universteli
Uzaklaştırılmış 4 gün cezanın 3 günü kaldı.
6 Haziran 2008; 18:40:56
dostum kanal 1 de dünya kupası maçlarını şifresiz veremiyordu?peki ne yaptı yayını şifreleedi fakat sitesinde hemen geçerli şifreyi duyurdu.şimdi atv de prosedür icabı yayını şifreleyip geçerli şifreyi el altından internet vasıtasıyla verir.bu problem olmaz Saygılar
girilemeyen cokca uydu alicisi var malesef .. vestel 5840 lar misal
6 Haziran 2008; 18:57:20
eğer uydu alıcınıza şifre girilemiyor ise yazılım yükletirsiniz.bende goldmaster 14400 cım var.şifre girebiliyorum.fakat dünya kupasında kanal 1 şifreleri verip cihaza girdiğimde kanal açmadı.yazılım gerekiyordu.diğer cihazlara baktım onlarda aynıydı.şifre giremeyenler yada girdiği halde kanalı açamayanlar yazılımla işi çözerler.eğer atv bunu yapmaz ise bu işin altında kalır.çok büyük bir tepki gelir kanala ki atv nin bunu göze alabileceğini sanmıyorum.Saygılar
Ha bir de şu var.Digiturk plus kutularını satmak için böyle bir haberi kullanıyor olabilir.Kimse telaş yapmasın ya da bu haberden dolayı digiturk almasın.Şifreyle halloluyor
Karasal anten ile yayın alan ATV izleyicileri şifresiz olarak maç yayınlarını izlemeye devam edeceklerdir. Maç yayınlarını, Türkiye’ den uydu aracılığı ile Digitürk ve Dsmart üzerinden yayın alan ATV izleyicileri şifresiz olarak izleyebileceklerdir.
Uydudan direkt yayın alanlar ise, daha önce de herkes tarafından kullanılan ve kumandadan girilebilen çok basit bir şifre ile yayınları alabileceklerdir.
Cihazı şifrelemeye müsait olmayanlar bildiğim kadarıyla emu yükleterek bu sorunu aşabiliyorlar, uyducunuza bir danışın 3 5 bişeyler vererek halledin bence, ben yaptım sayılır eğer beceremediysem uyducuya gidicem.
6 Haziran 2008; 21:43:58
şu girilecek olan şifreleri bilen var mı arkadaşlar bi denesek
universteli
Uzaklaştırılmış 4 gün cezanın 3 günü kaldı.
6 Haziran 2008; 21:47:40
alın size şifreler:
ATV için: Biss ID: 0×1FFF (eğer 6 haneli ise 0×001FFF),
Key Değeri: 1000000000000000 (eğer 12 hane varsa 10000000000000)
1. Uydu alıcınızın BISS şifre çözebilme özelliğine sahip olması gerekmektedir. Uydu alıcınızın menüsünde ‘CAS’, ‘Key Girişi’, ‘CAS System’, ‘CAS Keys’ veya benzer bir isimle yer alan KEY girişi menüsüne gelin. Açılacak menüde yer alan şifreleme tiplerinden (Şifre Tipi, Cas Type vb.) Biss olanını seçin.
2. Açılacak menüde yer alan talimatları uygulayarak aşağıdaki değerleri girin.
Not: Maç yayınları, Türkiye içinde çatı anteni (karasal vericiler ), Kablo TV ve Digiturk üzerinden herhangi bir işleme gerek kalmaksızın izlenmektedir.
EURO2008 ATV Teknik Destek Hattı: 0 216 316 10 02
Not: Biraz geç atmışım mesajı...(FORUMUN 1DK.LIK İKİ MESAJ ARASI SÜRESİ NEDENİYLE.)
Teşekkürler Universteli...
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HiGHWAYMOUSE -- 6 Haziran 2008; 21:51:05 >
6 Haziran 2008; 21:50:14
quote:
Orjinalden alıntı: HiGHWAYMOUSE
quote:
Orjinalden alıntı: universteli
1. Uydu alıcınızın BISS şifre çözebilme özelliğine sahip olması gerekmektedir. Uydu alıcınızın menüsünde ‘CAS’, ‘Key Girişi’, ‘CAS System’, ‘CAS Keys’ veya benzer bir isimle yer alan KEY girişi menüsüne gelin. Açılacak menüde yer alan şifreleme tiplerinden (Şifre Tipi, Cas Type vb.) Biss olanını seçin.
2. Açılacak menüde yer alan talimatları uygulayarak aşağıdaki değerleri girin.
Not: Maç yayınları, Türkiye içinde çatı anteni (karasal vericiler ), Kablo TV ve Digiturk üzerinden herhangi bir işleme gerek kalmaksızın izlenmektedir.
EURO2008 ATV Teknik Destek Hattı: 0 216 316 10 02
çok teşekkür ederim dostum.bende az önce buldum.Saygılar