acillll yardım ilk maçları kaçırdım bari bundan sonraki leri izleyim arkadaşlar kusura bakmayın biliorum artık anlatmaktan bıkmışsınızdır ama benimde bi sorum olacak. ben aver media a700(DVB-S) kart var. kullandığım programda avertv 6.0 ve siz Plugins klasörü falan demişsiniz. bu klasör program files de baktım öle bi klasör yok. hadi dediğiniz gibi bissScr yi indirdim diyelim. bu içindeki rar ları nereye kopyalacağım ben. + kopyaladıktan sonra başka hiç birşey yapmadan direk izleyebilecekmiyim. extradan bişi yapmaya gerek yok değil mi ?
ilgilendiğiniz için şimdiden teşekkürler
arkadaşım averin kendi programı ile izleyemezsin zaten progdvb kurmalısın ve plug inlerle radeon un yazdıklarını okursan izlersin
ardı arkası gelmeyen sorular var biliyorum ama benimde yardımınıza ihtiyacım var.
Cihazım yumatu 550D Nette epey araştırdım öğrendiklerimi uyguladım ama başarılı olamadım :(
yumatu 550D'de 9339 u tuşladıktan sonra karşıma gelen ekranı şimdi alta yazıyorum:
Seca 1
Seca2
Viaccess1
Viaccess2
İrdeto Betacrypt
Nagravision
Biss ( sanırım bu bölümden giriş yapmam lazım) biss menüsünde neler var onlar yazıyorum. < 01 TV7 > 02 DİSCOVER 03 NONE DİYE GİDİYOR...BUNLARIN ALTINDADA
Provider ID 00 00 01
00 ** ** ** ** ** ** ** **
P-:A P+:B EPG:STORE İNFO:DEFAULT OK:
YAZILARI VAR.
Provider ID kısmına 01 20 02 yazdım altındaki uzun bölümede verilen şifreyi yani 10 00 00 00 00 00 yazdım ve kaydettim daha sonra cihazı kapatıp açtım ama değişen birşey olmadı :( acaba nerde eksik veya yalnış yapıyorum ? yardım ederseniz cok sevinirim.
Bende skystar 2.6 kart var ve dvb dream kullanıyorum şifreyi nereye ve nasıl gireceğim?
çözüm bulabildiysen anlatabilirmisn yaa
Gerçekten çözüm istiyomsunuz? Bana kalırsa istemiyosunuz...
Eğer gerçekten bunu nasıl yapabileceğinizi merak etmiş olsaydınız 1 sayfa geriye bakıp anlattığımı uygulayarak sorunu halletmemeniz için hiç ama hiçbi neden yok!
Gerçekten çözüm istiyomsunuz? Bana kalırsa istemiyosunuz...
Eğer gerçekten bunu nasıl yapabileceğinizi merak etmiş olsaydınız 1 sayfa geriye bakıp anlattığımı uygulayarak sorunu halletmemeniz için hiç ama hiçbi neden yok!
çok sağol ya işe yaradı gercekten gereksiz post kirliliği yaptımız için özür dilerim :):)