bimeksin toshibada indirim yaptığını gördük,fiyatı 999ytl indirmişler.Bu nasıl bir tv'dir kullanan var mı acaba?Almaya değer mi?Özellikle maç seyretmek(sd yayın) için kullanılacak.

http://www.istanbulbilisim.com.tr/TOSHIBA_32AV500P-LCD-TV,4656.html

http://www.istanbulbilisim.com.tr/PHILIPS_32PFL7962D-LCD-TV,3526.html

bilgeolun

7 Haziran 2008; 13:14:25 

bence Toshiba ile Philips asla kiyaslanamaz. Philips goruntu kalitesiyle ezer.

PANASONIC PT-AE1000, PANASONIC PT-AE2000, SONY VPL-VW50, PANASONIC PT-AX200 SONY VPL-AW15, ACER PH530, BENQ W5000, BENQ W500, MITSUBISHI HC1500, OPTOMA HD70, SANYO PLV-Z2000.. SHARP XR-30X, SHARP XR-10X, SHARP PG-F212X, DELL 1800MP, DELL 1609WX, TOSHIBA TLP-XD2000, SANYO PLC-XW55, ACER XD1280D, SANYO PDG-DSU20, TOSHIBA TDP-T45, PANASONIC PT-LB75, TOSHIBA TDP-TW100.
koko69

7 Haziran 2008; 14:02:54 

Arkadaşım bahsi geçen cihazlardan 32 AV 500 ü kullanıyorum. Tam f/p ürünü. Hele de 999 ytl çok iyi fiyat. Fikir almak istiyorsan alttaki linke göz atabilirsin. Cihazı 1 ayı aşkın kullanıyorum. Genel olarak memnunum. Bu geçiş döneminde lcd ve plasmaya fazla para bağlamak bence gereksiz. Philipsin 7962 modeli de çok güzeldir. Açıkcası bende lcd alırken bu iki model arasında kararsız kalmıştım senin gibi.Bir ürüne para vermeden kişinin hangi amaçla ürün alacağını iyi tespit etmesi ve önceliklerini ve olmazsa olmazlarını bilmesi ve ona göre seçim yapması lazım derim.

http://forum.donanimhaber.com/m_22768457/mpage_1/key_32Av500//tm.htm#22914061

Saygılarımla
mehmetsary

Bu kullanıcının bu kategori altındaki blog mesajlarına git Bu kullanıcının DH Blog sayfasina git

7 Haziran 2008; 14:34:48 

iki tvyi dostum yanyana gördüm aynı kaynaktan aynı görüntü vardı tvlerde teknosada ve toshibanın renkleri daha bi canlıydı derim.Alacaksan toshibayı kaçırma derim.çok fazla para demek her zaman iyi hizmet anlamına gelmiyor.

Türk Telekom'un her ay hiç bir hizmet vermeden 14,17 YTL almasına karşıysanız tıklayın
mehmetsary

Bu kullanıcının bu kategori altındaki blog mesajlarına git Bu kullanıcının DH Blog sayfasina git

7 Haziran 2008; 14:43:29 

Türk Telekom'un her ay hiç bir hizmet vermeden 14,17 YTL almasına karşıysanız tıklayın
koko69

7 Haziran 2008; 14:51:16 

quote:

Orjinalden alıntı: mehmetsary

iki tvyi dostum yanyana gördüm aynı kaynaktan aynı görüntü vardı tvlerde teknosada ve toshibanın renkleri daha bi canlıydı derim.Alacaksan toshibayı kaçırma derim.çok fazla para demek her zaman iyi hizmet anlamına gelmiyor.

Sayın Mehmetsary bu izlenimi hangi görüntü kaynağıyla aldığınızı sordunuz mu ?

Saygılarımla
mehmetsary

7 Haziran 2008; 16:09:04 

sordum dostum adam dvd dedi.

ROLEX2216

7 Haziran 2008; 20:00:22 

7962 al kaçırma toshıbada hangi özellik var ambılaşınvar bunda panel full hd pixel 2 plus hd var konstart iyi görüntülerde kayma yok kaçırma bence 32 pfl7962

koko69

7 Haziran 2008; 20:52:09 

quote:

Orjinalden alıntı: ROLEX2216

7962 al kaçırma toshıbada hangi özellik var ambılaşınvar bunda panel full hd pixel 2 plus hd var konstart iyi görüntülerde kayma yok kaçırma bence 32 pfl7962

Arkadaşım 32 pfl7962 Hd readydir. Full hd değildir. Bu zaten cihazın kötü olduğunu göstermez . Yani full hd ya da hd ready olması. Philipsin en başarılı modellerinden biridir pfl 7962 serisi. Burda önemli olan alacak arkadaşın neye ihtiyacı olduğu ve bütçesidir. Yorumlarımızı yaparken kriterlerimizi rasyonel durumlara dayandırırsak daha sağlıklı olur kanaatimce.

Arkadaş iki model arasında kararsız kalmış. Her iki cihaz da kusursuz değil ama vasatın üstü performansdadır. İşin ürün kısmında phiilipsi mali kısmında ise toshibayı öne çıkartabiliriz. Netice de her iki üründe farklı fiyata satılmaktadır. Arkadaşımızda kendi öznel durumuna göre tercihini yapacaktır.

Saygılarımla
Sayfa:   [1]
Tüm forumlar >> [Donanım / Hardware] >> Ev Elektroniği >> TV ve Projeksiyon >> Toshiba 32AV500P mi?Philips 32pfl7962 mi?Bugün Alınacak Sayfa: [1]
Buraya git:

Donanım Haber Video İnceleme
Cyber Snipa Stinger Fare
FPS oynamayı seviyorsanız bu fareyi mutlaka edinmelisiniz!
ATI R600 HD 2900XT ekran kartı
ATI in merakla beklenen yeni grafik yongası R600 mercek altinda

Yeni mesajlar Yeni mesajlar yok
Popüler konu, yeni mesajlar ile Popüler konu, yeni mesajlarsız
Kilitli yeni mesajlar ile Yeni mesajlar olmadan kilitli
 Yeni mesaj at
 Mesaja cevap at
 Yeni anket aç
 Oy kullan
 Kendi mesajımı sil
 Kendi konumu sil
 Mesaja değerlendir