Arkadaşlar durup dururken oldu. Hiçbir sorun yokken arkadaşa telefon açmak istedim. Numarayı çevirdim aradım ekrana konuşma esnasındaki ekran geldi saniye sayıyor ama ses gelmiyor. hoparlöre aldım konuşuyor karşıdaki. Ama normale çevirince ses yok.
Hani tuş kilidine geçince ya da açınca klik diye bir ses gelir ya o da yok. Benim sesimde karşıya gitmiyor! Ama zil sesleri çalışıyor ya da birisi arayınca çalıyor.
Delirmek üzereyim. Tel ne düştü ne çarptı hiçbirşey olmadı masada duruyordu
can119 5-6 aydır falan kullanıyorum. kitlenmeler oldu, restore sorunları v.s. oldu bunların hepsine kabulum ama bir anda kulaklık ile ses giden hoparlorun iptal olması ve sorun olarakta kulaklık girişine takılıp içerisinde çevrilip çıkarılması gerçekten çok ama çok saçma bir sorun demekki 1-2 sene kullansak pert olacak. Ya da bu çıkar taklarda daha derine inerse toz ne olacak?
bu sorunda yabancı forumlarda toz yuzunden diyor. kulaklık girişi tozlandığı zaman yapıyormuş şaka gibi. Bu kadar dandik yapmışlar yani. İnşallah iphone 3g de böyle saçma sapan şeyler olmaz. en azından 3g geldikten sonra elimizdekilerin fiyatıda roket hızıyla inecek hazır 3 kurus ederken satma taraftarıyım.
Ayrıca hiç merak etme reset atınca ya da DFU moda alınca satasım gelmez...