Donanım Haber Forum
Ana Sayfa | Kayıt ol | Profilim | Gelen Kutusu | DH Hız Aşırtma VT | Adres Defteri | Email'le üyeliklerim | Benim forumlarım | Fotoğraf Albümleri
Favorileriniz | Üyeler | Arama | SSS | Şikayet listesi | Uyarı listesi | Nick işlemleri
TV KARTI ???

İlgili konuları bak: (bu forumda | tüm forumlarda)

Bu isimle girdiniz: Guest
Bu konudaki kullanıcılar: hiç
  Basılabilir versiyon
Tüm forumlar >> [Donanım / Hardware] >> Harici Bileşenler >> Diğer harici bileşenler >> TV KARTI ??? Sayfa: [1]
Giriş
Mesaj << Daha eski konu   Daha yeni konu >>
EBK2000
Uzaklaştırılmış
¥ gün kaldı.

6 Haziran 2008; 18:57:28 
Bu mesajla ilgili şikayetinizi bu icon a tıklayarak yapabilirsiniz.

ben laptopuma pcmcı'dan takılan bir tv kartı almayı düşünüyorum hangi modeli alacağıma karar verdim ama bu cihazların geneli ile ilgili bir sorum var;bu cihazların uzaktan kumandası ile tv hariç izleme hariç şeyleride kontrol edebiliyormuyuz örneğin windows media player ???

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EBK2000 -- 6 Haziran 2008; 18:55:57 >
krm-iks

7 Haziran 2008; 1:35:17 

sadece windows media player lontrol edebiliyorsun

AverTV CARDBUS PCMCIA PRO (TV/FM)
http://www.vatanbilgisayar.com/product_details.aspx?I_ID=27877

2. önerimdeki kart senin laptop a uymayabilir

AVERTV PCMCIA EXPRESS ANALOG TV KARTI
http://www.vatanbilgisayar.com/product_details.aspx?I_ID=29505

EBK2000
Uzaklaştırılmış
¥ gün kaldı.

7 Haziran 2008; 13:04:26 

benim cihazda express kart zaten , bunları takıca kasada e kadar dışarıda kalıyor ???
akay635

7 Haziran 2008; 19:13:17 

Arkadaşlar ben de tv kartı almayı düşünüyorum. PCMCI' mı yoksa USB girişli mi almalı acaba? ben USB girişli almayı düşünüyordum ama sizlerin de görüşünü almak isterim.
İlk başlarda üçlü alıcılı bir model düşünüyordum (analog-dijital karasal-uydu). FLY adlı markanın böyle bir modelini gördüm nette. Fakat USB değildi; PCMCI idi ve sanırım bunun USB olanı yok. FLY' ın pek tavsiye edilmediğini söylemiş bir arkadaş. Ayrıca tv kartının uydu yayınını desteklemesi bana pek avantajlı gelmedi. Zaten evde uydu cihazı var. Dışarıda ise dizüstü bilgisayarla kullanmak hemen hemen imkansız. Çünkü uydu anteni gerekli. O nedenle Avermedia hbrid + volar fm tv kartı'' almak bana mantıklı geliyor. Avermedia' nın özellikleri kısaca şöyle;
-USB girişli
-Analog yayın desteği
-DVB-T yayın desteği (dijital karasal yayın-bu yayın Türkiye' de pek yaygın değil. Yaygınlaşırsa çok iyi olacak tabi. Bizzat yayınları görmedim ama İstanbul' da bir kaç kanalın dijital karasal yayını varmış).
-FM radyo

Avermedia' nın bu modelini kullanan veya bilen arkadaşların yorumlarını rica ediyorum.

Bu avermedia' nın iki ayrı modeli varmış. Alttaki model sanırım HD yayınları da destekliyor. İki model arasında da bir değerlendirme yaparsanız iyi olur. İlla alttaki modeli mi almalı yoksa ikisinden birisini alsam da olur mu?
AVERTV HYBRID + FM VOLAR USB TV KARTI
AVERTV HYBRID + FM VOLAR HX USB TV KARTI

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi akay635 -- 7 Haziran 2008; 19:53:52 >

Eten X500 WM 6.1
EBK2000
Uzaklaştırılmış
¥ gün kaldı.

