YENI GIGABYTE KASALAR TURKIYEDE!!! (Tüm Sürüm)

Tüm forumlar >> [Donanım / Hardware] >> Dahili Bileşenler >> Kasa/Güç kaynağı

tibuk -> YENI GIGABYTE KASALAR TURKIYEDE!!! (6 Haziran 2008; 18:44:06)

Arkadaslar bugun Vega Bilgisayarın web sitesinde EVGA kartlara bakarken yeni Gigabyte Kasaların geldiğini gördüm kuzene makine toplıycaz oda Gigabyte istiordu aradım hemen Vega Bilgisayarı ellerine geldiğini söylediler baktım forumdada kimse haber yapmamıs bahsetmemişte hemen yazayım dedim..........

1. Kasamız(Kuzene bundan sipariş ettik)
GIGABYTE GZ-X5 460W SİYAH KASA 89$+kdv
http://www.vegateknomarket.com/asp/show_stock.asp?product=GZ-X5BLACK

2.Kasamız
GIGABYTE GZ-X6 460W SİYAH KASA 99$+kdv
http://www.vegateknomarket.com/asp/show_stock.asp?product=GZ-X6BLACK

[image]http://resim.donanimhaber.com/upfiles/155292/8DCCF0452E034049A46D1C384CB998E8.jpg[/image]

Kuzene aldımız Kasa gelir gelmez ayrıntılı bir inceleme yapıcam arkadaslar [:'(]

ilgileneneler için :http://www.vegateknomarket.com/asp/listgroup.asp?group=61-01-02

[image]local://upfiles/155292/8DCCF0452E034049A46D1C384CB998E8.jpg[/image]

[image]local://upfiles/155292/153A4D567EB9451E8FC2708CFA58965A.jpg[/image]

helsloot -> Cevap: YENI GIGIABYTE KASALAR TURKIYEDE (6 Haziran 2008; 18:45:49)

alınabilir gibi duruyor [:'(]

StarForce -> Cevap: YENI GIGIABYTE KASALAR TURKIYEDE (6 Haziran 2008; 18:48:31)

hiç sevemedim şu giga nın kasalarını..[sm=s15.gif]

tibuk -> Cevap: YENI GIGIABYTE KASALAR TURKIYEDE (6 Haziran 2008; 18:59:14)

quote:

Orjinalden alıntı: StarForce

hiç sevemedim şu giga nın kasalarını..[sm=s15.gif]

Stacker var ama sanırım bende gigabyte bir kasa alıcam kendime [:'(]

TSForever -> Cevap: YENI GIGIABYTE KASALAR TURKIYEDE (6 Haziran 2008; 19:38:34)

acaba gerçek 460w mı?

tibuk -> Cevap: YENI GIGIABYTE KASALAR TURKIYEDE (6 Haziran 2008; 19:44:45)

gigiabyte oldugune göre %100 gercektir cunki gigiabyte kendi PSU sunu kullanıyor gelince makineyi toplarken zaten bakarım bakıp size yazarım arkadaslar [:'(]

erberkylmz03 -> Cevap: YENI GIGIABYTE KASALAR TURKIYEDE (6 Haziran 2008; 20:01:37)

hiç güzel değilmiş beğenmedim..

izzetguntalaz -> Cevap: YENI GIGIABYTE KASALAR TURKIYEDE (6 Haziran 2008; 20:09:35)

Görmeden bişey söylemek istemiyorum.[:)]

DigitalWorld -> Cevap: YENI GIGIABYTE KASALAR TURKIYEDE (6 Haziran 2008; 20:10:15)

quote:

Orjinalden alıntı: erberkylmz03

Güzellik şekille ilgili soyut bir kavramdır. Yani kesin bir güzel yoktur.

