Donanım Haber Forum
Ana Sayfa | Kayıt ol | Profilim | Gelen Kutusu | DH Hız Aşırtma VT | Adres Defteri | Email'le üyeliklerim | Benim forumlarım | Fotoğraf Albümleri
Favorileriniz | Üyeler | Arama | SSS | Şikayet listesi | Uyarı listesi | Nick işlemleri
En güzel iPhone ralli oyunu! - Raging Thunder

İlgili konuları bak: (bu forumda | tüm forumlarda)

Bu isimle girdiniz: Guest
Bu konudaki kullanıcılar: hiç
  Basılabilir versiyon
Tüm forumlar >> [Mobil Cihazlar] >> Cep Telefonu ve Aksesuarları >> Apple - iPhone >> Programlar, Yazılım sorunları >> En güzel iPhone ralli oyunu! - Raging Thunder Sayfa: [1]
Giriş
Mesaj << Daha eski konu   Daha yeni konu >>
Replica_Gun_Snatch

Bu kullanıcının bu kategori altındaki blog mesajlarına git Bu kullanıcının DH Blog sayfasina git

6 Haziran 2008; 3:42:46 
Bu mesajla ilgili şikayetinizi bu icon a tıklayarak yapabilirsiniz.

quote:

Şimdiye kadar gördüğüm en iyi grafiğe sahip iphone oyunu. Bağımlısı olacaksınız.
Araç, cihazı sağa sola yatırarak kontrol ediliyor. Oyunda para kazanıyor yeni araçlar satın alabiliyor, aracınıza ekstra güç kazandırabiliyorsunuz. Birinci olduğunuz her yarış sonunda yeni bir yarış platformu açılıyor.

Oyun hakkında ayrıntılı bilgi, source vs. için; http://i.nreklam.com/raging-thunder

Oyun normalde bu ama iPhone'da daha kaliteli bir grafiğe sahip.
Bu ekran görüntüsü sadece fikir amaçlı, iPhone'dan alınmış bir ekran görüntüsü değil. Gerçekten sağlam oyun.

spidercenk

6 Haziran 2008; 9:22:50 

source bende hata verdi.. yükleyemedim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi spidercenk -- 6 Haziran 2008; 9:37:02 >

baha40n

Bu kullanıcının bu kategori altındaki blog mesajlarına git Bu kullanıcının DH Blog sayfasina git

6 Haziran 2008; 9:39:12 

Ellerine sağlık gerçekten mükemmel bir oyun.
İlk defa IPhone'da gerçek tarz bir oyun görüyorum.
Teşekkürler.

IPhone'un versionu ne olursa olsun 1.1.4-3.9 bt yapabileceğiniz,sorunsuz kurulum sağlayan anlatım,program ve oyun yükleyebileceğiniz, sürekli güncellenen "olmazsa olmaz" önemli bilgilerin toplandığı çok yararlı bir sayfa.
http://forum.donanimhaber.com/iphone_icin_sorunsuz_program_ve_oyunlar/m_22312859/tm.htm
birumut

Sisteme Gözat

6 Haziran 2008; 10:10:16 

bu oyunu yükleyen Varmı acab hata verdi source ? varmı yükleyen

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi birumut -- 6 Haziran 2008; 10:09:46 >

Birumut....
birumut

Sisteme Gözat

6 Haziran 2008; 10:37:34 

evet arkadaşlar araştırmalarımın sonucunda buldum sömürün arkadaşın verdiği hata veriyor.

Oyunu installer'ınızda bulamadıysanız, http://iphonebigboss5.com/repo/repo.xml adresini source olarak ekleyip yeniden deneyin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi birumut -- 6 Haziran 2008; 10:40:14 >

Birumut....
SpacconE

6 Haziran 2008; 10:41:23 

ben Raging Thunder yüklemiştim alet kasmaya başladı programlarda takılı kalıyordu telefon açılmadı bi süre elmada dondu kaldı restart attım düzeldi ama bidaha restore riskini göze alamadım valla sildim hemen zaten kontrolü çok zor

installerdan yüklemiştim ben games klasörü altında vardı ayrıca forumda bu oyunun konusu vardı aratırsanız ordan da bulup yükleyebilirsiniz

Aklım deme,fikrim deme hepsini öldür;o çöl gibi görünse de o göl diyorsa göldür...
birumut

Sisteme Gözat

6 Haziran 2008; 10:43:12 

oyun yan oynanmıyormu dik oynamak zorundamıyız?