8 Haziran 2008; 16:29:42 

bence kart daha iyi usb olunca dışarda kalıyor ve kaba duruyor...
Mr._Frodo

9 Haziran 2008; 0:03:18 

ya bende aver tv go 007 plus var
simgesine tıkladığımda şu mesajı alıyorum

the tv sinyal alma cihazı çalışmıyor. Sürücünüzün doğru takıldığından emin olun

daha önceden kurup izlemiştim bilgisayarımda şimdi tekrar kurduğumda bu mesajı alıyorum sorun nerede??
akay635

9 Haziran 2008; 2:33:29 

quote:

Orjinalden alıntı: Mr._Frodo

ya bende aver tv go 007 plus var
simgesine tıkladığımda şu mesajı alıyorum

the tv sinyal alma cihazı çalışmıyor. Sürücünüzün doğru takıldığından emin olun

daha önceden kurup izlemiştim bilgisayarımda şimdi tekrar kurduğumda bu mesajı alıyorum sorun nerede??

TV kartının sürücülerini kaldır PC' den. PC' yi kapat aç. Avermedia' nın sitesine bakıp elindeki sürücüden daha yeni bir sürücü olup olmadığını kontrol et. Varsa bu sürücüyü kullan.
Sürücüleri nasıl kurduğunu bilmiyorum. Epey zaman önce Avermedia' nın bir tv kartını kullanmıştım. TV kartını bilgisayara taktıktan sonra SİSTEM/DONANIM/AYGIT YÖNETİCİSİ' nde iki tane bilinmeyen donanım çıkıyordu. Bunlara tek tek tıklayıp elimdeki sürücüyü kullanarak tanıtıyordum bilgisayara. Sonra sanırım application' u kuruyordum.

Ayrıca bahsettiğin hatanın sebebi webcam olabilir. Bilgisayarında webcam varsa çıkart. O şekilde dene. Aynı problem devam ederse bu defa webcam' in sürüclerini de kaldır.

Eten X500 WM 6.1
Mr._Frodo

12 Haziran 2008; 14:13:56 

quote:

Orjinalden alıntı: akay635

TV kartının sürücülerini kaldır PC' den. PC' yi kapat aç. Avermedia' nın sitesine bakıp elindeki sürücüden daha yeni bir sürücü olup olmadığını kontrol et. Varsa bu sürücüyü kullan.
Sürücüleri nasıl kurduğunu bilmiyorum. Epey zaman önce Avermedia' nın bir tv kartını kullanmıştım. TV kartını bilgisayara taktıktan sonra SİSTEM/DONANIM/AYGIT YÖNETİCİSİ' nde iki tane bilinmeyen donanım çıkıyordu. Bunlara tek tek tıklayıp elimdeki sürücüyü kullanarak tanıtıyordum bilgisayara. Sonra sanırım application' u kuruyordum.

Ayrıca bahsettiğin hatanın sebebi webcam olabilir. Bilgisayarında webcam varsa çıkart. O şekilde dene. Aynı problem devam ederse bu defa webcam' in sürüclerini de kaldır.

dediğin gibi avermedia'nın sitesinden yeni sürücüyü indirip kurdum. şimdi çalışıyor..
teşekkürler..
oguzhanterzi

12 Haziran 2008; 20:59:05 

arkadaşlar bende almak istiyorum ama ne almalıyım

Sayfa:   [1]
Tüm forumlar >> [Donanım / Hardware] >> Harici Bileşenler >> Diğer harici bileşenler >> TV KARTI ??? Sayfa: [1]
Buraya git:

Donanım Haber Video İnceleme
LianLi FB 007 Plus II Kasa
LianLi FB 007 Plus II model numaralı kasası video incelemesi
Monster T2 Rex video
TV karti, cift cekirdekli islemci ve kablosuz ag yetenekleriyle ozgurlugun tadini cikartin

Yeni mesajlar Yeni mesajlar yok
Popüler konu, yeni mesajlar ile Popüler konu, yeni mesajlarsız
Kilitli yeni mesajlar ile Yeni mesajlar olmadan kilitli
 Yeni mesaj at
 Mesaja cevap at
 Yeni anket aç
 Oy kullan
 Kendi mesajımı sil
 Kendi konumu sil
 Mesaja değerlendir
 Mesajımı DH blog sayfama ekle

Reklamlar