Arkadaşlar bu konuda yardımcı olursanız sevinirim.
Öncelikle şunu sorayım:
1- Gigabyte P31 DS3L almayı düşünüyorum. Bu anakart E7200 ve E8200 gibi 45 nm işlemcileri sorunsuz çalıştırır mı? Bu anakartın katı kapasitör kullandığı yazıyor.
2-Gigabyte P35 DS3L'nin P31'den ne farkı var. Bu da katı kapasitör. OC yapmayı kesinlikle düşünmüyorum. Bu durumda performans farkı olur mu ikisi arasında?
45nm için, beta bios desteği var şu an, bende var p31-ds3l, oc düşünüyorsan alma bu anakartı, olmasına oluyor da, Vdrop denen meselede şanslı olamayabilirsin o kadar,
1- Gigabyte P31 chipsetler 45 NM işlemcileri destekliyor ama sorun çıkma ihtimali var yok değil 2- Gigabyte P35 DS3L yerine DS3 al rev 2.1 olsun performans olarak farkını söyleyemem çünkü 965 ten P35 e atladım aralarında %10 performans farkı gördüm sadece bu da pek dişe değer bi olay değil ( ekleyim bazı arkadaşlar gibi kağıt üstünde yada kulaktan dolma yorum yapmıyorum kullandığımı söylerim kullanıpta beğendiğimi tavsiye ederim MSI anakartların orta segment bütün kartlarını kullandım test ettim işim gereği ) 3- P35 Alacaksan kesinlikle P35 DS3 Rev. 2.1 tavsiyemdir MSI ise hiçbi modelini tavsiye etmem