Güzel ama neye göre güzel. [sm=icon_smile_wink.gif] Yani kısa anlatımı zevkler ve renkler. Ben de öyle çok iyi bulmadım ama sadeliğin de bir güzelliği vardır bundan da hoşlanan çıkar elbet. [sm=ok.gif]

MMXex -> Cevap: YENI GIGIABYTE KASALAR TURKIYEDE (6 Haziran 2008; 20:15:38)

Çok klasik duruyorlar. Sadelikten hoşlananlara hitap ediyor

S@ldırg@n -> Cevap: YENI GIGIABYTE KASALAR TURKIYEDE (6 Haziran 2008; 21:14:20)

1. den ziyade 2.si ddaha güzel duruyo.İlki çok sade.

cluber00 -> Cevap: YENI GIGIABYTE KASALAR TURKIYEDE (6 Haziran 2008; 21:28:58)

power tusu üstte(usb vs) olan adam akıllı bütçeme uygun kasa bulamadım [sm=ranting2.gif][sm=ranting2.gif][sm=ranting2.gif][sm=ranting2.gif]

XmysticX -> Cevap: YENI GIGIABYTE KASALAR TURKIYEDE (6 Haziran 2008; 22:38:57)

quote:

Orjinalden alıntı: cluber00

power tusu üstte(usb vs) olan adam akıllı bütçeme uygun kasa bulamadım [sm=ranting2.gif][sm=ranting2.gif][sm=ranting2.gif][sm=ranting2.gif]

NZXT lere bir bak derim.Fiyat çok gelmezse tabi..

http://www.novabilgisayar.com/bilgi.asp?ID=3417

kadango -> Cevap: YENI GIGIABYTE KASALAR TURKIYEDE (6 Haziran 2008; 22:43:06)

Tipi hoş,sade kasalar her zaman tercihimdir...

jnrgndz_798 -> Cevap: YENI GIGIABYTE KASALAR TURKIYEDE (6 Haziran 2008; 22:44:27)

sık ve sade olmus hadi hayırlısı

yununu -> Cevap: YENI GIGIABYTE KASALAR TURKIYEDE (7 Haziran 2008; 0:25:06)

gz x3 vardı 12cmli peak 460 real 400watt veriyordu ve sessizdi aynı powerı kullanıyorsa alınır bence çünkü giganın powerı kaliteli

tibuk -> Cevap: YENI GIGIABYTE KASALAR TURKIYEDE (7 Haziran 2008; 0:36:11)

quote:

Orjinalden alıntı: DigitalWorld

quote:

Orjinalden alıntı: erberkylmz03

Güzellik şekille ilgili soyut bir kavramdır. Yani kesin bir güzel yoktur.

Güzel ama neye göre güzel. [sm=icon_smile_wink.gif] Yani kısa anlatımı zevkler ve renkler. Ben de öyle çok iyi bulmadım ama sadeliğin de bir güzelliği vardır bundan da hoşlanan çıkar elbet. [sm=ok.gif]

+1 [:'(]

Tuz ruhu -> Cevap: YENI GIGIABYTE KASALAR TURKIYEDE (7 Haziran 2008; 5:36:28)

89 dolara(ki bu daha da düşebilir) üzerinde kaliteli bir güç kaynağı barındıran, 2 tane dahili 12 lik sessiz fan, aluminyum yapı sayesinde 5 kg ağırlığında, gigabyte markalı bir kasa gayet alınabilir bir seviyede.

Bu arada güç kaynağının değerleri gerçekten çok iyi. Bu değerleri veren harici bir güç kaynağının 50,60 dolar olduğunu düşünürsek kimse 30 dolara böyle bir kasa vermez. Güzellik görece bir kavramdır. Ben beğendim. Sadece nispeten küçük.

cluber00 -> Cevap: YENI GIGIABYTE KASALAR TURKIYEDE (7 Haziran 2008; 6:47:25)

quote:

Orjinalden alıntı: XmysticX

quote:

tesekkür ederim bu kasayı incelemeiştim güzel kasa almak isterim ama ben max. 200-220 ytl ye kasa+psu düşünüyorum yoksa gidip thermaltake sopranos 101 4oow yada cm rc 690 460w almak zorunda kalıcam , ama ben pc masasına koyacagım için power,usb vs lerin üstte olmasını istiyorum [&o][&o]

tibuk -> Cevap: YENI GIGIABYTE KASALAR TURKIYEDE (7 Haziran 2008; 9:26:37)

quote:

quote:

quote:

tesekkür ederim bu kasayı incelemeiştim güzel kasa almak isterim ama ben max. 200-220 ytl ye kasa+psu düşünüyorum yoksa gidip thermaltake sopranos 101 4oow yada cm rc 690 460w almak zorunda kalıcam , ama ben pc masasına koyacagım için power,usb vs lerin üstte olmasını istiyorum [&o][&o]

Gigabytenin diğer kasalarınada baksana dostum muhakak istediğin gibi bir şey vardır [:'(]

saidakkas -> Cevap: YENI GIGABYTE KASALAR TURKIYEDE!!! (7 Haziran 2008; 9:58:18)

Vega EVGA'da ve diğer bazı ürünlerde kitliyor yüksek fiyattan diye kızıyordum, ama bunların fiyatları Türkiye'deki rakip ürünlere göre gayet iyi.

