Donanım Haber Forum
Ana Sayfa | Kayıt ol | Profilim | Gelen Kutusu | DH Hız Aşırtma VT | Adres Defteri | Email'le üyeliklerim | Benim forumlarım | Fotoğraf Albümleri
Favorileriniz | Üyeler | Arama | SSS | Şikayet listesi | Uyarı listesi | Nick işlemleri
Cevap: ATV Euro 2008 şifresini açıkladı !

İlgili konuları bak: (bu forumda | tüm forumlarda)

Bu isimle girdiniz: Guest
Bu konudaki kullanıcılar: hiç
  Basılabilir versiyon
Tüm forumlar >> [Donanım / Hardware] >> Uydu Teknolojileri ve Dijital Yayın >> Uydu Haberleri, Güncel Frekanslar >> Cevap: ATV Euro 2008 şifresini açıkladı ! Sayfa: <<   < önceki  1 2 3 4 5 6 [7]
Giriş
Mesaj << Daha eski konu   Daha yeni konu >>
Patlakcdrom

11 Haziran 2008; 21:34:30 
Bu mesajla ilgili şikayetinizi bu icon a tıklayarak yapabilirsiniz.

Vay anassını yaaa....
Bi dolu biss key girdikten sonra bi yerden cihazı tamamen kapatıp yeniden açın ( elektiriğini kesin ) yazısını okuduktan sonra sorunum çözüldü.
Peeeeh

Başka arkadaşlarda bunu denesin olmayanlar tabi....

İyi akşamlar. İsviçreyi yenme ya da yenmeme konusunda insan şüpheleniyor. %30 elektirik zammından daha başka yenersek neler gelir acaba ?

Neyse her hâlükarda gelecekse zamlar yenelim... başarılar dilerim ülkeme.
lazycat

11 Haziran 2008; 22:49:40 

NextWave 10000 Serisi

BİSS key'in ilk satırına güncel keyleri girin..
001FFF 00 10000000000

Kısa bir öyküdür hayat,
uğruna upuzun acılar çektiğimiz
kısa bir türküdür,
bir daha dinlemek için delirdiğimiz...
cossolina

11 Haziran 2008; 23:25:02 

Hotbird de alman ZDF kanalı veriyor şifresiz

snandkmn

12 Haziran 2008; 0:33:43 

quote:

Orjinalden alıntı: engintunbel

quote:

Orjinalden alıntı: snandkmn

Ya arkadaşlar siemens fr100g7 modele nasıl bu dediğiniz olaylar yapılıyo bi zahmet anlatın ya

Dostum daha önceki sayfalarda bir yazılım vermiştim onu yükle açılır ben şuan o yazılım ile izliyorum...

Arkadaşım vermiş olduğun yazılım önceki sayfaların hangisinde o kadar sayfayı geri dönemem ki :S ayrıca ben bugün bayiiye gittim senin aletten bi cacık olmaz dedi SIEMENS receiver.ların arasında en dandiğiymiş :(

dj_ozzy86

12 Haziran 2008; 0:40:34 

ya abi bendede ""premier 103500"" var biss girilcek herhangi bi bölüm bulamadım napcam ya ben bu atv nin

only GOD can judge me!!!
sas_sas

12 Haziran 2008; 5:29:33 

arkadaslar slm

Openbox F-100 diye bir uydu alicim var.
sifre menusune nasil girirlir bilen var mi?

Hur dusuncelerinizi ve bildiklerinizi paylasmaktan asla cekinmeyin, ama bunu yaparken tarafiniz da acikca bilinmeli ki guvenilirlik konusunda soru isaretlerine maruz kalmayiniz.
Master_Evil

12 Haziran 2008; 6:06:34 

arkadaşlar nextstarda 2 modül bir kart girişi mevcut gösteriyor menüde ama 3de silinik girilmiyo modül olmadığı için bütün bunların dışındamı kalıyoruz
normal anten varda dijital daha net gösteriyodur

Road to 2010
KoMeDi_x

12 Haziran 2008; 11:47:39 

evet bu şifre işi canımı sıktı ne bu ya

şifre herşey şifre

Bir nasihat: Kendine dikkat et. Bir rica: Sakın değisme!
Bir Dilek : Beni unutma. Bir Yalan : Seni hiç sevmiyorum. Bir Gercek : Seni çok özlüyorum
newrelease

Bu kullanıcının bu kategori altındaki blog mesajlarına git Bu kullanıcının DH Blog sayfasina git

12 Haziran 2008; 17:52:44 

quote:

Orjinalden alıntı: Patlakcdrom
Vay anassını yaaa....
Bi dolu biss key girdikten sonra bi yerden cihazı tamamen kapatıp yeniden açın ( elektiriğini kesin ) yazısını okuduktan sonra sorunum çözüldü.
Peeeeh
Başka arkadaşlarda bunu denesin olmayanlar tabi....
İyi akşamlar. İsviçreyi yenme ya da yenmeme konusunda insan şüpheleniyor. %30 elektirik zammından daha başka yenersek neler gelir acaba ?
Neyse her hâlükarda gelecekse zamlar yenelim... başarılar dilerim ülkeme.

