bende de goldmaster 40100 FTA uydu var oyunun içine girip varsayılanları geri yüklediğim zaman biss yazan yerde şifre zaten var ama yinede açılmıyor vakit de az kaldı
Yardım lütfen kafayı yiycem; y8000 nextstar var 001fff id giriyorum biss e anahtara basıyorum 00dan 06 ya kadar anahtarlar var, 00 a basıyorum 1000000000000000 (15 tane sıfır) kapatıp açıyorum ama çözmüyo şifreyi ;/
Arkadaşlar şuanda maç izlerken kim yardım eder bilmiyorum ama YU MA TU IQ serisi cihazda yazı olan herşeyi denedim, bu cihazı kullanıp şifreyi kıran varsa yardım etsin lütfen, dier arkadaşlarında tavsiyelerini alabilirim, teşekkürler
yaw kardeş ben ekle tuşuna basınca yeni satır açılmıyor yada sil dediğimde silinmiyor. ama diğer şifre türlerinde bu işlem yapıylabiliniyor sendede böylemi yada nasıl yapabiliriz....
İNTERNET İÇİN SABİT TELEFON HAT ÜCRETİNE HAYIR!!!! 1. Dünyadaki ilk N82 ekranı patlatan benim 2. Vista ile N82 güncellemesi yapan yine benim 3. Telefonu kayıt dışı olan yine benim 4. Sinirlendiğimde hırçınlaşan işte o benim 5. Çalışmadığı halde cebinde iki telefon taşıyan kişide benim 6. Yüksek özellikli bilgisayarı olmasına karşın oyun oynamayan yine benim
provider id 1fff değil kanalın frekansıdır. ilk mesajı okuyunuz 012002 veya 12002 olacak
quote:
Orjinalden alıntı: Hemre_
quote:
Orjinalden alıntı: XR9
Arkadaşlar ben nerde yanlış yapıyorum?
Receiver TechStar 9000 ca
Prover Id'yi
1fff0000 001fff00 00001fff
Bu 3 şekilde de denedim çözülmedi
yaw kardeş ben ekle tuşuna basınca yeni satır açılmıyor yada sil dediğimde silinmiyor. ama diğer şifre türlerinde bu işlem yapıylabiliniyor sendede böylemi yada nasıl yapabiliriz....
Arkadaşlar şuanda maç izlerken kim yardım eder bilmiyorum ama YU MA TU IQ serisi cihazda yazı olan herşeyi denedim, bu cihazı kullanıp şifreyi kıran varsa yardım etsin lütfen, dier arkadaşlarında tavsiyelerini alabilirim, teşekkürler
yok abicim yaa kafayı yedirtecek bu ATV bana şu anda kapalı izleyemiyorum.alet yumatu IQ yaptıklarım: CAİD : 2600 Service id :001fff feregence : ? 00000 (baştaki rakamları da girdim açmıyo ) key data : 1000000000000000
alet fabrika çıkışı yani herhangi bir yazılım yüklemedim..yardım edermisinisiz ......tşkler.