Acaba yurtdışı oranları nasıl Gigabyte kasaların. Yani diyeceğim şu, Vega yine kitliyor da, gigabyte ucuz verdiğinden biz mi hissetmiyoruz

tibuk -> Cevap: YENI GIGABYTE KASALAR TURKIYEDE!!! (7 Haziran 2008; 14:16:33)

quote:

Orjinalden alıntı: saidakkas

Vega EVGA'da ve diğer bazı ürünlerde kitliyor yüksek fiyattan diye kızıyordum, ama bunların fiyatları Türkiye'deki rakip ürünlere göre gayet iyi.

Acaba yurtdışı oranları nasıl Gigabyte kasaların. Yani diyeceğim şu, Vega yine kitliyor da, gigabyte ucuz verdiğinden biz mi hissetmiyoruz

Benide kıllandırdın yurt dısından baktım adamlar 48$ a PSU suz satıorlar kasayı zaten [:'(] yanii sorun yok 460watt PSU da cabası oluyor Türkiye şartlarından gayet akıllı bir secenek oluyor

Mesela Bakın:

CoolerMaster Centurion 380WATT---------------------------89$+KDV
CoolerMaster Centurion 390WATT Çelik Kasa -------------94+KDV
Aopen H600-B28- 400WATT-----------------------------------105$+KDV

Bunlara oranla mükemmel Uygun ve Ucuz Kalıyor GIGABYTE KASA [:'(] ha kimse sakın bana NOVA DFS felan demesin müşteriden dönen iadeyi başkasına satan arza durumunda insanı parasıylan rezil eden GRAY ürün satan yerlerle 5$ daha ucuza alıcam diye işim olmaz [:'(]

deniz c -> Cevap: YENI GIGABYTE KASALAR TURKIYEDE!!! (7 Haziran 2008; 20:26:20)

evet sade bir tasarım olmuş gerçekten cok şık ama fiyatı bıraz ucuz geldı 460w psu fln bakıp ıncelemek lazım malzemesı onemlı gigabyte kalitesine yakısır bır kasadır emınım.

ıste fıyatı kafamı kurcaladı sonuc olarak ya pıyasayı alt ust edecek bı urun yada gıgabyteın kalitesini düşürecek bi ürün olucak

crosspatch -> Cevap: YENI GIGABYTE KASALAR TURKIYEDE!!! (9 Haziran 2008; 9:30:40)

Dostum kasanın testini ne zaman yapacaksın.
PSU değerlerini falanda yayınlarsan sevinirim.

Bazı arkadaşlar sade olduğu için beğenmediğini söylemiş.
Bu kasalar bence bi thermaltake,silvestone kasalarla falan bir tutulmamalı.
Bu resimdeki kasalar Asus,Aopen seviyesi kasalar.
Onlarla kıyaslandığı zamanda fiyat olarak gayet uygun geldi bana.
Acil olarak testini bekliyorum dostum. Kasa almak için seni bekliyorum [:'(][:'(][:'(]

tibuk -> Cevap: YENI GIGABYTE KASALAR TURKIYEDE!!! (9 Haziran 2008; 9:32:31)

quote:

Orjinalden alıntı: crosspatch

Dostum kasanın testini ne zaman yapacaksın.
PSU değerlerini falanda yayınlarsan sevinirim.

