Epeydir gitmemiştim dün doğubanka uğradım astech mağaza açmış özellikle oxypure serisi tech-link kablolar gördüm
görüntü kalitelerini profigoldla kıyaslama şansım yok ancak satıcı arkadaş profigold da satıyordu abi daha iyi gösteriyor ben kefilim dedi kablolar gerçekten çok kaliteli görünüyor söylemedi demeyin
özellikle artık profigoldun getirmediği dream sahibi arkadaşlar için oxypure serisi scart to komponent kablosu modeli
telefon veriyorum reklam olmaz herhalde çünkü özellikle
scart to komponent de başka mal yok hama var satın alacak yer yok profigoldun pgv372si var ertekin ithal etmiyor
açıkçası performans testi yapmam mümkün değil adamlar pek burnundan kıl aldıracak gibi durmuyordu bu aldığım fiyatlar da liste fiyatı ha foruma özel indirimli filan değil pazarlık edin yani
Ama Allah için kablolar çok güzel ve kaliteli duruyor en az profigold kablolar kadar hatta daha güzel dıştan görünüşü ama görüntü kalitelerini bilemem mümkünse alan arkadaşlar özellikle scart ve scart komponentin buraya yorum yazarlarsa hem ben hem forumdaşlar faydalanmış oluruz
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sadays -- 6 Haziran 2008; 11:55:37 >
-- Pioneer 436xde plazma -- Pioneer vsx-915 avr -- B&W DM 603 S3 front -- Tannoy mxc center mx1 rear -- Philips dvp720sa dvd divx player -- Next 2000 CIS Super Plus Uydu Alıcısı/sommerkabel 1 metre komponent kablo -- Hp nc8430 core2duo 1.83 256mbatix1600