640*480 lcd tv bulamadim fazla arkadaslar. sd yayin kullanmak icin sadece. hep 20" oluyorlar herhalde bu 640-480 cozunurluklu lcd tv ler. babam izliyecek o yuzden iyi birsey olsun begenmezse basima kakar suan 55 ekran tuplu arcelik kulluniyor . ondan cok kucuk olmaz herhalde bu 20" ler. 51 ekran oluyor herhalde fazla fark olmaz herhalde. birde bu lcd ler 640*480 oldugu icin sd yayin icin aliyorum crt tv den gectiigme pisman olmama herhalde degil mi anten ile kullanicam sadece. modeler onerisi ve fikir verirseniz tesekkur ederim
birde bu sonynin ayaginda tuslar var acaba ayak cikmiyoırmu duvara asamicakmiyiz
Hi-def-man onerin icin cok saol interntette cok guzel yorumlar var lg plazma icin . direkt olarak tuplu tv katili diyorlar zaten hd yada hd ready ile isim olmiycak alacagim bu tv ile direkt olarak sd yayin izleyecegim renk contrast basarisi guzel bir zaten plazma. cozunurlukte benim icin fevkalade sd yayin iicn. peki bu lg yi alirsam normal anten ile izlesem goruntu kotumu olur anten girisi ile bildigimiz cunku butun kanallarim cam gibi cikiyor uydu almam gerekirmi scart dan girirerek yada hdmi li bir uydu alsam fark olur mıu
evet yayinlarin 4:3 olmasi tv nin 16:9 olmasi bozulma var ama ne kadar olucak bakalim. birde her tv de bu bozulma ayni degil herhalde. arkadasta 16-9 tuplu bi beko vardi kendinden sehpali 72 ekran mi ne emin degilim onda acayip bi bozulma vardi ama 40"lcd de sd yayin izlerken oyle acaip bi bozulma gormedim
dedigin gibi gidip gorsem guzel olucak ama teknosa ne kadar yardimci olur bana bakicaz artik.