Bazı arkadaşlar sade olduğu için beğenmediğini söylemiş.
Bu kasalar bence bi thermaltake,silvestone kasalarla falan bir tutulmamalı.
Bu resimdeki kasalar Asus,Aopen seviyesi kasalar.
Onlarla kıyaslandığı zamanda fiyat olarak gayet uygun geldi bana.
Acil olarak testini bekliyorum dostum. Kasa almak için seni bekliyorum [:'(][:'(][:'(]

walla tahminim odurki bugun elimize gecicek Kasa bugun makineyi hemen toplıycam toplarkende resimlerini felan cekip yayınlıycam hemen [:'(]

righteous@ -> Cevap: YENI GIGABYTE KASALAR TURKIYEDE!!! (9 Haziran 2008; 11:57:24)

ölçülerine bakılırsa içi çok dar gözüküyor..

tibuk -> Cevap: YENI GIGABYTE KASALAR TURKIYEDE!!! (9 Haziran 2008; 17:01:31)

Beyler kasamız bugun öğlen itibariylen gelmiş bulunmaktadır ve Tam tahmin ettiğim gibi PSU suda Gigabytedir [:'(] Seriden netten arattım aşşağıdaki ürün

http://www.gigabyte.com.tw/Products/PowerSupply/Products_Spec.aspx?ProductID=2796&ProductName=Superb%20460

Superb 460 Help

GE-R460-V1
Note for 220V countries only, product not to be used in 110V countries such as Taiwan, U.S.A, Japan and so on
Complies to INTEL +12V 2.3 regulations
2-rail, 12V+ design, with Active PFC circuitry capable of supplying higher power output
Over-voltage, over-current, under-voltage and short – circuit protection
12cm cooling fan, low noise silent design with Auto fan speed control
Environment friendly, Complying with RoHS & WEEE regulations

F/P veren bir kasa oldugu zaten en başından belliydi en kısa zamanda bir inceleme yapıcam beyler [:'(]

[image]local://upfiles/155292/CA96CBE82279429889B323F8CED76D27.jpg[/image]

crosspatch -> Cevap: YENI GIGABYTE KASALAR TURKIYEDE!!! (9 Haziran 2008; 17:05:50)

Hocam PSU Gigabyte ise bu iş bitmiştir [;)][;)][;)]

Oh be sonunda F/P dengesi olan iyi bir kasa buldum.
Hemen bi X5 çekeyim. BMW X5 çekeceğim günde gelecek inşallah.
Şimdilik Gigabyte X5 ile idare edeceğim [;)][;)][;)][;)][;)]

tibuk -> Cevap: YENI GIGABYTE KASALAR TURKIYEDE!!! (9 Haziran 2008; 17:43:12)

quote:

Orjinalden alıntı: crosspatch

Hocam PSU Gigabyte ise bu iş bitmiştir [;)][;)][;)]

Oh be sonunda F/P dengesi olan iyi bir kasa buldum.
Hemen bi X5 çekeyim. BMW X5 çekeceğim günde gelecek inşallah.
Şimdilik Gigabyte X5 ile idare edeceğim [;)][;)][;)][;)][;)]

+1 [:'(] İnş. BMW X5 de olur bir gün bilader

crosspatch -> Cevap: YENI GIGABYTE KASALAR TURKIYEDE!!! (9 Haziran 2008; 17:44:23)

Aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn [;)][;)][;)][;)][;)]

hunter06 -> Cevap: YENI GIGABYTE KASALAR TURKIYEDE!!! (9 Haziran 2008; 17:46:34)

konteynır gibi dümdüz ama fena değil [8D]

okean -> Cevap: YENI GIGABYTE KASALAR TURKIYEDE!!! (9 Haziran 2008; 17:59:29)

aşağıda görebileceğiniz gibi GE-R460-V1 aslında 400W'lık ama 460W tepe değerine sahip bir güç kaynağı, "total output shall not exceed 400watts" cümlesine dikkat ediniz.

[image]http://img84.imageshack.us/img84/8464/52540436gd6.jpg[/image]

tibuk -> Cevap: YENI GIGABYTE KASALAR TURKIYEDE!!! (9 Haziran 2008; 18:06:14)

quote:

Orjinalden alıntı: okean

aşağıda görebileceğiniz gibi GE-R460-V1 aslında 400W'lık ama 460W tepe değerine sahip bir güç kaynağı, "total output shall not exceed 400watts" cümlesine dikkat ediniz.

