Donanım Haber Forum
Ana Sayfa | Kayıt ol | Profilim | Gelen Kutusu | DH Hız Aşırtma VT | Adres Defteri | Email'le üyeliklerim | Benim forumlarım | Fotoğraf Albümleri
Favorileriniz | Üyeler | Arama | SSS | Şikayet listesi | Uyarı listesi | Nick işlemleri
Videolarınızı Direkt Iphone'dan Silmenin Kısa Yolu Var

İlgili konuları bak: (bu forumda | tüm forumlarda)

Bu isimle girdiniz: Guest
Bu konudaki kullanıcılar: hiç
  Basılabilir versiyon
Tüm forumlar >> [Mobil Cihazlar] >> Cep Telefonu ve Aksesuarları >> Apple - iPhone >> Programlar, Yazılım sorunları >> Videolarınızı Direkt Iphone'dan Silmenin Kısa Yolu Var Sayfa: [1]
Giriş
Mesaj << Daha eski konu   Daha yeni konu >>
Post-it

5 Haziran 2008; 22:59:05 
Bu mesajla ilgili şikayetinizi bu icon a tıklayarak yapabilirsiniz.

Arkadaşlar geçen gün tesadüfen keşfettiğim yeni ve kullanışlı bir özelliği paylaşmak istedim.. Herhangi bir videoyu izledikten sonra silmek isterseniz..Ipod içinde "Videos" menüsüne gelin, videoyu açarmış gibi üzerine dokunun ama parmağınızı çekmeden sola kaydırın. Otomatikman "delete" seçeneğinin çıktığını göreceksiniz. İzledikçe hafızayı boşaltmak için kullanışlı..

Bin Bilsen de Bir Bilene Sor...
Post-it

5 Haziran 2008; 23:01:17 

Unutmadan.."biz bu özelliği zaten biliyorduk" diyenler, ikinci baskı olanlar varsa da biz bilmeyenlere yazmış olalım..

Bin Bilsen de Bir Bilene Sor...
ahmetcantasci

Bu kullanıcının bu kategori altındaki blog mesajlarına git Bu kullanıcının DH Blog sayfasina git

5 Haziran 2008; 23:09:36 

biz bunu zaten biliyorduk

keşkemusics bölümündede olsa. videos ta olup musics te olmaması saçma gerçekten.
gerçi ipod touch u hiç kullanmadım ama onda bu opsiyon varmış diyorlar. onların yalancısıyım.

Steve jailbroke his iPhone and said "Hey this is cool! But i can't make money off this." and the Appstore was born.

Apple Iphone/8GB/BL3.9/1.2.0(Beta7)/MF04.04.05
soulmate

5 Haziran 2008; 23:21:37 

YOK..

Apple MacBook Core2Duo 2.0
Apple iPod Touch 32 gb
Apple iPod Video 30 gb
Apple iPod Shuffle
Amigo_1106

6 Haziran 2008; 0:57:50 

Resimler de yok galiba silmek ??? Kamerayla cekilen resimlerde var ama..pc-den yuklediklerimizi silemiyoruz....mu?

Apple iPhone 8GB/2.0.1/ 20.05.2008
Noxco

Bu kullanıcının bu kategori altındaki blog mesajlarına git Bu kullanıcının DH Blog sayfasina git

6 Haziran 2008; 22:28:20 

Bunu bende öğrenmek isterim var ise...

quote:

Orjinalden alıntı: Amigo_1106

Resimler de yok galiba silmek ??? Kamerayla cekilen resimlerde var ama..pc-den yuklediklerimizi silemiyoruz....mu?

ahmetcantasci

6 Haziran 2008; 22:41:17 

quote:

Orjinalden alıntı: Noxco

Bunu bende öğrenmek isterim var ise...

quote:

Orjinalden alıntı: Amigo_1106

YOK

Steve jailbroke his iPhone and said "Hey this is cool! But i can't make money off this." and the Appstore was born.

Apple Iphone/8GB/BL3.9/1.2.0(Beta7)/MF04.04.05
fubo

Sisteme Gözat

7 Haziran 2008; 1:32:35 

ya peki mp3 leri nasıl siliyoruz dediğiniz gibi yapmaya çalıştım olmadı yada ben beceremedim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fubo -- 7 Haziran 2008; 1:31:22 >

buda benim site arkadaşlar bakmak istermisiniz
EPOX 9NDA3j + amd 3000+64bit venice[1800 mhz@2005mhz) ASus 9550 128bit vga 120 seagate baracuda NCQ 512*2 twinmoss
1.1.1iphoneumvar

7 Haziran 2008; 15:33:16 

quote:

Orjinalden alıntı: Post-it

Arkadaşlar geçen gün tesadüfen keşfettiğim yeni ve kullanışlı bir özelliği paylaşmak istedim.. Herhangi bir videoyu izledikten sonra silmek isterseniz..Ipod içinde "Videos" menüsüne gelin, videoyu açarmış gibi üzerine dokunun ama parmağınızı çekmeden sola kaydırın. Otomatikman "delete" seçeneğinin çıktığını göreceksiniz. İzledikçe hafızayı boşaltmak için kullanışlı..

dediğin gibi ben bu özelliği daha önce keşfetmştim fakat sildiğim video telefonu her açışımda geri geliyordu bende vazgeçtim bu yöntemden sizde de böyle bir durum oluştu mu?

marikanwap

7 Haziran 2008; 16:57:18 

pc'den attığınız resimlerin ve müziklerin silebilmek söz konusu değil malesef:(

Artık Bir iPhone'um Yok:(
My Ex-mobiles: SIEMENS C45/C55/S55/SXG75 - SAMSUNG E900/E250 - Apple iPhone 8GB
Sayfa:   [1]
Tüm forumlar >> [Mobil Cihazlar] >> Cep Telefonu ve Aksesuarları >> Apple - iPhone >> Programlar, Yazılım sorunları >> Videolarınızı Direkt Iphone'dan Silmenin Kısa Yolu Var Sayfa: [1]
Buraya git: