telefon almayi dusunuyorum da video-film izlemek icin hangi telefon daha iyi olur diyecektim?5700(2.2" 16M renk) N73(2.4"262K renk)yani boyle 30-40 cm oteye koysam hangisinde daha iyi film izlenir??
bence telefonda film izlemek pek zevkli olmaz ama sen izlicem diyosan ekranı daha büyük olduğu için n73 tavsiye ediyorum bence renkten çok ekran boyutu önemli haa n73 ün ekran rengide kötü değil zaten kaliteli ben n73 diyorum
Prensiplerim yoktur ama seviyesiz değilim, Kuralları sevmem ama yersiz yere çiğnemem, İçe kapanık değilim ama gerekmezse konuşmam, Kinci değilim ama unutmam,şefkat gösteririm ama şımartmam, Şüpheciyim ama kuruntu yapmam,kendimle çelişebilirim ama kafama takmam, Dalga geçerim ama kırmam, huzur veririm ama söz vermem,sahip olurum ama ait olmam... MOTOROLA V3İ MODLAMA REHBERİ ----- MSİ MEGABOOK M670
bende n73 diorum 16 milyonla 262k ekranın tabiki bayağı bi farkı var ama n73ün ekranı gayet kaliteli ve bana göre 2. 2 inch lik ekranda film izlemek zevkli olmuo ama 2.4inch de farklı oluo 2inch de olsa farkedio
>>>·..·´¯`·-> G o k h a n 1 9 0 3 B j k <-·´¯`·..·<<< ASUS G1S + NOKİA N82 + SANDİSK CRUZER MİCRO 8GB + LOGİTECH X - 230 + SONY DSC - T20 ASUS G1S Oyuncular İçin Özel Üretildi || NOKİA N82 Kendi Masalını Keşfet! || Sennheiser CX-500 Kulaklıkta 1 Numara Apple iPhone Dokunmak Hiç Bu Kadar Güzel Olmamıştı || Yağmurlu Bir Günde Aşık Olmuşum, Siyah Beyazına Sana Vurulmuşum, Hayatın Sonunda Dönüp Baktığımda, Ne Mutlu ki Bana Beşiktaşlı Olmuşum - ÇARŞI GÖKHAN NOKIA N82 ANA BAŞLIK || ASUS M50 Serisi || Asus G1S ve G2S Kulübü || İPHONE Bölümü || Beşiktaş JK Dükkan: Satılık Ürünlerim - 7/24 Açık || Alışveriş Yaptıklarım ve Referanslarım
kazim.erdemli
Uzaklaştırılmış 29.998340972219 gün cezanın 20 günü kaldı.
6 Haziran 2008; 13:52:03
Eğer film izlemek istiyorsanız telefonda n93 ü tavsiye ederim 2.el fiyatları n73 ile aynı hatta daha düşük ancak n93 çok daha kaliteli ben yoldayken açardım film izlerdim çok süper oluyor n73 de elinle tutman lazım telefonu ama n93 de yan açıyorsun kapağı koy dizinin üstüne izle süper oluyor tavsiye ederim