[image]http://img84.imageshack.us/img84/8464/52540436gd6.jpg[/image]

Dimension 150 x 140 x 86 mm (W x L x H)
Weight 1.5 kg
Connector 24-pin Motherboard Connector 1
4+4-pin +12V CPU Connector 1
Pin PCI-E Connectors 1
SATA Connectors 4
4-pin Peripheral Connectors 4
4-pin Floppy Connector 2

Info AC INPUT 200~240V~, 3A, 50Hz
TYPE ATX 12cm
PFC Active PFC
DC OUTPUT +3.3V +5V +12V1 +12V2 -12V +5Vsb
30A 30A 14A 15A 0.8A 2A
Max Combined Wattage 152W 348W 9.6W 10W
380.4W 19.6W
400W
Peak wattage 460W
http://www.gigabyte.com.tw/Products/PowerSupply/Products_Spec.aspx?ProductID=2796&ProductName=Superb%20460

İYİDE ZATEN WEB SİTESİNDEDE YAZIOR ENERMAXIN GALAXY SERİSİDE 800WATT GELİORDU AMA İHTİYAC OLDUGUNDA 1000WATT A KADAR KENDİSİNİ PEAKLIYEBİLİORDU BU ZATEN GÜNÜMÜZ PSULARINDA YAYGIN OLARAK KULLANILAN BİR TEKNOLOJİ [:'(]

AŞŞADAKİ ÖRNEKTE ENERMAXIN PSUNUN KAC WATT VERIP KAC WATT PIKLEDIGI YAZIOR [:'(]
http://www.firebal.net/asp/show_stock.asp?product=EGA1000EWL

okean -> Cevap: YENI GIGABYTE KASALAR TURKIYEDE!!! (9 Haziran 2008; 18:10:45)

quote:

AMA İHTİYAC OLDUGUNDA 1000WATT A KADAR KENDİSİNİ PEAKLIYEBİLİORDU BU ZATEN GÜNÜMÜZ PSULARINDA YAYGIN OLARAK KULLANILAN BİR TEKNOLOJİ

kendini "peakleme" diye birşey yoktur. peak (tepe) demek o yük altında ısınıp yanmadan önce belli bir süre çalışabilir demektir (hoparlörlerdeki PMPO değeri gibi, normalde 10W RMS değeri olan bir hoparlörün çok yerde 100W PMPO diye satıldığını görmüşsünüzdür).
Bu çatlayıp patlamadan çalışma süresi kaliteli güç kaynaklarında 6-7 saatken diğer giriş seviyesi güç kaynaklarında 1-2 saat olabilir. Dolayısıyla uzun süren oyun seansları için peak değere güvenerek yola çıkmamanız gerekit.

tibuk -> Cevap: YENI GIGABYTE KASALAR TURKIYEDE!!! (9 Haziran 2008; 18:32:12)

quote:

quote:

AMA İHTİYAC OLDUGUNDA 1000WATT A KADAR KENDİSİNİ PEAKLIYEBİLİORDU BU ZATEN GÜNÜMÜZ PSULARINDA YAYGIN OLARAK KULLANILAN BİR TEKNOLOJİ

kendini "peakleme" diye birşey yoktur. peak (tepe) demek o yük altında ısınıp yanmadan önce belli bir süre çalışabilir demektir (hoparlörlerdeki PMPO değeri gibi, normalde 10W RMS değeri olan bir hoparlörün çok yerde 100W PMPO diye satıldığını görmüşsünüzdür).
Bu çatlayıp patlamadan çalışma süresi kaliteli güç kaynaklarında 6-7 saatken diğer giriş seviyesi güç kaynaklarında 1-2 saat olabilir. Dolayısıyla uzun süren oyun seansları için peak değere güvenerek yola çıkmamanız gerekit.

"peak" ihtiyac oldugu zaman maksimum verilebilen hizmet demektir link verip örnekte gösterdigim gibi Enermax Silverstone gibi guc kaynaklarıda bu yöntemi kullanmaktadır Dediğin gibi giriş seviyesi güç kaynakları dayanmıor olabilir ama bu ürün orta ve üst segmente geçiş niteliğinde diyebilirz "peak yapma" yıda güzel Türkçemize Hızaşırtma gibi kazandırcak bir kelime biliorsan lütfen söyle bundan sonra öyle diyelim [:'(]

okean -> Cevap: YENI GIGABYTE KASALAR TURKIYEDE!!! (9 Haziran 2008; 18:43:17)

quote:

Enermax Silverstone gibi guc kaynaklarıda bu yöntemi kullanmaktadır

tekrar belirtme gereği duyuyorum "peak yapma" veya "peakleme" diye birşey yoktur, dolayısıyla böyle bir yöntem de olamaz.

