ellerine sağlık dostum keşke bende senin gibi çarşamba sipariş verseydim şimdi gemişti :D ühühühü kıskandım benimki niye gelmiyo bugun kargoya verseler yarın alırım sanırım hayırlı olsun güle güle kullan biraz test ettikten sonra sonuçlarıda yolayabilirmisin hızı filan nasıl
evet nerden ve nekadara aldın benim bulabildiğim en ucuz fiyat webdenal.comdan idi ama sonra hepsiburada.comda daha ucuzmus yani en düşük fiyat 160YTL.
performas tablosunu vermişsin ama bilen bi arkadaş mukayese yapsa hızlı mı yavaş mı olduğunu anlarız.. IE1944 müydü firmare miydi onlar daha hızlıymış galiba..
bide benim çekincelerim ben sürekli mobil olarak kullacağım için kablosunun yalanama olması veya cepte falan büzülmesi....
bu yüzden şöyle bi ürüne yöneldim, malzemesi kaliteli midir bilmiyorum. seagatenin kablo harici sağlamlığı tartışılmaz.. bu nasıldır acaba hiç görmedim. çizilir mi, boyası çıkar mı çizilir mi?
Orjinalden alıntı: berber bu yüzden şöyle bi ürüne yöneldim, malzemesi kaliteli midir bilmiyorum. seagatenin kablo harici sağlamlığı tartışılmaz.. bu nasıldır acaba hiç görmedim. çizilir mi, boyası çıkar mı çizilir mi?