benim tahminimce alindiğindan beri içini açip bi tozunu aldirmamişindir tozlarda fanlari tıkadği için ısı artşi baya büyük oranlarda olmustur tabi en kesin çözüm servistir götürüp temizletebilirsin
Dizüstü nasıl açim içini ben.. Zaten o kadar eski değilki 6 7 aylık bişey. Ben eski masaüstümü 5 yıl kullandım bir kere içini açtım içinde ne var ne yok diye bidaha açmadım ama ne toz oluşmuştu nede sorun olmuştu. Satarken alan kişi içine baktığında gördüm bende. Temizdi baya.
Masaüstüne oranla daha çok kirlenir laptop çünkü sürekli bi taşınma halindedir bu yüzden toz daha fazla girer.Bende laptop kullanıcısıyım.Bu teknik servislerde bi aletleri var hava üfleyen onlar kesin çözüm benimde ısınma sorunu vardı hatta çok basit oyunlarda bile ekran kartımın performansı acayip düşmüşdü fps yerlerydeydi.Alet üfledi düzeldi
Masaüstüne oranla daha çok kirlenir laptop çünkü sürekli bi taşınma halindedir bu yüzden toz daha fazla girer.Bende laptop kullanıcısıyım.Bu teknik servislerde bi aletleri var hava üfleyen onlar kesin çözüm benimde ısınma sorunu vardı hatta çok basit oyunlarda bile ekran kartımın performansı acayip düşmüşdü fps yerlerydeydi.Alet üfledi düzeldi
Banada aynı işlemi yaptı. gittiğim pc ci. Şuan çok ısınma yok ama yine ısı var..
ilk defa cpu nun bu kadar isindigini goruyorum.bende amd olmasina ragmen max 60 derece oluyor.ama ekran karti 80 90 lara cikabiliyor.cpu nun o kadar isinmamasi gerekir.
ilk defa cpu nun bu kadar isindigini goruyorum.bende amd olmasina ragmen max 60 derece oluyor.ama ekran karti 80 90 lara cikabiliyor.cpu nun o kadar isinmamasi gerekir.
Sony PlayStation 3 - PSN: omer1990 - PSP Slim Metal Gear Solid 4 - Gran Theft Auto IV - Haze - Gran Turismo 5 Prologue - Call Of Duty 4 - FIFA 08 - Uncharted: Drake's Fortune - Ratchet & Clank - Motorstorm - Resistance: Fall of Man