Donanım Haber Forum
Ana Sayfa | Kayıt ol | Profilim | Gelen Kutusu | DH Hız Aşırtma VT | Adres Defteri | Email'le üyeliklerim | Benim forumlarım | Fotoğraf Albümleri
Favorileriniz | Üyeler | Arama | SSS | Şikayet listesi | Uyarı listesi | Nick işlemleri
Pc monitörü olarakta kullanılabilicek 26inch lcd tv tavsiyesi (yoksa 23mü tercih etmeliyim?)

İlgili konuları bak: (bu forumda | tüm forumlarda)

Bu isimle girdiniz: Guest
Bu konudaki kullanıcılar: hiç
  Basılabilir versiyon
Tüm forumlar >> [Donanım / Hardware] >> Ev Elektroniği >> TV ve Projeksiyon >> Pc monitörü olarakta kullanılabilicek 26inch lcd tv tavsiyesi (yoksa 23mü tercih etmeliyim?) Sayfa: [1]
Giriş
Mesaj << Daha eski konu   Daha yeni konu >>
SnypeR

6 Haziran 2008; 18:54:06 
Bu mesajla ilgili şikayetinizi bu icon a tıklayarak yapabilirsiniz.

Pc mönitörü olarak 70-80 cm gibi bir uzaklıktan kullanıcam acaba 26 büyük mü gelir ? Bazı yerlerde wordte ve web sitelerinde yazıların iyi okunamadığı gibi birşeyler duymuştum. Doğruluğu var mı acaba ? pcde hdmi çıkışı var o şekilde bağlamayı düşünüyorum, sorunsuz olarak kullanabilir miyim sizce ? Heves ettim, şimdi getiripte monitörümdekinden kötü bir performans alırsam üzülürüm çünkü.. Tv özelliğini de kablolu yayın ile kullanıcam. Pc'de şimdi tv kartı var, daha önce deneyimim olmadığı için sormak istiyorum, şu andaki görüntüden daha güzel görüntü elde edebilirim dimi Biraz baktım tvlere sony'nin şu modelini beğendim : http://www.morfare.com/asp/show_stock.asp?product=KDL-26B4050

yoksa 70 80 cm için 26 çok rahatsız edici olurda 23 mü tercih etsem tv izleme mesafemde 2 - 2,5 metre civarında olucak.

Lütfen yardım

Toshiba 32AV500
Ipod Touch 8 GB (JB) || Nokia E 50
Macbook 2.0 GHZ. || Lenovo N200 T7100 || 19 ' Sony LCD - Intel E2180 - Gigabyte 73PVM-S2H- Kingston 2GB - Seagate 250GB
SnypeR

6 Haziran 2008; 21:22:44 
Bu mesajla ilgili şikayetinizi bu icon a tıklayarak yapabilirsiniz.

32 ve üstü için herşey mevcut ama şu ufak lcdlerle ilgilenen yok

Toshiba 32AV500
Ipod Touch 8 GB (JB) || Nokia E 50
Macbook 2.0 GHZ. || Lenovo N200 T7100 || 19 ' Sony LCD - Intel E2180 - Gigabyte 73PVM-S2H- Kingston 2GB - Seagate 250GB
Sayfa:   [1]
Tüm forumlar >> [Donanım / Hardware] >> Ev Elektroniği >> TV ve Projeksiyon >> Pc monitörü olarakta kullanılabilicek 26inch lcd tv tavsiyesi (yoksa 23mü tercih etmeliyim?) Sayfa: [1]
Buraya git:

Donanım Haber Video İnceleme
IDEMARK İnteraktif yazı tahtas
Eğitim teknolojilerinin ulaştığı son noktalardan biri
Point of View 9800GTX video
Point of View 9800GTX video inceleme

Yeni mesajlar Yeni mesajlar yok
Popüler konu, yeni mesajlar ile Popüler konu, yeni mesajlarsız
Kilitli yeni mesajlar ile Yeni mesajlar olmadan kilitli
 Yeni mesaj at
 Mesaja cevap at
 Yeni anket aç