Donanım Haber Forum
Ana Sayfa | Kayıt ol | Profilim | Gelen Kutusu | DH Hız Aşırtma VT | Adres Defteri | Email'le üyeliklerim | Benim forumlarım | Fotoğraf Albümleri
Favorileriniz | Üyeler | Arama | SSS | Şikayet listesi | Uyarı listesi | Nick işlemleri
2 Tane Q9300 Quad core takmak istiyorum hangi anakarti tavsiye edersiniz?

İlgili konuları bak: (bu forumda | tüm forumlarda)

Bu isimle girdiniz: Guest
Bu konudaki kullanıcılar: hiç
  Basılabilir versiyon
Tüm forumlar >> [Donanım / Hardware] >> Dahili Bileşenler >> Anakart >> 2 Tane Q9300 Quad core takmak istiyorum hangi anakarti tavsiye edersiniz? Sayfa: [1]
Giriş
Mesaj << Daha eski konu   Daha yeni konu >>
ucankurbaga

6 Haziran 2008; 2:20:41 
Bu mesajla ilgili şikayetinizi bu icon a tıklayarak yapabilirsiniz.

Mac pro'da ki gibi 8 islemci takmak istiyorum, bunun icin uygun anakart ariyorum, tavsiyelerinizi bekliorum.

multeci

Bu kullanıcının bu kategori altındaki blog mesajlarına git Bu kullanıcının DH Blog sayfasina git

Sisteme Gözat

6 Haziran 2008; 2:35:33 

intelin skulltrail anakartı lazım sana. onun haricinde iki tane qx9300 takabileceğin anakart yok. server anakartlar var tabi ama onlar desteklemiyor bildiğim kadarı ile c2q 9k ları.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi multeci -- 6 Haziran 2008; 2:34:02 >

AnseLmo82

Sisteme Gözat

6 Haziran 2008; 9:53:29 

quote:

Orjinalden alıntı: multeci

intelin skulltrail anakartı lazım sana. onun haricinde iki tane qx9300 takabileceğin anakart yok. server anakartlar var tabi ama onlar desteklemiyor bildiğim kadarı ile c2q 9k ları.

arkadaşım intelin skulltrail anakartı LGA771 Formundadır yani ona herhangi bi işlemci takamazsın ancak QX9770 takabilirisn çift olarak onunda çifti yaklaşık 5000 YTL kısaca senin iki tane Q9300 takabileceğin bi anakart yok bi ara msi çıkaracktı ama sonradan yattı galiba

DonanimHaber Overclock Team

Intel C2D E6600 2.40@3,98 GHZ Max - 4*1 GB Veritech 800@1100 Mhz Max - GA P35 DS3 Rev 2.1 - Powercolor HD3870X2 - 400 GB Samsung 16 Mb & 160 Gb Samsung 8 Mb - LG 20x Pata - Tagan Force II 700 W PSU - TT BW 745 + TT Tribe (Karma) Liquid Cooling System ( Only CPU) - Cooler Master Stacker 810 - Samsung 940 BW 19" WD 1440*900 - Creative M2600 + Creative M4500 - Microsoft Wireles Comfort - A4Tech X7 2500 Dpi - A4Tech X7 / G700 Gaming Keyboard - Microsoft VX1000 - Full UV Mod
Sayfa:   [1]
Tüm forumlar >> [Donanım / Hardware] >> Dahili Bileşenler >> Anakart >> 2 Tane Q9300 Quad core takmak istiyorum hangi anakarti tavsiye edersiniz? Sayfa: [1]
Buraya git:

Donanım Haber Video İnceleme
OCZ CORE 64GB SATA II SSD
OCZnin 64gblık katı halli sabit diski.
darkSektor video inceleme
Bir virüsün, süper güçler eklediği kahramanımızla Ruslara hadlerini bildiriyoruz

Yeni mesajlar Yeni mesajlar yok
Popüler konu, yeni mesajlar ile Popüler konu, yeni mesajlarsız
Kilitli yeni mesajlar ile Yeni mesajlar olmadan kilitli
 Yeni mesaj at
 Mesaja cevap at
 Yeni anket aç
 Oy kullan
 Kendi mesajımı sil
 Kendi konumu sil
 Mesaja değerlendir
 Mesajımı DH blog sayfama ekle

Reklamlar