Elektrik/elektronikçiler ne demek istediğimi anlayacaktır, güç/enerji gibi kavramlar söz konusu olduğunda RMS denilen ve nominal güç diye adlandırılan bir ortalama değerden, bir de peak diye geçen ve devre sınırlamalarıyla ilgili olan bir değerden söz edilebilir. Örneğin bir transistörden sinüs dalgası geçirdiğinizde taşıdğı AC ve DC güçlere göre bir ortalama değeri, bir de transistörün fiziksel sınırlamaları nedeniyle sinüs dalgasını kırpılmadan güçlendirebileceği sınır değer vardır. İşte bu değer peak (tepe) değerdir burdan fazlasını geçirmeye çalışırsanız sinyal bozulur.

Güç kaynaklarında da devre elemanlarının sınırında çalıştırabileceğiniz ve aşarsanız cihazı bozabileceğiniz bir peak değer tanımlanmıştır ama bu bahsedilen peak değerde sürekli bilgisayarınızı çalıştırabilirsiniz anlamına gelmez. Anlık olarak veya kısa süre için böyle bir değere çıksa da güç tüketiminin en kısa sürede nominal değerine dönmesi gerekir, aksi halde devre elemanları bu sınırda çalışma nedeniyle çok daha kısa sürede hasar görecektir.

xanty -> Cevap: YENI GIGABYTE KASALAR TURKIYEDE!!! (9 Haziran 2008; 18:46:22)

arkadaşlar e8400+8800 gt için ideal mi bu güç kaynağı?

okean -> Cevap: YENI GIGABYTE KASALAR TURKIYEDE!!! (9 Haziran 2008; 18:47:51)

quote:

overclock yapmadan kullanabilirsiniz. overclock için nominal değeri 500W olan bir güç kaynağı daha uygun olacaktır.

xanty -> Cevap: YENI GIGABYTE KASALAR TURKIYEDE!!! (9 Haziran 2008; 19:00:41)

overclock yapmadanda durulmazki bu devirde [&:]

hunter06 -> Cevap: YENI GIGABYTE KASALAR TURKIYEDE!!! (9 Haziran 2008; 19:56:35)

quote:

quote:

overclock yapmadan kullanabilirsiniz. overclock için nominal değeri 500W olan bir güç kaynağı daha uygun olacaktır.

çok abartmazsan kaldırabilir

tibuk -> Cevap: YENI GIGABYTE KASALAR TURKIYEDE!!! (9 Haziran 2008; 23:51:21)

quote:

quote:

o/c yapsanda fazlasıylan kurtarır dostum bu PSU merak etme [:'(] aşşada sana PSU calculator linki veriorum burdan hesapla aman sakın çizgi elektronikin web sayfasındakinide kullanma seni baya yanıltıp yannıs yönlendirebilir [:'(]
http://extreme.outervision.com/psucalculator.jsp

Burdan sisteminin özelliklerini gir o/c altındaki değerinide hesapla [:'(]

tibuk -> Cevap: YENI GIGABYTE KASALAR TURKIYEDE!!! (9 Haziran 2008; 23:55:22)

quote:

quote:

Enermax Silverstone gibi guc kaynaklarıda bu yöntemi kullanmaktadır

tekrar belirtme gereği duyuyorum "peak yapma" veya "peakleme" diye birşey yoktur, dolayısıyla böyle bir yöntem de olamaz.

Elektrik/elektronikçiler ne demek istediğimi anlayacaktır, güç/enerji gibi kavramlar söz konusu olduğunda RMS denilen ve nominal güç diye adlandırılan bir ortalama değerden, bir de peak diye geçen ve devre sınırlamalarıyla ilgili olan bir değerden söz edilebilir. Örneğin bir transistörden sinüs dalgası geçirdiğinizde taşıdğı AC ve DC güçlere göre bir ortalama değeri, bir de transistörün fiziksel sınırlamaları nedeniyle sinüs dalgasını kırpılmadan güçlendirebileceği sınır değer vardır. İşte bu değer peak (tepe) değerdir burdan fazlasını geçirmeye çalışırsanız sinyal bozulur.

