Elimde Cooler Master RC-690 ın 460 watt lık psu su var,idarelik kullanıyordum ve değiştirmeyi düşünüyorm.
Sistemim; İşlemci:Q6600 Ekran kartı:Zotac 8800 gts 512 mb Anakart:Msi p35 neo2 Harddisk: 2x250 gb Seagate (410as) Ram:Ocz 2x2gb (800mhz) + Dvd Writer , Tv kartı , 4 adet kasa fanı , fan kontrolcüsü
600 watt ve yukarısı,şu özelliklerde olan,güç kaynağı tavsiyelerinizi bekliyorm; **Sessiz çalışan **Kdv dahil 230 ytl civarı **Sistemimle uyumlu **İnternetten almayacağım (Özellikle Vatan'dan olsa iyi olur)
Mesela birkaç tane benim buldukarımdan göstereyim;
Elimde Cooler Master RC-690 ın 460 watt lık psu su var,idarelik kullanıyordum ve değiştirmeyi düşünüyorm.
Sistemim; İşlemci:Q6600 Ekran kartı:Zotac 8800 gts 512 mb Anakart:Msi p35 neo2 Harddisk: 2x250 gb Seagate (410as) Ram:Ocz 2x2gb (800mhz) + Dvd Writer , Tv kartı , 4 adet kasa fanı , fan kontrolcüsü
600 watt ve yukarısı,şu özelliklerde olan,güç kaynağı tavsiyelerinizi bekliyorm; **Sessiz çalışan **Kdv dahil 230 ytl civarı **Sistemimle uyumlu **İnternetten almayacağım (Özellikle Vatan'dan olsa iyi olur)
Mesela birkaç tane benim buldukarımdan göstereyim;
şayet alırsan, aldıktan sonra tavsiye ettiğim için bana dua edeceksin
Cahilliğme verin lütfen "tek railden 70A" vermesinin avantajı nedir?? Birde inventus 'dan internet dışında alışveriş yapılabiliyor mu??
Anakartınızda cpu güç girişi 4pin 1 adet ise single rail herzaman avantajlı. çünki 4 pinlik girişe direk 70A verebilecek kapasiteye sahip. ama anakartınızda 4+4 pin 2 adet cpu +12v girişi varsa başka model de bakabilirsiniz.
son derece güvenilir bir firma en ufak bir şüpheniz olmasın kargom istanbuldan ankaraya 1 günü bulmadan geldi. istanbulda iseniz gidip yerinden de alabilirsiniz.
fiyat çok uygun bende aldım zaten 15 gün oldu.
silverstone dünyanın en kaliteli psu üretici firmaları arasında ilk 3 e girer. başka söze gerek olmadığını düşünüyorum, karar sizin, iyi formlar.