arkadaslar pc ye 2 gun once format attırdım daha elımısurmeden wıreless acıım dedım ... Bırde baktım wıreless yok sonra ag baglantılarına gır dım..wırelessadlı baglantı yok olmus...Wirelessgerı nasıl acabılırım ??? lutfenbıraz yardım edeblır msın ?
_____________________________
Türkiyenin En Gelişmiş Counter-Strike CLaNı ThE^BlOOd_WaR
bilgisayarınız loptop ise cihazın altında marka-modeli yazar. masaüstü ise internetten everest programını indirip bilgisayarına kur bu program yardımıyla anakartın marka-modelini öğrenebilirsin.
Peki arkadaslar format atınca (benım pc laptop) wireless ve bluestooth normalde gidiyo mu ?? eger gıdıyorsa format attıktan sonra gıtmememesını saglayabılır mıym ?? eger pc ciye solesem format at ama onlar gıtmesın dersem olur mu kı ??
_____________________________
Türkiyenin En Gelişmiş Counter-Strike CLaNı ThE^BlOOd_WaR
format attırdığına söyle o yapsın. O kadar para falan vermişsindir ona...
_____________________________
Kablo modemi router özelliği olmadan 2 bilgisayara birbirinden bağımsız paylaştırmak için http://forum.donanimhaber.com/m_12277219/mpage_1/key_//tm.htm Pozitek Kablomodem> VIA 1.2 GHZli Mikrotik> P4 2.6 Radius Server> 8 Portlu 1 Ge Switch> WHR-HP-G54(dd-wrt v.24 RC5, AP mode)> WHR-HP-G54(dd-wrt v.24 RC5, Repeater mode)> WHR-HP-G54(dd-wrt v.24 RC5, AP mode)
dostum format atınca C deki tüm dosyaların gider. yani driver falan kalmaz nasıl ekran kartını anakartını ses kartını vs. nin driverinı yüklüyorsan aynı şekilde bluetoothun ve wirellesinde driverinı yuklemen gerekecek. yani onlar gitmyor sadce sürücüleri gidyor ve sürücüleri olmadan bilgisayar onları tanmyor
_____________________________
Asus P5VD2 Anakart *INTEL Pentium D 820 2.8GHz@3.1Ghz*Palit 9600gt*2 gb. DDRII Ram*350Watt PSU