bölünmüş HARDDİSKi birleştirme...!!! (Tüm Sürüm)

Tüm forumlar >> [Donanım / Hardware] >> Dahili Bileşenler >> Depolama

dolce_bombino -> bölünmüş HARDDİSKi birleştirme...!!! (6 Haziran 2008; 23:13:31)

ARKADAŞLAR. 80GBLIK harddiskim 40 40 bölünmüş durumda ve ikisndede xp yüklü. pcyi açtığım zaman soruyo bana hangisine geçilsin diye. ben d dekini silip c yle birleştirmek istiyorum. nasıl yapabilirim. yardımcı olursanız çok makbule geçer..

İzmiR_CoasT -> Cevap: bölünmüş HARDDİSKi birleştirme...!!! (6 Haziran 2008; 23:32:55)

d yi biçimlendir partition magic diye bi program var onunla birleştirme yapılıyor ama önce önemli dosyalarını yedekler nolur nolmaz[:'(]

dolce_bombino -> Cevap: bölünmüş HARDDİSKi birleştirme...!!! (7 Haziran 2008; 1:15:30)

kardeş çok teşekkür ederim birleştirebildim ama pc açılırken yine hangi işletim sistemine geçsin die soruyo....

adase -> Cevap: bölünmüş HARDDİSKi birleştirme...!!! (7 Haziran 2008; 2:14:58)

slm
bilgisayarıma sağ tıkla özellikler ordan gelişmiş ve ardından başlangıç ve kurtarmaya tıkladıktan sonra gerekli ayarları yapabilrsin istersen senin seçimi yapman için bekelenen süreiy azalt istersen ordaki düzenleye tıklayarak boot dosyayınıs değiştirerek d deki boot olayını kaldırabilrsin bu arada benim bilgisayarımdaki boot dosyası şu şekilde

_______________________________________________________________________________________________
[boot loader]
timeout=1
default=multi(0)disk(0)rdisk(0)partition(2)\WINDOWS
[operating systems]
multi(0)disk(0)rdisk(0)partition(2)\WINDOWS="Microsoft Windows XP Professional" /noexecute=optin /fastdetect

_______________________________________________________________________________________________
kolay gelsin iyi çalışmalar

dolce_bombino -> Cevap: bölünmüş HARDDİSKi birleştirme...!!! (7 Haziran 2008; 3:05:37)

ikinizede çok teşekkür ederim..sorunumu çzödüm...sağolun...[:'(]

Sayfa: [1]

Valid CSS!

Forum Software powered by ASP Playground Advanced Edition 2.3
Copyright © 2000 - 2006 ASPPlayground.NET
0.109375