Hocam her fan dusuk devirde sessizdir. Sadece titresim sorunu olur. Vidalarin oraya cift tarafli bant vb. biseyle dolgu yaparsan o zaman ttitesim sesi de kesilir. Ses kalmaz
hocam antepta başka marka fanları bulabilecekmisiniz
AK-191BL___________akasa AK-174BKT-B________akasa AK174CR-4RDB______akasa AK-183-L2B_________akasa AK174CB-4BLB______akasa bunları buldum AK-183-L2B ve AK-191BL de kaliteli ve sessiz diyolar bunlardan alıcam
Hocam her fan dusuk devirde sessizdir. Sadece titresim sorunu olur. Vidalarin oraya cift tarafli bant vb. biseyle dolgu yaparsan o zaman ttitesim sesi de kesilir. Ses kalmaz
kasayı ve fanları bi alıyım bant lastik fln bi çare bulucaz en sessiz hale getiricez işte
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xduhanx -- 13 Haziran 2008; 0:01:50 >
Benimde kullandığım en sessiz fan NOCTUA dır tavsiye ederim.HTPC mide 2 adet Noctua ile topladım kulağımı dayama limitinde yaklaştırmassam duymuyorum.Güç ünitesininde fanını ilk fırsatta Noctua ile değiştireceğim (o da görece sessiz ama Noctuanın yanında traktör gibi )
Arkadaşımın sorusuna gelince: En sessiz fan diye bir şey yoktur. Gürültülü fan vardır, orta gürültülü fan vardır, az gürültülü fan vardır. Şimdi az gürültü istersen gidip bir fan kontrolcü ya da 5 Volta düşüren direnç kablosu alırsın az gürültülü yaparsın fanını. Ama ne olursa olsun, hatta kesseler gidip thermaltake fana para verme derim yazık edersin.
Çok pahalı fan almaya gerek yok. devir düşür idare eder işte