Arkadaşlar KONTÖRLAND FT-093 TİTREŞİMLİ VİTESLİ DİREKSİYON aldım fakat pek memnun kalmadım. Aldığım yerden başka bir marka ile değiştireceğim.
Sorun çıkartmayan kullanışlı bir marka önerirseniz sevinirim.
Birde kontörland'ı her oyunda controller kısmından tek tek tanıtıyordum (vitesi, ilerii geri, sağ, sol) tam bir işkence bu. her marka direksiyonda bu böylemi?
Uygun fiyatlı bir direksiyon alacaksan logitech formula vibration feedback öneririm. Fiyatı 50 - 60 ytl civarında. Vites kolu yok ama ürünün dikkate almanı öneririm. Üstelik kontorland kadar kötü bir marka da görmedim. Bu markanın ürünlerinden uzak durun bir iki kullanımdan sonra ürünler kullanılmaz hale geliyor.
Uygun fiyatlı bir direksiyon alacaksan logitech formula vibration feedback öneririm. Fiyatı 50 - 60 ytl civarında. Vites kolu yok ama ürünün dikkate almanı öneririm. Üstelik kontorland kadar kötü bir marka da görmedim. Bu markanın ürünlerinden uzak durun bir iki kullanımdan sonra ürünler kullanılmaz hale geliyor.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hondaa_civic -- 16 Haziran 2008; 19:12:19 >