Güç kaynaklarında da devre elemanlarının sınırında çalıştırabileceğiniz ve aşarsanız cihazı bozabileceğiniz bir peak değer tanımlanmıştır ama bu bahsedilen peak değerde sürekli bilgisayarınızı çalıştırabilirsiniz anlamına gelmez. Anlık olarak veya kısa süre için böyle bir değere çıksa da güç tüketiminin en kısa sürede nominal değerine dönmesi gerekir, aksi halde devre elemanları bu sınırda çalışma nedeniyle çok daha kısa sürede hasar görecektir.

Dostum dediğim gibi Türkçemize kazandıran sen ol peak in düzgün karşılığını [:'(] + olarak belirtiğimiz gibi High end bir kasa değil burda söz edilen giriş orta kısmende üst seviye bir kasa zaten fiyatındanda belli oldugu üzere yani kendini bişeyler acıklıycam ıspatlıcam diye kasma bu kadar PSU calculatorlerden(Çizgi Elektronikinki Hariç tabii) herkes hesaplıyıp o/c lu ve o/c suz normal ve yük altında sisteminin ne kadar harcadıgını belirliyerek Kasanında fiyatını göz önünde bulundurarak alıp almamaya karar verebilir [:'(]

makseki -> Cevap: YENI GIGABYTE KASALAR TURKIYEDE!!! (10 Haziran 2008; 14:18:21)

guzel bır kasa artık ınceleme ve bol bol resim beklıyorum ona gore ha bugün ha yarın alıcam

tibuk -> Cevap: YENI GIGABYTE KASALAR TURKIYEDE!!! (10 Haziran 2008; 14:43:25)

quote:

Orjinalden alıntı: makseki

guzel bır kasa artık ınceleme ve bol bol resim beklıyorum ona gore ha bugün ha yarın alıcam

[:'(] Resimleri çektim en kısa zamanda incelemeyi yazıcam [:'(]

xanty -> Cevap: YENI GIGABYTE KASALAR TURKIYEDE!!! (10 Haziran 2008; 19:54:22)

GIGABYTE GZ-X6 tan sipariş verdim.bakalım nasıl birşeymiş.

McCarty -> Cevap: YENI GIGIABYTE KASALAR TURKIYEDE (10 Haziran 2008; 21:37:05)

quote:

Orjinalden alıntı: MMXex

Çok klasik duruyorlar. Sadelikten hoşlananlara hitap ediyor

+3120 ben söyleyecektim bunu.[sm=evillol.gif]

tibuk -> Cevap: YENI GIGABYTE KASALAR TURKIYEDE!!! (11 Haziran 2008; 0:36:59)

quote:

Orjinalden alıntı: xanty

GIGABYTE GZ-X6 tan sipariş verdim.bakalım nasıl birşeymiş.

Hayırlı olsun Dostum şimdiden güle güle kullan [:'(]

wormhole -> Cevap: YENI GIGABYTE KASALAR TURKIYEDE!!! (11 Haziran 2008; 0:56:30)

@okean

arkadaşım doğru söylüyorsun, peak noktası hakkında forumda bu şekilde yanlış bilgiye sahip çok insan var...

dramaguen -> Cevap: YENI GIGABYTE KASALAR TURKIYEDE!!! (11 Haziran 2008; 1:40:13)

bence clasik duruyor sonuçta Gigabyte benim içinde işlevi önemli denemeden karar vermek zor aslında

xanty -> Cevap: YENI GIGABYTE KASALAR TURKIYEDE!!! (11 Haziran 2008; 9:25:56)

stoklarında mal var gözüküyor ama sipariş takibini yaptığımda bekleniyor yazıyor.gıcık oldum şimdi.

bonobopanzer -> Cevap: YENI GIGIABYTE KASALAR TURKIYEDE (11 Haziran 2008; 9:32:19)

quote:

quote:

quote:

inventusda cooler msater 532+ 500 w psu 145 dolar bakmanı oneririm ben aldım aşırı sessiz harika bir kasa

Razercode -> Cevap: YENI GIGIABYTE KASALAR TURKIYEDE (11 Haziran 2008; 10:02:10)

Gigabyte'ın kasası çok güzel duruyor.Sade ve şık.[:)]

tibuk -> Cevap: YENI GIGABYTE KASALAR TURKIYEDE!!! (11 Haziran 2008; 15:58:49)

quote:

stoklarında mal var gözüküyor ama sipariş takibini yaptığımda bekleniyor yazıyor.gıcık oldum şimdi.

