Tayvan'da devam etmekte olan Computex fuarı yeni ürünlere ve donanımlara ev sahipliği yapmanın yanı sıra overclock arenasında söz sahibi olan hız aşırtma ustalarını da ağırlıyor. Kuşkusuz söz konusu overclock olduğunda fuarın yıldızı Foxconn oldu diyebilmek mümkün. Zira Quantum Force serisi hız aşırtma odaklı anakartları ile dikkatleri üzerine çekmeyi başaran firma K1NGP1N, Fredyama, New Beatle, Duck, Dimas, ve GirGioPrima gibi 6 usta hız aşırtma profesyonelini Qunatum Force standında biraraya getiriyor. Limitlerin zorlandığı Foxconn Quantum Force standında firmanın yeni anakartları ile yapılan denemelerde iddialı değerler de elde edilmedi değil.
Bazı skorlar;
ermanunal01
Uzaklaştırılmış 4 gün cezanın 3 günü kaldı.
6 Haziran 2008; 12:23:54
Bence satışları arttırmak amacı ile yapılmış reklam türevi birşey
Ya shamino da bunlarda değil miydi? O nerede bu aktivitede?
Shamino, Foxconn Quantum Force programının teknik danışmanı olduğu için arkadaşları overclock yaparken muhtemelen o da "feedback" toplamak ile meşguldü
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fx57 -- 6 Haziran 2008; 13:20:00 >
Anakart firmaları her yerde oc. denemelerini gösterir kendilerini ıspatlamak için ama biz kullanıcılar oc. denemesi sonucu arızalanan ürünü tamire gönderdiğimizde garanti kapsamında değil derler.
eger anakartlarda Thermal Monitor 2 aciksa o overclock degerleri gercek degil... Thermal Monitor 1'de yuksek isilarda donguleri yok sayiyor...
her iki teknolojide de; kismi "downclock" soz konusu... ve malesef CPU-z ilgili downclock bilgilerini kanitlamiyor.
baska bisey demiyorum...sadece su komik yazilari ekliyorum...
-tamam abi simdi tost makinasindan alacam ekmekleri, bekliyorum.. harekete bak simdi havada kapacam tostlari....
-abi bakiyorum.. tamam tamam hazir tostlar.. simdi cikartacam... Sosis special kimindi? hah abi burdamisin pisiyor.. az kaldi biraz bakayim, kasari guzel erimis mi? oooohh oohhhh... tamam abi..
saygilarimla..
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Towarscke -- 6 Haziran 2008; 16:19:18 >
Ben bu -200 derecelerdeki çalışmalara anlam veremedim,geçici performans denen olayı.Traş gibi geliyor bana yani kalıcı performans denemeleri yapsalar süper olur.3D markta en kral puanı alsan ne yazar geçici bir skor olduktan sonra.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cengizhan72 -- 6 Haziran 2008; 17:08:07 >