oerdem hocam cpu feature deki tüm seçenekleri disable yaparsam cpu nun belli bir sıcaklığa gelirse kendini kapatmasını sağlayan özelliği kapatmış olur muyum yani öle yaparsam işlemciyi yakma ihtimalim var mı?
nehalemleri bekliyorum onlar da bi çıksın hele komple sıfır bir sistem toplayacağım yeni anakartım ise muhakkak DFI LanParty olacak inceleme de gerçekten güzel olmuş ellerinize sağlık
Sanırım SLI a izin vermiyor.Crossfire olanağı var. (Madem SLI istiyorusun neden bu kart diyorsanız UV ışığa duyarlı slotları çok güzel görünüyor.) Tabiki sadece bu değil performanslı bir kart. Ama pahalı biraz.
Yanlışsam lütfen düzeltin.
Ayrıca yeni çıkacak verdiği işlemcilere destek nedir. İntel platformunda. (nehalem gibi)
Gerçi yanlış hatıralmıyorsam nehalemin soket yapısı farklıydı.
Yani öğrenmek istediğim ileriye dönük bir kartmıdır. Gerçi P35 bi kart ama.Pek bi bilgim yok mazur görün.
Ha bide son olarak unutmadan buna nasıl bi ram gider ben Crucial tracer almayı düşünüyorum ledli ne dersiniz. 2*1gb
Cahillik hat safhada kusura bakmayın
Saygılar..
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ShaDoW_17 -- 28 Temmuz 2008; 13:13:55 >