Donanım Haber Forum
Ana Sayfa | Kayıt ol | Profilim | Gelen Kutusu | DH Hız Aşırtma VT | Adres Defteri | Email'le üyeliklerim | Benim forumlarım | Fotoğraf Albümleri
Favorileriniz | Üyeler | Arama | SSS | Şikayet listesi | Uyarı listesi | Nick işlemleri
fanları hangi vollta çalıştırmak lazım(5-7-12 volt)

İlgili konuları bak: (bu forumda | tüm forumlarda)

Bu isimle girdiniz: Guest
Bu konudaki kullanıcılar: hiç
  Basılabilir versiyon
Tüm forumlar >> [Overclock, Soğutma ve Modifikasyon] >> Soğutma >> Hava Soğutma >> fanları hangi vollta çalıştırmak lazım(5-7-12 volt) Sayfa: [1]
Giriş
Mesaj << Daha eski konu   Daha yeni konu >>
xduhanx

7 Haziran 2008; 9:53:10 
Bu mesajla ilgili şikayetinizi bu icon a tıklayarak yapabilirsiniz.

arkadaşlar bu kasa fanlarını ses ve işe yaraması açsından hangi voltta çalıştırmak daha iyi???

uynus

Bu kullanıcının bu kategori altındaki blog mesajlarına git Bu kullanıcının DH Blog sayfasina git

7 Haziran 2008; 10:00:53 

Senin aldığın fanların kalitesine bağlı.Mesela 5 ytl lik bir fanı 5 voltta çalıştırman ses yapmama açısından iyi.25 ytl lik bir fan alırsan 12 voltta çalışsa bile ses yapmaz.Şekildeki resimden deneyebilirsin.

Ekteki dosya (1)

2007 TSI MOTOR ÖDÜLÜ VOLKSWAGEN

Su sesi, Para sesi, Mod sesi

xduhanx

7 Haziran 2008; 10:55:26 

quote:

Orjinalden alıntı: uynus

Senin aldığın fanların kalitesine bağlı.Mesela 5 ytl lik bir fanı 5 voltta çalıştırman ses yapmama açısından iyi.25 ytl lik bir fan alırsan 12 voltta çalışsa bile ses yapmaz.Şekildeki resimden deneyebilirsin.

hmm woltu düşürürsemde genede işe yarar değil mi

COOLERMASTER RC-690 kasa alıcam içinide COOLERMASTER fanlardan takıcam kalitelisinden o zmn 12volttada çalıştırsam ses yapmaz demek ki

rammstein guten tag

7 Haziran 2008; 12:08:32 

kasa fanları genellikle 12 voltta ses yapar 12 voltta ortalama 1800 rpm de döner ama hava akımını iyi yapar .En iyisi 7 volt yap sen karar bişey olsun ben 5 volt yaptım tama sessiz çalışıo ama ne bilim içime sinmedi sirkülasyon olması için 7 volta ayarladım

AMD ATHLON 64 DUAL CORE 5000+ 2.6 @ 3.0ghz /MSI K9A2 CF /ZOTAC 8800GT 512MB AMP EDT. /SAMSUNG 320GB 16MB /KİNGSTON 1GB 800 MHZ X2 / GLACIAL POWER 550W / XCLIO A380 SUPER TOWER
xduhanx

7 Haziran 2008; 12:46:03 

quote:

Orjinalden alıntı: rammstein guten tag

kasa fanları genellikle 12 voltta ses yapar 12 voltta ortalama 1800 rpm de döner ama hava akımını iyi yapar .En iyisi 7 volt yap sen karar bişey olsun ben 5 volt yaptım tama sessiz çalışıo ama ne bilim içime sinmedi sirkülasyon olması için 7 volta ayarladım

ok.

yorumlarınız için tşk.

7 volttada sessiz değil mi

wolfturk

7 Haziran 2008; 13:32:53 

Arkadaşın dediği gibi volt yükseldikçe fan devri,ses ve üfleme performansı artıyor azaldığındada tam tersi bu kanuda becerikliysen hepsini tek tek dene ondan sonra kararını ver

AMD DUAL CORE X2 6000+ OC (6400)MHZ CPU (ASUS Triton 70 FAN=Boşda 30-35-Yükte 50-55) + GİGABYTE MA690G-S3H ANAKART + SAPPHİRE ATİ 3870 512 MB 256 BİT (GPU 775 Mhz-DDR4 Ram 2250 MHZ-ZeroTherm GX-815 Soğutucu=Boşta 30-35-Yükte 50-55) EKRAN KARTI + 2 GB OCZ VİSTA UP (800Mhz) + 320 GB SAMSUNG SATA 2 HDD + 19" SAMSUNG 961BF LCD MONİTÖR + FEEL HURRİCANE 2 KASA + 560 WATT HİGH POWER PSU + ASUS DVD-RW LİGHT SCRİBE +VİSTA ULTİMATE 32 BİT İŞLETİM SİSTEMİ =Güçlüler Ayakta Kalır,Güçsüzler Ayıklanır.=
ASUS Triton 70 ve ZeroTherm GX815 İncelemem
xduhanx

7 Haziran 2008; 18:07:26 

quote:

Orjinalden alıntı: wolfturk

Arkadaşın dediği gibi volt yükseldikçe fan devri,ses ve üfleme performansı artıyor azaldığındada tam tersi bu kanuda becerikliysen hepsini tek tek dene ondan sonra kararını ver

şimdikiler ztn 12v. 7v.da bi deniyicem ses gene devam ederse 5v. a indiririm

ztn 7 tane fan olucak hepsi az azda üflese genede ii olur fazla olduğu için 5v. yaparım heralde

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xduhanx -- 7 Haziran 2008; 18:06:23 >

xduhanx

8 Haziran 2008; 13:24:38 

yaw bi türlü nası yapıcağımı çözemedim

nerden kesip birleştiricem bi söleseniz süper olacak

hangi kablonun hangisine bağlanacağını biliyorm ama nerden kesiyim nası bağlıyım onu bilmiyorm

2side farklı fan bunları nası yapıcam

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xduhanx -- 8 Haziran 2008; 13:34:54 >

xduhanx

9 Haziran 2008; 19:15:30 

arkadaşlar bunu nası yapıcam kimse cwp wermiyo

Sayfa:   [1]
Tüm forumlar >> [Overclock, Soğutma ve Modifikasyon] >> Soğutma >> Hava Soğutma >> fanları hangi vollta çalıştırmak lazım(5-7-12 volt) Sayfa: [1]
Buraya git:

Donanım Haber Video İnceleme
CeBIT 07 / Exper Standı Video
Exper bilgisayardan dünyada bir ilk; dahili UPSli bilgisayar
LG L206WU-WF 20 LCD
LGden USB üzerinden de görüntü alış verişi yapabilen LCD monitör

Yeni mesajlar Yeni mesajlar yok
Popüler konu, yeni mesajlar ile Popüler konu, yeni mesajlarsız
Kilitli yeni mesajlar ile Yeni mesajlar olmadan kilitli
 Yeni mesaj at
 Mesaja cevap at
 Yeni anket aç