Donanım Haber Forum
Ana Sayfa | Kayıt ol | Profilim | Gelen Kutusu | DH Hız Aşırtma VT | Adres Defteri | Email'le üyeliklerim | Benim forumlarım | Fotoğraf Albümleri
Favorileriniz | Üyeler | Arama | SSS | Şikayet listesi | Uyarı listesi | Nick işlemleri
Cevap: ATV Euro 2008 şifresini açıkladı !

İlgili konuları bak: (bu forumda | tüm forumlarda)

Bu isimle girdiniz: Guest
Bu konudaki kullanıcılar: hiç
  Basılabilir versiyon
Tüm forumlar >> [Donanım / Hardware] >> Uydu Teknolojileri ve Dijital Yayın >> Uydu Haberleri, Güncel Frekanslar >> Cevap: ATV Euro 2008 şifresini açıkladı ! Sayfa: <<   < önceki  1 2 3 4 5 [6] 7   sonraki >   >>
Giriş
Mesaj << Daha eski konu   Daha yeni konu >>
clra

9 Haziran 2008; 16:56:47 
Bu mesajla ilgili şikayetinizi bu icon a tıklayarak yapabilirsiniz.

arkadaşlar nerden aldım bilmiyorum ama bu cıhazla alakalı birşey bulamadım CVS 8000 S CI ben bu cıhazla atv seyredemiyorum, seyredemiyeceksem balkondan atayımmı? hiç olmassa bilindik bir makina alırız.

XXXX
newrelease

Bu kullanıcının bu kategori altındaki blog mesajlarına git Bu kullanıcının DH Blog sayfasina git

9 Haziran 2008; 17:13:08 

Biss en basit şifreleme sistemidir.
bunu pek çok cihaz bir şekilde girdiriyor.

sağı solu araştırıp karıştırıp key girmeyi bir şekilde bulabilirsiniz diye düşünüyorum.

olmadı tv üstüne bi anten konacak artık maçlar bitene kadar.

üzülmeyin Atv uydudan sesi 0.5 saniye önden veriyor hassas kulakları olanlar sinir oluyor :)

NasiLL
ares7

9 Haziran 2008; 19:15:30 

ya techstar olan provider kısmı 8 haneliii oraya ne yazıcam?? diğre 2 haneli kısma ne yazıcam???? techstar niye farklı???

Gultekin_01

9 Haziran 2008; 19:33:35 

Arkadaşlar merhaba,

Bende ARÇELİK AS520 DCI marka uydu cihazı var , bu meletin sistem menüsüne nasıl girilir , biss bölümüne bilen varsa yazmasını rica ederim.

saygılarımla.

"bilgi paylaşıldıkça güzeldir."
newrelease

Bu kullanıcının bu kategori altındaki blog mesajlarına git Bu kullanıcının DH Blog sayfasina git

9 Haziran 2008; 19:59:33 

quote:

Orjinalden alıntı: ares7

ya techstar olan provider kısmı 8 haneliii oraya ne yazıcam?? diğre 2 haneli kısma ne yazıcam???? techstar niye farklı???

lütfen ilk mesajımı okur musunuz?
provider ATV nin yayın frekansıdır. Biss ID başka bir şey. oraya ne gireceğinizi ilk mesajda yazdık.
2 haneye
0F
yazabilirsiniz key id dir orası.

yani kavram kargaşası için özür diliyorum ama elimden fazla birşey gelmiyor bir sürü yazılım var.
kimisi Biss Id girmenizi istiyor Ama oraya Provider yazmış,
kimisi Provider girmenizi istiyor ID yazmış kafalar karışabiliyor.
ama eğer bir yanlış anlama varsa Key girmekte sınır yok istediğiniz kadar key girebilirsiniz.
Receiver hangisi uygunsa onunla çözer gösterir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi newrelease -- 9 Haziran 2008; 20:17:03 >

NasiLL
_EngiN_

9 Haziran 2008; 20:17:01 

quote:

Orjinalden alıntı: engintunbel

Arkadaşlar bir arkadaşta digiçağ AT - 6010 D var. Bu cihaz ATV yi nasıl açıcak ? Yazılım yüklemeyi biliyorum. Menü de biss şifresi falan var mı onu falan bilmiyorum ne yapabilirim ?

