Arkadaşlar ben bi kaç kere dt plus da maç izledim cafede bizim lig maçlaındaki hd kalitsi ile fox sports da izlediğim HD kalitesi farklıydı hatta fox un yanında nerdeyse sd gibi kalıyorsu yayın. Yarın ki euro 2008 maçının kalitesi sizce FOX un ki gibi mi yoksa daha mı iyi olacak?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sinanx -- 7 Haziran 2008; 22:42:54 >
Bence moviemax ve national geographic inde hd kalitesi çok iyi değil. 4.7GB lık MKV lerin kalitesini bile yakalayamıyor... sd yayın ile arasında tabi oldukça fark var ama blu-ray filan seyredince hd nedir anlıyosunuz.
Ama canlı yayınların akıcılığı ve euro 2008 de kullanıcak teknoloji üstün bir hd performansı sunacaktır
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Haydoot -- 7 Haziran 2008; 0:04:54 >
FOX da daha önce HD maç izlemedim. O yüzden aradaki fark için bir yorum yapamıcam. HD de kalite mükemmeldi. Detay seviyesi çok yüksekti. Özellikle çimler çok güzel görünüyordu. HD sayesinde maç keyfi 2 ye katlandı
digi + ve pana 32" hd ready ile izledim maçları bugüne kadar. İnanılmaz bir deneyimdi diyebilirim.. Eve gelen konuklar " adamlar snaki evin içinde yahu bu ne" gibi tepkiler verdiler lig maçlarını hd izleyemedim yada fox tv yi ama inanın euro 2008 maçları gayet başarılı.. saygılar..