ATV yi KINIYORUM.CİHAZ+KANAL+HAFIZA LİSTEMDEN SİLİYORUM. TRT 1 İ ÖZLEDİM YA..Bİ UĞUR DA GETİRİYORDU. NE BU AÇ GÖZLÜLÜK PARA HIRSI 2 SAATTİR DENEDİM YAPAMADIM...
Ahhh. TRT sen yayınlayacaktın ki göreceklerdi günlerini ..Ama zaten bi uğurları da yoook...Uğursuz ATV...Yap reklamlarını bu sana kar kalacaktır...
kendi sorunum u çözdüm ben her şeyi doğru yapıyormuşum fakat cihaz daha önceki 2006 da ki sürüme çekmek gerekiyormuş ama ben rs 232 kablosu ile yazılım atmayı bilmiyorum bilmekte istemiyorum tekrar lanet olsun atv ye
herkes kendi cihazının key girme menüsüne girerse key girme çok basit ama key girmek için bazı cihazlarda kombine tuslar var onları yapsın sonra şifleri girsin benim cihaz olmadı ...
Q 9300 , gigabyte X38 DQ6, corsair 2 gb ram 1066 mhz , lian li 007 siyah kasa , lc power 480 watt , logitech s 510 klavye seti , microlab fc 861 ses sistemi 100 rms , gigabyte hd 3870 zalman fanlı ekran kartı, 320 gb samsung sata 2 hdd, nokia n 73, sony ericson w 810 i, toshiba 3035 94 cm lcd tv, casio exilim z 75 , zalman nb 2000 notebook soğutucu, logitech VX Revolution mouse..................
beyler merhaba, ben de taplin td-6600m cı modeli var ,bu cihaza dediklerinizden yapabiliyor muyuz, hiç anlamam uydu işinden,yapılabiliyorsa nası yapılır yardım edebilir misiniz
8 Haziran 2008; 10:59:17
ses bi önce gelir, bi sonra gelir atv hep bunu yapıyo, kardeşim madem blmiyorsun bırak trt'ye babalar gibi yayınlasın
TRT de olsa şifrelemek zorunda kalacaktı Sorun ATV de değil yayın kurallarında, ben hem sunny 7010 dci hemde seoul s 2000 ile rahat rahat izliyorum, sunny ye el ile 2 kez key girmek zorunda kaldım, seoul ise kendi hallediyor
nolamaz
Uzaklaştırılmış 30 gün cezanın 7 günü kaldı.
8 Haziran 2008; 11:11:32
ses önce geliyor ben onu diyorum, grup maçlarında da aynı şeyi yapmışlardı :S
atv nin yaptığı birşey yok arkadaşlar, karalamayın boşuna, trt de yayınlasaydı mecburen şifreleyeceklerdi. kapatılmasının nedeni uydulardan avrupada da izlenebilmesi, atv şifresine kadar açıkladı daha ne yapabilir ki? onlar da istemezler mi tüm türkiye atv den uydu muydu ayırımsız izlesin, reklamlardan para kazansın
ses önce geliyor ben onu diyorum, grup maçlarında da aynı şeyi yapmışlardı :S
Özür dilerim şifre konusuna takıldığımızdan yanlış anlamışım. Ses olayına katılıyorum, ayrıca Türkiye maçındaki ses kalitesi de berbattı saha sesini alan mikrofon fazla açık olduğundan spikerin sesi neredeyse anlaşılamıyordu
Arkadaşlar bilmiyorum başka bir site linki vermek yasakmı ama http://www.turkeyforum.com/satforum/ buaraya bakan dijital receiver kullanılacıları kendi sorunlarını çözebilir bizim hemde hem next var hem yumatu receivere kullanıyorum güncel yazılımları atıyorum biss çıkıyorum güncel keyleride yüklersen zaten elle girmeye gerek bile kalmıyor otomatik çözüyor bilgisayarımdada ss3 var kendi sitesinde güncel pluningleri indirip kopyala yapıştır yapıyorum sorun çözülüyor yani okadar bilgi beceri isteyen işler değil ama zahmet edip araştırmak lazım biraz bukadar veryansız etmek boşuna yapcak bişey yok ya izlemicen ya uğraşıp sen yüklücen yada tamircilere götürüp parayla çözecen sorunu :)
TRT de olsa şifrelemek zorunda kalacaktı Sorun ATV de değil yayın kurallarında, ben hem sunny 7010 dci hemde seoul s 2000 ile rahat rahat izliyorum, sunny ye el ile 2 kez key girmek zorunda kaldım, seoul ise kendi hallediyor
merhaba sunny ye şifreyi nasıl girdiğini bizimle paylaşabilirmisin malum manuel key girilen bölümde
000000 00 0000000000000000 şeklinde sayılar var buralara hangi şifreyi yazmak gerekiyor yardımcı olabilirsen sevinirim saygılar
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gökhan70 -- 8 Haziran 2008; 13:35:43 >
ben bizim uydunun keyini girdim herşey iyi güzel akşamki maçları seyrettik ama atv günler öncesinden uyarısını yapmalıydı 2006 dünya kupasında yine atv hiçbir uyarı yapmadan pat diye şifreyi çıkardı karşımıza binlerce insan cihazını koltuğunun altına aldı doğru uyduculara götürdü içinden 10 lira çıkarmışlardı o zaman binlerce insan akşam mağdur oldu milyarlık cihazları olanlar çatı antenlerine kaldı dev ekranı olanlar 37 ekrana kaldı trt nin spikeri anlattı maçı güzel bir ayrıntıydı ama ses önce geliyodu trt 2002 dünya kupasında japonyadaki yayını sıfır hatayla bizlere seyrettirmişti özel yayın cihazlarıyla ses ve görüntü gecikmesini ayarlamışlardı o zaman atv de grup maçlarında bile ses önce geliyodu madem atv aldı yayınları hakkınıda vermeli daha kaliteli yayın yapmalı saygılar...
ben bizim uydunun keyini girdim herşey iyi güzel akşamki maçları seyrettik ama atv günler öncesinden uyarısını yapmalıydı 2006 dünya kupasında yine atv hiçbir uyarı yapmadan pat diye şifreyi çıkardı karşımıza binlerce insan cihazını koltuğunun altına aldı doğru uyduculara götürdü içinden 10 lira çıkarmışlardı o zaman binlerce insan akşam mağdur oldu milyarlık cihazları olanlar çatı antenlerine kaldı dev ekranı olanlar 37 ekrana kaldı trt nin spikeri anlattı maçı güzel bir ayrıntıydı ama ses önce geliyodu trt 2002 dünya kupasında japonyadaki yayını sıfır hatayla bizlere seyrettirmişti özel yayın cihazlarıyla ses ve görüntü gecikmesini ayarlamışlardı o zaman atv de grup maçlarında bile ses önce geliyodu madem atv aldı yayınları hakkınıda vermeli daha kaliteli yayın yapmalı saygılar...
Kardeş haklısın atv birşekilde 2-3 gün öncesinde forumlarda dolaştırdı şifresini ama yeterlimi tabiki yeterli değil yani kaç kişi forumları takip ediyor yada kimler biss ten şifreden haberdar insanlar mağdur oldu atv nin anlayışı yanlış ben dün bir tamircinin önünden geçtim inanın bir sıra var dükkanın için görmek imkansız herkezin koltuğunun altında receiverları sıra bekliyor ama öyle böyle değil sıra son anda açıyor maçı normal ev kullanıcısı bakıyor ki ekran simsiyah ses olayıda kötüydü hakkatten şuan bütün dünyanın hazırlandığı organizasyona atv bu kaliteyle hazırlanması enteresan