Birumut....
SpacconE

6 Haziran 2008; 11:23:45 

galiba sadece dik oynanıyor ayarları kurcalamadım ama sanmıyorum bende bikaç tane silahlı ilerlemeli 3D oyun var onlarda sadece dik oynanıyor çok saçma bi durum maalesef

Aklım deme,fikrim deme hepsini öldür;o çöl gibi görünse de o göl diyorsa göldür...
hakman306

6 Haziran 2008; 14:25:54 

bende sorun yaratıyor bu oyun, yüklüyorum oynuyorum birkaç kez sonra aradan birkaç gün geçince masaüstünde oyunun kısayolunu bulamıyorum bakıyorum uninstallda var yani yüklü oyun ama kısayolu yok, uninstall yapıp tekrar yüklüyorum yükleniyor oyun kısayolu da çıkıyor ama sonra yine kayboluyor. Dün akşam yüklemiştim oynadım birkaç kez şimdi bakıyorum kısayolu yok ama uninstallda var.
ayrıca oyun benim temanın wallpaperini siliyor kapat-aç yapınca geliyor ve uninstal yaparken dil seçenekleri ayarlanıyor diye bişey çıkıyor.

jamboree

6 Haziran 2008; 18:05:47 

Forumda vardı bu konu

http://forum.donanimhaber.com/m_23078976/mpage_1/key_//tm.htm#23078976

. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . d e v i a n t a r t
Replica_Gun_Snatch

9 Haziran 2008; 20:30:47 

Source hatalı diyen veya oyun açılamıyor diyen arkadaşlar;
Ben bu sourcedan indirdim ve sorunsuz oynuyorum, sourcea taş atmayın hemen.

+ Oyun sadece dik oynanıyor.
+ jamboree, topic tarihe gömüldüğünden görmemiş olabilirim. Arama yapma ihtiyacı da hissetmedim, oyun yenidir diye düşündüm.

Replica_Gun_Snatch

26 Haziran 2008; 3:35:52 

Pek zaman ayırmıyordum ama oyunu dün bitirdim. Bölüm kalmadı. :D
Demo yazıyor oynarken, demek ki normalde daha uzun bir oyun. Onu da oynarız yakında. :)

baha40n

26 Haziran 2008; 10:49:59 

Oyun'da bir link sorunu yok. ancak,anlayamadığım bir titreme var ve gözü yoruyor.onun dışında bir de demo olması sıkıcı

IPhone'un versionu ne olursa olsun 1.1.4-3.9 bt yapabileceğiniz,sorunsuz kurulum sağlayan anlatım,program ve oyun yükleyebileceğiniz, sürekli güncellenen "olmazsa olmaz" önemli bilgilerin toplandığı çok yararlı bir sayfa.
http://forum.donanimhaber.com/iphone_icin_sorunsuz_program_ve_oyunlar/m_22312859/tm.htm
Replica_Gun_Snatch

26 Haziran 2008; 14:13:10 

quote:

Orjinalden alıntı: baha40n

Oyun'da bir link sorunu yok. ancak,anlayamadığım bir titreme var ve gözü yoruyor.onun dışında bir de demo olması sıkıcı

Demo olması aslında oyuna bölüm hariç bir kısıtlama getirmiyor. Yani birinci olamama gibi bir kısıtlama koysalardı daha mı iyi olurdu? :D

Var mı bildiğiniz, ralli olup da güzel grafiklere sahip başka oyunlar?

peynirli tombi

27 Haziran 2008; 14:47:58 

kanser etti bu oyun, oynaması acaip zor. hep sonuncu, hep sonuncu oluyorum.
bir de benim oyunda kullandığım arabalar hep sola akıyor. labirent yüklü aynı zamanda onun ayarlar ekranından kalibrasyonu yaptım hala olmadı.

Replica_Gun_Snatch

5 Temmuz 2008; 1:42:36 

quote:

Orjinalden alıntı: peynirli tombi

kanser etti bu oyun, oynaması acaip zor. hep sonuncu, hep sonuncu oluyorum.
bir de benim oyunda kullandığım arabalar hep sola akıyor. labirent yüklü aynı zamanda onun ayarlar ekranından kalibrasyonu yaptım hala olmadı.

Cihazın accelerometerında bir sorun olması muhtemel. Ya da senin elinin dengesi yok, sola yatık tutuyor olabilirsin. Ben problemsiz oynayabiliyorum ve her yarışta birinci oluyorum. :))

umut8136

5 Temmuz 2008; 12:20:16 

bu oyunda ses yok o yüzden yaramaz.Telefon oyununa göre mükemmel grafikler tabi orası ayrı...

sertach_khan

5 Temmuz 2008; 13:11:02