ARKADAŞLAR. 80GBLIK harddiskim 40 40 bölünmüş durumda ve ikisndede xp yüklü. pcyi açtığım zaman soruyo bana hangisine geçilsin diye. ben d dekini silip c yle birleştirmek istiyorum. nasıl yapabilirim. yardımcı olursanız çok makbule geçer..
slm bilgisayarıma sağ tıkla özellikler ordan gelişmiş ve ardından başlangıç ve kurtarmaya tıkladıktan sonra gerekli ayarları yapabilrsin istersen senin seçimi yapman için bekelenen süreiy azalt istersen ordaki düzenleye tıklayarak boot dosyayınıs değiştirerek d deki boot olayını kaldırabilrsin bu arada benim bilgisayarımdaki boot dosyası şu şekilde
_______________________________________________________________________________________________ [boot loader] timeout=1 default=multi(0)disk(0)rdisk(0)partition(2)\WINDOWS [operating systems] multi(0)disk(0)rdisk(0)partition(2)\WINDOWS="Microsoft Windows XP Professional" /noexecute=optin /fastdetect
_______________________________________________________________________________________________ kolay gelsin iyi çalışmalar