Evet malesef, o kadar çok yazılım cihaz var ki belli bir yöntem söylemek çok zor.
Bazı cihazlara doğru keyi girdiğiniz halde açmıyor siz de ha bire deli dana gibi key giriyorsunuz.
Yetmiyor çıldırıyorsunuz ya bu doğru değilmi ne bu yauw diye.

Ama aletin yazılımı resetlenmeden yeni biss keyi okumayacak kadar ilkel olunca resetleyip şans eseri zaten keyi girmiş olduğunuzu görebiliyorsunuz.

Enteresan işte.

NasiLL
SoniX1

12 Haziran 2008; 18:05:38 

quote:

Orjinalden alıntı: black_-_storm

ya beyler lutfen bı bakın digiline marka.sunny ile aynıymıs.yanlısmı gırıyorum ?

00: 10 00 00 00 ... olacak bazı uydu alıcılarında bu keyi 1. ve 3. satıra girmek gerekiyo yani aynı şifreyi 3 kere gir açılacaktır

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SoniX1 -- 12 Haziran 2008; 18:04:03 >

kaos_ms

12 Haziran 2008; 21:17:01 

Bende Sakura 16500 FTA kartsız uydu alıcı var..
menü kurulum 0937 yazınca en altta code bölümü var oraya girince yine en altta biss bölümü var tek satırlık..
buraya şifreyi girdim ve atv açıldı ama şifre girdikten 20 dk sonra ..
ardından uydu alıcının fişi çıkınca atv tekrar şifreli oldu..
şimdi şifreyi giriyorum fakat açılmıyor..
sadece 12 adet rakam yazabiliyorum.. yazmaya devam edince rakamlar çıkıyor ama baştaki rakamlar gidiyor..

bu sakura 'dan anlayan varsa yardım ederse sevinirim..

newrelease

Bu kullanıcının bu kategori altındaki blog mesajlarına git Bu kullanıcının DH Blog sayfasina git

13 Haziran 2008; 10:47:14 

SoniX1
kardeşim yanlış giriyorsun.
ilk 001FFF doğru
Arada kalan 10 yaptığın yer de kalabilir önemli değil
ama sonraki şifre kısmı
1000000000000000
olmalı

yani sen aradaki 2 haneli yeri şifre başlangıcı zannediyorsun ama orası şifre yeri değil orası şifre satır numarası ne yazdığının bir önemi yok.

sonraki 16 haneli yere 10000.... gireceksin ok.

quote:

Orjinalden alıntı: SoniX1

quote:

Orjinalden alıntı: black_-_storm

ya beyler lutfen bı bakın digiline marka.sunny ile aynıymıs.yanlısmı gırıyorum ?

00: 10 00 00 00 ... olacak bazı uydu alıcılarında bu keyi 1. ve 3. satıra girmek gerekiyo yani aynı şifreyi 3 kere gir açılacaktır

NasiLL
mersinli_arif

13 Haziran 2008; 18:23:43 

benim westsat marka dijital uydu alıcım var. ama bir türlü bulamadım kafayı yiyeceğim. biss miss diye bir şey yooook sadece ( lrdeto&Betacrypt - SECA - Viaccess - Nagravision ..... allah rızası için yardım edin kafayı yiyecem servise götürdüm ATV yi açmak için 20.00 ytl istedi benim zoruma gitti yapmadım evdeki 37 ekranda seyrediyoum tat alamıyorum bu konuda yardım bekliyorum. şimdiden teşekkür ederim. dede markası:WESTSAT DTS-5500FTA version:SZ-1AM8-S-V10.02

Arkadaşlar yanlız benim uydumun aynı özelliklere sahip uydu cihazı asahi 10100 fta galiba teşekkürler arkadaşlar bekliyorum

Senin yerinize kimseyi koyamadım...çünkü senin kadar ŞEREFSiZiNi bulamadım...alemi alem yapan üç beş çakalsa bana krallık yakışmaz ben KRAL'da tanımam KURAL'da -- itirazı olan !!!
serefbey d1

13 Haziran 2008; 19:16:51