[8D] merak etme bendede öyleydi tel actımda sorun olmadıgınısöylediler kasa 2gün sonra geldi [:'(]

heilige -> Cevap: YENI GIGABYTE KASALAR TURKIYEDE!!! (12 Haziran 2008; 17:16:58)

Tibuk Gigabyte X5 imi sipariş ettim [;)][;)][;)]

Sıra geldi BMW X5 almaya [;)][;)][;)]

xanty -> Cevap: YENI GIGABYTE KASALAR TURKIYEDE!!! (13 Haziran 2008; 8:41:10)

bu vega dan sipariş verirken 2 kere düşünün.

salı günü sipariş verdim hala oyalıyorlar.

ürün elinizde değilse iptal edin dedim.elimizde kargoluyoruz bu gün diyorlar çarşamba günündn beri.artık maillere cevap vermez oldular zaten.

aman diyeyim.

tibuk -> Cevap: YENI GIGABYTE KASALAR TURKIYEDE!!! (13 Haziran 2008; 10:30:04)

quote:

Orjinalden alıntı: heilige

Tibuk Gigabyte X5 imi sipariş ettim [;)][;)][;)]

Sıra geldi BMW X5 almaya [;)][;)][;)]

Hayırlı olsun inş. darısı BMW X5 in başına artık[:'(]

tibuk -> Cevap: YENI GIGABYTE KASALAR TURKIYEDE!!! (13 Haziran 2008; 10:32:58)

quote:

bu vega dan sipariş verirken 2 kere düşünün.

salı günü sipariş verdim hala oyalıyorlar.

ürün elinizde değilse iptal edin dedim.elimizde kargoluyoruz bu gün diyorlar çarşamba günündn beri.artık maillere cevap vermez oldular zaten.

aman diyeyim.

Allah Allah şıp die geldiydi Hacı Osman benim kasa [:'(]

xanty -> Cevap: YENI GIGABYTE KASALAR TURKIYEDE!!! (13 Haziran 2008; 14:36:01)

bu gun 13.30 da aradım.yemekte her kez dedi kendini adamdan saymayan bir bayan.

yarım saat sonra arayın dedi. eyi bakalım dedim.

14.20 de aradım sinir olmamak için.gelsinler yerleşsinler hele bir diye.

aynı bayan çıktı.

dedim varmı yemekten gelen?

bağladı birine.deidim netten siparişim var ne oldu.

ilgili arkadaş yemekte yarım saat sonra ara dedi adam.kan beynime sıçramış.

dedim danayı komple mi yiyor bu adam.13.30 dan beri bekliyorum.kem kum etti cumaya filan gitti dedi.

dedim şu model şu marka kasa varmı yokmu elinizde.vaaar dedi [sm=s20.gif]

dedim salıdan beri nie yollamioooonnuuzz.

cuma dan gelsin aratalım filan derken kapattım artık.

gözünüzü sevim dikkatli olun bukadar lakayıt lık olmaz

xanty -> Cevap: YENI GIGABYTE KASALAR TURKIYEDE!!! (13 Haziran 2008; 15:28:25)

şimdi görüştüm yetkiliyle.

Arzu hanımmış yetkili.cumadan gelmiş sonunda [8|]

dedim böyle böyle ne ayak diye.

ama ben size mail attım konuyla ilgili dedi.

evet dedim attın 2 gün önce bu gün kargonuzu çıkıyoruz diye [sm=s15.gif]

ozaman ben toplantıdayım konuyla ilgili bilgi alayım arıyalım sizi dedi [sm=s19.gif]

bu kadar olmaz artık ama.

konuyla ilgili bayanı cumaya yolladılar tamam dedik te.

konuyla ilgili bayanın konuyla ilgili bilgi alacağı olayı da iyice keriz yerine konmak oluyor.

bahtiyaraziz -> Cevap: YENI GIGABYTE KASALAR TURKIYEDE!!! (13 Haziran 2008; 17:36:10)

Kasanın ayrıntılı fotolarını bekliyoruz.[>:]

Sayfa: [1] 2   sonraki >   >>

Valid CSS!

Forum Software powered by ASP Playground Advanced Edition 2.3
Copyright © 2000 - 2006 ASPPlayground.NET
1.28125