Arkadaşlar sistemime OC yapmayı düşünüyorum.Tabi doğal olarak ta iyi bir soğutma sahibi olmalıyım.Bu yüzden mevcut İntel Core2Quad Q6600(G0) ve ZOTAC 8800GT ekran kartıma soğutucu almak istiyorum.Ve belki yaralı olabilecek birkaç şeyi paylaşıyorum. 1=Everest Ultimate ile ölçtüğüm sıcaklıklar. Anakart(p35c-ds3r) = 44 İşlemci = 32 CPU0-1-2-3 = 38-43 Ekran Kartı(rivatuner ile otomatik fan profili) = 50(ısı arttıkça dönüş hızı artıyor mod sayesinde.mod ile en fazla 79 gördüm.) HDD = ???? (raid0 var tanımlanamıyor.fakat tek disk 33 derece idi)
Kasa olarak GİGABYTE X3 kasa ya sahipim.önde(içeri) ve arkada(dışarı) hava atan 2 adet 12cm lik fan var. Güç kaynağı ise 460watt-gerçek değer.çünkü bugüne kadar hiç problem yaşamadım.(sonra yaşarmıyım?)
Evet...Bana ne önerirsiniz.(VGA,CPU,Heatsink(gerekirse),thermal macun(gerekirse))
ecvabın için teşekkürler.VGA Soğutucusu hakkında olumlu.Peki cpu nirvana mı daha iyi bigtyhpe mi. birde su soğutma için yeterli geniş ortamım yok.ve uraştırıcı.(bence)ve o kadarda üst çapta oc yapan birisi değilim.cpu günlük 3,7 olcak fln işte.