Şimdiye kadar gördüğüm en iyi grafiğe sahip iphone oyunu. Bağımlısı olacaksınız. Araç, cihazı sağa sola yatırarak kontrol ediliyor. Oyunda para kazanıyor yeni araçlar satın alabiliyor, aracınıza ekstra güç kazandırabiliyorsunuz. Birinci olduğunuz her yarış sonunda yeni bir yarış platformu açılıyor.
Oyun normalde bu ama iPhone'da daha kaliteli bir grafiğe sahip. Bu ekran görüntüsü sadece fikir amaçlı, iPhone'dan alınmış bir ekran görüntüsü değil. Gerçekten sağlam oyun.
ben Raging Thunder yüklemiştim alet kasmaya başladı programlarda takılı kalıyordu telefon açılmadı bi süre elmada dondu kaldı restart attım düzeldi ama bidaha restore riskini göze alamadım valla sildim hemen zaten kontrolü çok zor
installerdan yüklemiştim ben games klasörü altında vardı ayrıca forumda bu oyunun konusu vardı aratırsanız ordan da bulup yükleyebilirsiniz
Aklım deme,fikrim deme hepsini öldür;o çöl gibi görünse de o göl diyorsa göldür...
bende sorun yaratıyor bu oyun, yüklüyorum oynuyorum birkaç kez sonra aradan birkaç gün geçince masaüstünde oyunun kısayolunu bulamıyorum bakıyorum uninstallda var yani yüklü oyun ama kısayolu yok, uninstall yapıp tekrar yüklüyorum yükleniyor oyun kısayolu da çıkıyor ama sonra yine kayboluyor. Dün akşam yüklemiştim oynadım birkaç kez şimdi bakıyorum kısayolu yok ama uninstallda var. ayrıca oyun benim temanın wallpaperini siliyor kapat-aç yapınca geliyor ve uninstal yaparken dil seçenekleri ayarlanıyor diye bişey çıkıyor.
Source hatalı diyen veya oyun açılamıyor diyen arkadaşlar; Ben bu sourcedan indirdim ve sorunsuz oynuyorum, sourcea taş atmayın hemen.
+ Oyun sadece dik oynanıyor. + jamboree, topic tarihe gömüldüğünden görmemiş olabilirim. Arama yapma ihtiyacı da hissetmedim, oyun yenidir diye düşündüm.
Pek zaman ayırmıyordum ama oyunu dün bitirdim. Bölüm kalmadı. :D Demo yazıyor oynarken, demek ki normalde daha uzun bir oyun. Onu da oynarız yakında. :)
kanser etti bu oyun, oynaması acaip zor. hep sonuncu, hep sonuncu oluyorum. bir de benim oyunda kullandığım arabalar hep sola akıyor. labirent yüklü aynı zamanda onun ayarlar ekranından kalibrasyonu yaptım hala olmadı.
kanser etti bu oyun, oynaması acaip zor. hep sonuncu, hep sonuncu oluyorum. bir de benim oyunda kullandığım arabalar hep sola akıyor. labirent yüklü aynı zamanda onun ayarlar ekranından kalibrasyonu yaptım hala olmadı.
Cihazın accelerometerında bir sorun olması muhtemel. Ya da senin elinin dengesi yok, sola yatık tutuyor olabilirsin. Ben problemsiz oynayabiliyorum ve her yarışta birinci oluyorum. :))