Sıcaklık değerleri çok yüksek garantiye göndermeyi düşünüyorum ? (Tüm Sürüm)

Tüm forumlar >> [Mobil Cihazlar] >> Notebook - Diz üstü >> Hp - Compaq

Commander -> Sıcaklık değerleri çok yüksek garantiye göndermeyi düşünüyorum ? (7 Haziran 2008; 0:53:32)

2 saat açık kalma sonucu sıcaklık değerleri:

[image]http://img515.imageshack.us/img515/6711/scaklklaram3.jpg[/image]

Oldukça farklı bir durum var diye düşünüyorum. Herkes bunu söylüyor çünkü.

http://forum.donanimhaber.com/m_23777319/mpage_1/key_//tm.htm#23783516
http://forum.donanimhaber.com/m_23703133/mpage_1/key_//tm.htm#23719234

Sizce garantiye göndermelimiyim?

C3nK35 -> Cevap: Sıcaklık değerleri çok yüksek garantiye göndermeyi düşünüyorum ? (7 Haziran 2008; 1:00:05)

benim tahminimce alindiğindan beri içini açip bi tozunu aldirmamişindir tozlarda fanlari tıkadği için ısı artşi baya büyük oranlarda olmustur tabi en kesin çözüm servistir götürüp temizletebilirsin

Commander -> Cevap: Sıcaklık değerleri çok yüksek garantiye göndermeyi düşünüyorum ? (7 Haziran 2008; 1:15:13)

Dizüstü nasıl açim içini ben.. Zaten o kadar eski değilki 6 7 aylık bişey. Ben eski masaüstümü 5 yıl kullandım bir kere içini açtım içinde ne var ne yok diye bidaha açmadım ama ne toz oluşmuştu nede sorun olmuştu. Satarken alan kişi içine baktığında gördüm bende. Temizdi baya.

C3nK35 -> Cevap: Sıcaklık değerleri çok yüksek garantiye göndermeyi düşünüyorum ? (7 Haziran 2008; 1:19:45)

ozman sen direk servise git kardes birde onlar baksin

Commander -> Cevap: Sıcaklık değerleri çok yüksek garantiye göndermeyi düşünüyorum ? (7 Haziran 2008; 1:33:29)

Bende öyle düşünüyorum. Sebebini bile bilmiyorum bu sıcaklığın deli oldum [sm=akuma.gif]

mascherano* -> Cevap: Sıcaklık değerleri çok yüksek garantiye göndermeyi düşünüyorum ? (7 Haziran 2008; 3:43:26)

Masaüstüne oranla daha çok kirlenir laptop çünkü sürekli bi taşınma halindedir bu yüzden toz daha fazla girer.Bende laptop kullanıcısıyım.Bu teknik servislerde bi aletleri var hava üfleyen onlar kesin çözüm benimde ısınma sorunu vardı hatta çok basit oyunlarda bile ekran kartımın performansı acayip düşmüşdü fps yerlerydeydi.Alet üfledi düzeldi [8D]

Commander -> Cevap: Sıcaklık değerleri çok yüksek garantiye göndermeyi düşünüyorum ? (7 Haziran 2008; 16:02:15)

quote:

Orjinalden alıntı: mascherano*

Masaüstüne oranla daha çok kirlenir laptop çünkü sürekli bi taşınma halindedir bu yüzden toz daha fazla girer.Bende laptop kullanıcısıyım.Bu teknik servislerde bi aletleri var hava üfleyen onlar kesin çözüm benimde ısınma sorunu vardı hatta çok basit oyunlarda bile ekran kartımın performansı acayip düşmüşdü fps yerlerydeydi.Alet üfledi düzeldi [8D]

Banada aynı işlemi yaptı. gittiğim pc ci. Şuan çok ısınma yok ama yine ısı var..

preacion -> Cevap: Sıcaklık değerleri çok yüksek garantiye göndermeyi düşünüyorum ? (11 Haziran 2008; 15:54:25)

Hp servsine ups ile istanbuldan ürünü göndermek ücretsiz mi?

adameus -> Cevap: Sıcaklık değerleri çok yüksek garantiye göndermeyi düşünüyorum ? (21 Haziran 2008; 20:02:19)

ilk defa cpu nun bu kadar isindigini goruyorum.bende amd olmasina ragmen max 60 derece oluyor.ama ekran karti 80 90 lara cikabiliyor.cpu nun o kadar isinmamasi gerekir.

Commander -> Cevap: Sıcaklık değerleri çok yüksek garantiye göndermeyi düşünüyorum ? (24 Haziran 2008; 2:58:43)

quote:

Orjinalden alıntı: adameus

ilk defa cpu nun bu kadar isindigini goruyorum.bende amd olmasina ragmen max 60 derece oluyor.ama ekran karti 80 90 lara cikabiliyor.cpu nun o kadar isinmamasi gerekir.

İbret oldu [sm=icon_ohmygod.gif]

omer1990 -> Cevap: Sıcaklık değerleri çok yüksek garantiye göndermeyi düşünüyorum ? (24 Haziran 2008; 8:48:19)

CPU Fanını temizler geri verirler.

DVB -> Cevap: Sıcaklık değerleri çok yüksek garantiye göndermeyi düşünüyorum ? (25 Haziran 2008; 9:25:47)

Modeli göremedim [sm=alala.gif]

Sayfa: [1]

Valid CSS!

Forum Software powered by ASP Playground Advanced Edition 2.3
Copyright © 2000 - 2006 ASPPlayground.NET
0.15625