Şimdi Ara

Acer Aspire 5920G-102G16Mi 1170 ytl ... birtepeden alınırmı? Acilll

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
310
Cevap
0
Favori
19.356
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Acer Aspire 5920G-102G16Mi 1170 ytl ... birtepeden alınırmı? Acilll yardım lütfen...

http://www.birtepe.com/product.asp?ProID=109752&CID=3762&PID=3613&Last=0

Bu gün kesin olarak alıcam fiyat performans olarak çok iyi geldi bana...

Bu siteden daha önce biri daha almış dh forumdan.. Ama geldimi gelmedimi diye bir bilgi vermemiş... Şikayetide yok demekki eline ulaşmış... Ama ne olur ne olmaz yinede... Bilgisi olan varsa lütfen yardım etsin...

Aktera holding bünyesindeki Meteksan bilişime ait bir satış sitesi bu birtepe... Bilgisi olan varsa yardım pls...

• Yaw harbiden süper fiyat ama site bilinen bi yer değil.
  • Fiyat hatalı değilse çok çok uygun, alacaksanız sakın kaçırmayın derim.
  • Bağlı oldukları holding Meteksan'ı yeni satın aldı. Güvenilir gözüküyor ama sitelerinde yalnızca adres var. Ben olsam, telefonunu bulup, "adresinizden aldırabilir miyim?" vb. bir olta atarım.
  • Önerileriniz için saolun arkadaşlar... Siparişi verdim... Email ime telefonları ve adresleri geldi... Aradım faturamın iş adresime kesilmesi için... Müşteri temsilcisine bağlandım... Yani güvenilir galiba :) ... Adresleri ve telefon numaraları var bende... Bide sitenin güvenliği falanda iyi geçerli...

Bakalım ürün elime ulaşıcakmı...
  • Diğer firmalardaki fiyatı baya yüksek. İnşallah bir sıkıntı yaşamazsınız.

http://www.bimeks.com.tr/product.jsp?productId=14148

http://www.weblebi.com/UrunDetaylari.aspx?Id=c8ZJUJRaWzGm3IMDhssQIA
  • Fiyat farkı çok fazla ya.Bu alet bu fiyata satılırsa bu işte bir cinlik aramak lazım
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    ACER ASPIRE 5740G İ5 2.27 GHZ
    14 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • kalmadı stok bitiriliyor o yüzden yoksa bu fiyatlara satıldı bu cihaz .
  • Notebook fiyatları düşmeye başlıyor gibi, acele etmemeli bence (düşmezse kafama vurmayın ama :D ). Bununla beraber electroworld kataloğunda yine acer 5920 T5450 (1.66 ghzlıktı sanırsam) modeli 1100ytl'ye.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cause_of_death -- 7 Haziran 2008; 16:53:13 >
  • arkadaşlar bunun sadece t5450 cpu lu ve 1 gb vede bluetooth suz olanı 1040ytl di geçenlerde gold da fiyatlar artık normal sayılır
  • Fiyata
  • bencede çok süper bi fiyat harici ekran kartı var sonucunu bekliyoruz merakla
  • Merakla bekliyoruz. Eline ulaşınca bilgi ver.
  • bu firmanın burda reklamı var zaten..gerçi altivi nin de vardı
  • quote:

Orjinalden alıntı: mearala

http://www.gedikgross.com/Product.aspx?_pId=2179849&_catId=1509

card finans varsa bilindik ve daha fiyat iyi

Kardeş biraz dikkat et Senin bu verdiğin linkteki beniim aldığımla aynı değil... BU senin verdiğin zaten gold bilgisayarda bütün kredi kartlarına 1048 ytl... Biraz dikkat...

• ürün elinize ulaştımı. bende bu modeli almayı düşünüyorum.

saygılar
  • yeni bir site hımmm araştıralım bi bakalım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pkart -- 8 Haziran 2008; 13:31:12 >
  • sitede sayfanın en altında "iletişim" denilen yerdeki mail adresleri olan "alisverisdestek@birtepe.com" adresine 2 kez mail attım ama 2 sindede teslim edilemeyen mail diye uyarı aldım. Adamların mail adresleri kafadan yanlış.
    Şu tel nosunu bi verinde arayıp nedir değildir anlıyalım ben oraya çok yakın oturuyorum gidip görebilirim.
  • quote:

Orjinalden alıntı: @p4p800se

sitede sayfanın en altında "iletişim" denilen yerdeki mail adresleri olan "alisverisdestek@birtepe.com" adresine 2 kez mail attım ama 2 sindede teslim edilemeyen mail diye uyarı aldım. Adamların mail adresleri kafadan yanlış.
    Şu tel nosunu bi verinde arayıp nedir değildir anlıyalım ben oraya çok yakın oturuyorum gidip görebilirim.

Gece 12 de atmışsın galiba mail... O saatte yardım masasında kimsenin olmaması normal... Ben Cumartesi günü sipariş verdim ürünü ve o gün attığım tüm mailler anında cevaplandı... Telefonlada konuştum direk alışveriş bilgilerimi falan sistemden gördüler.. Fatura adresimi değiştirdim vs... Şu anda tamamen güvenli gözüküyor... Herhalde çarşamba gibi gelir ürün elime...

Valla evin yakınsa bi gidip baksan çok iyi olur merakla bekleyen bir sürü arkadaş var...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bono80 -- 9 Haziran 2008; 13:30:29 >

• quote:

Orjinalden alıntı: bono80

quote:

Orjinalden alıntı: @p4p800se

sitede sayfanın en altında "iletişim" denilen yerdeki mail adresleri olan "alisverisdestek@birtepe.com" adresine 2 kez mail attım ama 2 sindede teslim edilemeyen mail diye uyarı aldım. Adamların mail adresleri kafadan yanlış.

Gece 12 de atmışsın galiba mail... O saatte yardım masasında kimsenin olmaması normal... Ben Cumartesi günü sipariş verdim ürünü ve o gün attığım tüm mailler anında cevaplandı... Telefonlada konuştum direk alışveriş bilgilerimi falan sistemden gördüler.. Fatura adresimi değiştirdim vs... Şu anda tamamen güvenli gözüküyor... Herhalde çarşamba gibi gelir ürün elime...

Valla evin yakınsa bi gidip baksan çok iyi olur merakla bekleyen bir sürü arkadaş var...

Mailin atılması ve ulaşılması ile teslim edilemeyen mail yani geçersiz adres uyarı vermesinin mantığı varmı sance, senin bilgisayarın kapalıyken san akimse mail atamıyormu
    Biraz önce yine mail attım ve tahminet ne oldu....
    Yine Teslim edilemeyen mail diye cevap geldi.

Şu sendeki tel nosunu özelden atarsan bende açıp bi konuşmak isterim.

• 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.