Giriş | |
|
|
|
7 Haziran 2008; 2:31:26
|
|
|
Vestel 4100 Dark var nası yapcaz bilen varmı?
|
|
7 Haziran 2008; 2:58:05
|
|
|
quote:
Bir çözüm yolu daha var Arkadaşlar bu menüleri olmayan uydu alıcılarından bazılarında değişik bir yolda var. Örneğin atv 4. kanalınızda uydu alıcınızda. Sürekli ard arda 4 e basın, sürekli kanal açılır açılmaz tekrar 4 ' e basın. 7-8. açılışında şifre kırılmış olacaktır. Bu ancak formalite icabı şifrelenen kanallar içindir. Lig tv gibi kanallara yemez:D:D:D Bu yöntem işe yarar mı? Bir bilgisi olan...
|
|
|
7 Haziran 2008; 3:04:56
|
|
|
Selam arkadaşlar. NEXT YE-8000 Plus model uydu alıcımın biss key ayar menüsünü açtım. quote:
"menü+cihaz versiyonu+1973" versiyon yeşil olması gerekiyor Bu işlemi yaptıktan snra, uydu ayarları bölmesinde KEY AYAR menüsü aktif hale geliyor. Ancak bu menünün içine girdiğimde; Viaccess Seca Irdeto / Betacrypt Nagravision Conax seçenekleri çıkıyor karşıma. Herhangi birini seçtiğimde bir liste çıkıyor karşıma. Şu şekilde; 0x000001 NBA 0x007C00 TPS ........ Bu liste böyle gidiyor alta doğru. Bunlardan birini seçince de Key'lerin olduğu yer açılıyor. Bunlardan en üstteki "KEY 01" yazan keyi 10 00 00 00 00 00 00 00 ile değiştirdim. Ancak şu anda ATV'yi maç saatinde izleyebilip, izleyebileceğimi bilmiyorum. Olay tamam mıdır, yoksa eksik mi? Teşekkürler...
|
|
|
7 Haziran 2008; 8:06:44
|
|
|
selam... bendeki cihaz : next ye-2005dci hw : 12.01.a5 emu : stream menü şifre ilki 1 gerisi 0 orasını anladık, tamamda... biss menüde yeni key dediğimizde aşağıdaki gibi geliyor... aaaaaa bb cccccccccccccccc ___6___2________16 şimdi bu şifreyi hangi gruba nasıl yazacağız_? ilk 6 ne olacak aradaki 2li ne_? son 16lı ne_?
|
|
|
7 Haziran 2008; 9:10:28
|
|
|
quote:
Orjinalden alıntı: Gbanes374 Selam arkadaşlar. NEXT YE-8000 Plus model uydu alıcımın biss key ayar menüsünü açtım. quote:
"menü+cihaz versiyonu+1973" versiyon yeşil olması gerekiyor Bu işlemi yaptıktan snra, uydu ayarları bölmesinde KEY AYAR menüsü aktif hale geliyor. Ancak bu menünün içine girdiğimde; Viaccess Seca Irdeto / Betacrypt Nagravision Conax seçenekleri çıkıyor karşıma. Herhangi birini seçtiğimde bir liste çıkıyor karşıma. Şu şekilde; 0x000001 NBA 0x007C00 TPS ........ Bu liste böyle gidiyor alta doğru. Bunlardan birini seçince de Key'lerin olduğu yer açılıyor. Bunlardan en üstteki "KEY 01" yazan keyi 10 00 00 00 00 00 00 00 ile değiştirdim. Ancak şu anda ATV'yi maç saatinde izleyebilip, izleyebileceğimi bilmiyorum. Olay tamam mıdır, yoksa eksik mi? Teşekkürler... arkadaşım benimde seninki gibi Key type: ama farklı olaraktan Viacess2 Skycrypt ve Seca 1&2 bulunuyor. Galiba bizim yazılım güncellememiz gerekecek. Key type'lerin arasında Biss olması gerekir. Ama bilmiyorum. Bilen birisi bizi bilgilendirebilir mi? Bu arada uydu alıcısı Telpaş T9700 CI... Teşekkürler
|
|
7 Haziran 2008; 9:56:57
|
|
|
quote:
Orjinalden alıntı: trkkrsy selam... bendeki cihaz : next ye-2005dci hw : 12.01.a5 emu : stream menü şifre ilki 1 gerisi 0 orasını anladık, tamamda... biss menüde yeni key dediğimizde aşağıdaki gibi geliyor... aaaaaa bb cccccccccccccccc ___6___2________16 şimdi bu şifreyi hangi gruba nasıl yazacağız_? ilk 6 ne olacak aradaki 2li ne_? son 16lı ne_? Şimdi o ilk 6olan provider ben başka bir sitede 01 20 02 olarak gördüm onu ama bu konuyu inceledim emin olamadım.. Provider nosu lazım bize diger bb FF cccc li olan ilk 1 digerleri 0 Botech next cihazlar için prviderı kesin bilen biri lazım..
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RccP -- 7 Haziran 2008; 9:55:25 >
|
|
|
7 Haziran 2008; 10:37:56
|
|
|
iyiki zamanında next almışım şifre işleri nextte çok kolay
|
|
7 Haziran 2008; 10:40:36
|
|
|
ya arkadaşlar bende, next ye-2000 cl plus var, bi türlü o key şifresini giremedim yaa, öyle bi menü bulamadım ben... google'den de 2 saattir arıyorum nasıl gireceğimi bilemiyorum... arkadaşlar o şifre menüsüne nasıl giriliyor, gold master var onda 121 yapılıp giriliyor da bunda nasıl yapacam bilemiyorum lütfen bi yardım edin
|
|
|
7 Haziran 2008; 10:54:55
|
|
|
quote:
Orjinalden alıntı: nolamaz tamam arkadaşlar buldum oh be acayip rahatladım haa şimdi bi soru sorayım, maç saatinde mi gireceğiz şifreyi yoksa şimdi girsekte bişey farketmez mi ? farketmez şimdide girebilirsin
|
|
|
7 Haziran 2008; 11:05:21
|
|
|
Arkadaşlar ss3 olanlar http://www.sigmaelectronic.net/tr/DOWNLOAD.HTM sitesinde Pluginler ve Modül Dosyaları kısmından en güncelini indirip C:\Program Files\Sigma\ProgDVB-PCI\Plugins bu klasörün içindekilerini silip indirdiği dosyaları kopyalarsa sorun çözülür
|
|
|
7 Haziran 2008; 11:41:46
|
|
|
quote:
Orjinalden alıntı: Gbanes374 Selam arkadaşlar. NEXT YE-8000 Plus model uydu alıcımın biss key ayar menüsünü açtım. quote:
"menü+cihaz versiyonu+1973" versiyon yeşil olması gerekiyor Bu işlemi yaptıktan snra, uydu ayarları bölmesinde KEY AYAR menüsü aktif hale geliyor. Arkadaşım buraya kadar aynen yaptım versiyon yeşil oldu ama KEY AYAR menüsü falan gelmedi. Sebebi ne olabilir acaba??
|
|
|
7 Haziran 2008; 11:46:53
|
|
|
ya bu sifre isleri cok kolay neden anlamiyorsunuz FOX TV,NTV, maclarda sifrelenmiyorsa sorun yok ATV de sifrelenmez
|