Haylen Agp8x anakartı olan arkadaşlara yardımcı olmak amacıyla piyasada şuan satılan agp8x ekran kartlarını tek konu altında topladım.Daha kolay ulaşılabilinir olsun istedim.
##NVİDİA## (Piyasada kalan son nvidia agp8x modelleri)
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------- 5:HIS ATI RADEON 9550 iFan 256MB (128BIT) DVI & TV (PAL) AGP-8X EKRAN KARTI
Güzel bir konu olmuş, yalnız fiyat olarak büyükten küçüğe ya da tersi olsa daha iyi olurdu sanki.
Büyük olmak için hiç kimseye iltifat etmeyeceksin, hiç kimseyi aldatmayacaksın. Memleket için gerçek ülkü ne ise onu görecek, o hedefe yürüyeceksin. Herkes sana karşı çıkacaktır, önüne sonsuz engeller koyacaklardır, fakat sen bunlara dayanıklı olacaksın. Kendini büyük değil, küçük, zayıf, kimsesiz ve araçsız kabul ederek, hiç kimseden yardım gelmeyeceğine inanarak, bu engelleri aşacaksın. Bundan sonra da sana büyüksün derlerse, bunu söyleyenlere gülüp geçeceksin. M.K. Atatürk
Zamanında en iyi olabilir ama nvidia destekli son agp8x kart olma özelliğini taşıyor Neler yapılabilinir derken galiba 7600 den daha iyi kartları sormuşssun.X1950gt veya x1950pro olabilir.AGP8x destekli 3xxx serisi ekran kartlarıda 7600 den kat kat iyi.Ancak 2xxx serisinden uzak durun
işlemciden tırsıyorum hacı ya...artık harcama yapma pc ne diolar..alacaksan yeni al diolar da ne bilim..işlemciyi de değiştiremioz..kaldık ööle..acaba diorm bu diğer dediin daha üstün agp ekran kartları pc yi rahatlatma işlevleri de var mı ..ne bilim işlemcinin yükünü falan alıolarmı..geforce 8800 ün biton özelliklerini duymuştum bununla ilgili.agp içinde yk zaten.kesin bi bilgim de yok..yardımcı olursanız sevinirim
Hocam gerçekten sistemine artık para harcama.Bende artık performans artsın diye birşey yapmıyacağım.Zaten pekte yapcak birşey kalmadı.Sen herkezi dinle ve yeni sistem için bira an önce para biriktirmeye başla