>>>·..·´¯`·-> G o k h a n 1 9 0 3 B j k <-·´¯`·..·<<< ASUS G1S + NOKİA N82 + SANDİSK CRUZER MİCRO 8GB + LOGİTECH X - 230 + SONY DSC - T20 ASUS G1S Oyuncular İçin Özel Üretildi || NOKİA N82 Kendi Masalını Keşfet! || Sennheiser CX-500 Kulaklıkta 1 Numara Apple iPhone Dokunmak Hiç Bu Kadar Güzel Olmamıştı || Yağmurlu Bir Günde Aşık Olmuşum, Siyah Beyazına Sana Vurulmuşum, Hayatın Sonunda Dönüp Baktığımda, Ne Mutlu ki Bana Beşiktaşlı Olmuşum - ÇARŞI GÖKHAN NOKIA N82 ANA BAŞLIK || ASUS M50 Serisi || Asus G1S ve G2S Kulübü || İPHONE Bölümü || Beşiktaş JK Dükkan: Satılık Ürünlerim - 7/24 Açık || Alışveriş Yaptıklarım ve Referanslarım
Bir çözüm yolu daha var Arkadaşlar bu menüleri olmayan uydu alıcılarından bazılarında değişik bir yolda var. Örneğin atv 4. kanalınızda uydu alıcınızda. Sürekli ard arda 4 e basın, sürekli kanal açılır açılmaz tekrar 4 ' e basın. 7-8. açılışında şifre kırılmış olacaktır. Bu ancak formalite icabı şifrelenen kanallar içindir. Lig tv gibi kanallara yemez:D:D:D
seçenekleri çıkıyor karşıma. Herhangi birini seçtiğimde bir liste çıkıyor karşıma. Şu şekilde;
0x000001 NBA 0x007C00 TPS ........ Bu liste böyle gidiyor alta doğru. Bunlardan birini seçince de Key'lerin olduğu yer açılıyor. Bunlardan en üstteki "KEY 01" yazan keyi 10 00 00 00 00 00 00 00 ile değiştirdim. Ancak şu anda ATV'yi maç saatinde izleyebilip, izleyebileceğimi bilmiyorum. Olay tamam mıdır, yoksa eksik mi?
seçenekleri çıkıyor karşıma. Herhangi birini seçtiğimde bir liste çıkıyor karşıma. Şu şekilde;
0x000001 NBA 0x007C00 TPS ........ Bu liste böyle gidiyor alta doğru. Bunlardan birini seçince de Key'lerin olduğu yer açılıyor. Bunlardan en üstteki "KEY 01" yazan keyi 10 00 00 00 00 00 00 00 ile değiştirdim. Ancak şu anda ATV'yi maç saatinde izleyebilip, izleyebileceğimi bilmiyorum. Olay tamam mıdır, yoksa eksik mi?
Teşekkürler...
arkadaşım benimde seninki gibi Key type: ama farklı olaraktan Viacess2 Skycrypt ve Seca 1&2 bulunuyor. Galiba bizim yazılım güncellememiz gerekecek. Key type'lerin arasında Biss olması gerekir. Ama bilmiyorum. Bilen birisi bizi bilgilendirebilir mi? Bu arada uydu alıcısı Telpaş T9700 CI...
CAS ID aynen kalsın, Servis ID veya provider id yazan yere 001FFF girin Key type kalsın Key ID 0F girin key değerine de 10 00 00 00 00 00 00 00 girin, Kaydet kırmızı tuş ve çıkabilirsiniz.
bunları bunları yapın demişlerde, bende böyle bişey yok ki, biss ID falan var bu diyo ki key ID nasıl oluyo bu iş
hiç bişeyi değiştirmeden biss key'i girsek olmaz mı