// Intel E6750 2.66 Ghz //Gigabyte P35c-ds3r // 320 Gb Seagate Sata2 // Ocz 2 x1 Gb Ddr2 800 Mhz Platinum Cl4 Xtc // Palit 8800GT // BenQ Fp94vw19” Geniş Ekran Lcd // Asus 1814 Blt Dvd-Rw // Raidmax Smilodon Kasa // Fsp Epsilon 700W // A4Tech Kx-2810 X7 Game Master Desktop Set // Lexmark x1250 Yazıcı / Tarayıcı / Fotokopi // Premier Pht v10 (4+1) Ev Sinema Hoparlör Sistemi //
turusan

9 Haziran 2008; 20:20:52 

slm vestel için sifreyi nasıl yazabilirim bilgiverirseniz cok sevinicemm

[DH] VOLVO
tuturuk

10 Haziran 2008; 2:40:53 

minton msr 5860 ac-bc de olay nasıldır bilen varmı

E 4500 -ASUS 8600GT- GA. P35 DS3L-2X1GB 800KINSTON-AOPEN H500Y12-CHİMEİ 946A-160 SATA 2 SAMSUNG-PHILIPS DVDR1625K/30-PHILIPS 5200-- TECHRA TR202- PS2(MARTİX)- SEG5533-MİNTON 1304-SAMSUNG X660-P4 1.7- 3X256 133 SDRAM- AOPEN AX4BS-V- ASUS ATİ 9250SE- 40GB SAMSUNG- 40 GB SAGATE- avermedia 203(2tane)- EVEREST BKD333-PHILIPS 107 E21-HP 840C-hitachi wm e575le
h.u.s©

10 Haziran 2008; 8:26:51 

Next YE-2005 DCI İle ATV Şifresi Çözme!

1. Öncelikle EMU açık olmalı bunun için MENÜ - Sistem Kurma - Kanal Kiliti - Açık (Kapalı ise Emu kapalı - Açık ise Amu Açık)
2. Sarı - Mavi - Yeşil - Menü Tuşlarına basıyoruz. Şifre yazma kısmı açılıyor. Sağ sol tuşları ile Biss olanı buluyoruz. Sari tuşa basip ok ledikten sonra. kirmizi tuşa basip ekle diyoruz.

XXXXXX XX XXXXXXXXXXXXXXXX
012002 03 100000000000000000 olacak 2 haneli olan yer satir numarası bende 3 oldu sizde olmassa 01 - 08 herhangi bir satir deneyebilirsiniz.

Herkese İyi Seyirler...

LG 42PC51 - Ps3 60GB PAL
kenfat10

10 Haziran 2008; 9:02:01 

1.Sunny de "X" sembolü çıkmıyor??

2.Kendim gidemeyince uyducuya götürdüm 5 YTL verdim.Resimdeki şekilde şifreler vardı.Bunları değiştiriyorum cihazı açıp kapıyorum ATV hala çekiyor ne iş?(Maç 1 saat önce bitti ama ATV de hala dolar işareti var)
3.Sansui PVR 7500 cihazıma EMU vazifesi yapacak hangi modülü alabilirim??

ADAMIN ASABINI SİNİRLENDİRMEYİN!!!
ksiyasal

10 Haziran 2008; 10:22:01 

Donma problemi devam ediyor.. Başlayacağım böyle işe yaaa. Var mı bunun çözümünü bilen... Vestel'ci arkadaşlar ???

quote:

Orjinalden alıntı: ksiyasal

Aynı durum bende de var. Şifre vs. OK. Zaten 2-3 dk. izleyebiliyorum. Ama sonra kütttt! donuyor.. İşin ilginci diğer hiçbir kanala geçmiyor. Uydu alıcıyı kapatıp açmaktan başka bir çare kalmıyor.

Bunu yaşayan oldu mu? Çözümü nedir?

quote:

Orjinalden alıntı: steareth

arkadaşlar yayın sureklı donuyo uydyu acıp kapayınca tekrar duzelıyo fakat
sonra tekrar donuyo sadece benım mı basıma gelıyo bu ya
cozum onerısı olan var mı acaba lutfenn

Rádèøή

Sisteme Gözat

10 Haziran 2008; 10:25:19 

quote:

Orjinalden alıntı: kenfat10

1.Sunny de "X" sembolü çıkmıyor??

2.Kendim gidemeyince uyducuya götürdüm 5 YTL verdim.Resimdeki şekilde şifreler vardı.Bunları değiştiriyorum cihazı açıp kapıyorum ATV hala çekiyor ne iş?(Maç 1 saat önce bitti ama ATV de hala dolar işareti var)
3.Sansui PVR 7500 cihazıma EMU vazifesi yapacak hangi modülü alabilirim??

Tamam işte halletmişin sorununu. Dolar olması şifreli olduğunu gösterir. İzleyebiliyomusun sen onu söyle. Boşver işareti fln...

X işareti diye bişey yok. O gördüğün ÇARPI işareti. Dikkate alma ;)

Bayrağı Bayrak Yapan Üzerindeki Kandır;
Toprak, Uğrunda Ölen Varsa Vatandır!
| BEŞİKTAŞ JK |
snandkmn

10 Haziran 2008; 10:42:38 

Ya arkadaşlar siemens fr100g7 modele nasıl bu dediğiniz olaylar yapılıyo bi zahmet anlatın ya

_EngiN_