öncelikle herkese ii günler. bnm f2 şarjı bitti kapandı. şarj etmek için usb kullandım, adaptör kullandım fakat şarj edemedim. bilginiz varsa paylaşınız lütfen.
Cowon f2 nin ayarlar bölümünde (general başlığı altında) şarj ayarı vardır. Şarkı atmak için vb. usb her bağladığında şarj olmaya başlamasın diye böyle bir ayar mevcuttur.
Bu ayarı kapalı hale getirdiysen, sonra da pilini bitirdiysen, böyle bir sorunla karşılaşmış olabilirsin.
Çözümü ise şu olabilir; firmware yüklemek. Çünkü fm yüklediğinde ayarlar standart hale geldiğinden, bu ayarda; şarja açık hale gelir, sonra şarj edebilirsin.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi axiaziz -- 24 Haziran 2008; 0:40:06 >
Aletin açılması daha zahmetli olur. Pc ye bağlanacak, herhangi bir fm update yapılacak. (En son fm varsa, bir altı yüklenecek maksat fm değiştirmek sürüm önemli değil zaten.) Tahmin ediyorum düzelecektir.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi axiaziz -- 24 Haziran 2008; 23:01:33 >