sanırım 1.si daha iyi gibi duruyor, bu ürünleri alan, kullanan, memnun kalan, kalmayan varmı hangisini tavsiye edrsiniz veya başka tavsiyeleriniz varmı
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yuci -- 6 Haziran 2008; 23:42:21 >
akıllı prizi 70 ytlye tekzende buldum, hiçbiri regülatörün yerini tutamaz zaten, benim buzdolabı elektrik gidince zaten 5-6 dk kompresörünü kapatıyor, o konuda sıkıntı yok ama voltaj düşüklüğü veya yüksekliği için bu ürünleri düşünüyorum,
peki bu ürünü alsam, sadece buzdolabının takılı olduğu yerdemi kullanabilirim, birde evin bütün tesisatına takılanlar var ama onlar daha pahalı galiba, verdiğin linkteki peki buzdolabını kaldırırmı
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yuci -- 8 Haziran 2008; 9:52:37 >
tunçmatiğin internet sitesinde böyle bir soru cevap buldum, herkese yardımcı olabilir diye yazıyorum:
Soru : Merhabalar, Benim sorum no frost bir buzdolabı için önerebileceğiniz regülatör modeliniz ve kaç kva olmalıdır? Teşekkürler... Doç.Dr.Alper Baran
Cevap : Sn. Doç. Dr. Alper Baran, Mevcut gücünüze 1kVA Servo regülatör yeterli olacaktır. Saygılarımızla, Rıza Erdoğan
onu evde koyacak yer bulamam, daha portatif şeylere yöneleyim, az öncede bir yerde regülatör ani voltaj yükselmelerinden koruma yapmaz demiş, p.tesi işyerimde elektronik mühendisi var gideyim ona bari sorayım, jack mühendis olan senmiydin ihg70 miydi