Görüntü ve ses kalitesi benim için önemli. Sanki jvc daha özellikli ama lens kalitesi nasıl acaba? Bu ikisinden birini almaya karar verdim. Fiyat olarak yakınlar. Sony saplantımı yenmelimiyim acaba? Sizce hangisi?
Sony'nin carl zeiss lens artısı oldukca baskın kalıyor iki ürün arasında..ayrıca gece çekimlerinde sony'nin tartışılmaz bi' üstünlüğü var.. ayrıca SR55 modelinin menüsü oldukça geliştirilmiş,çok fazla artı sağlayacaktır.örneğin mg255'te yapamayacağın birşeyi örnek vermem gerekirse;çektiğin videoların içerisinden fotoğraf karesi almaya olanak sağlıyor ve bunu pc yazılımı ile değil direkt menü içerisinden yapıyorsun (replay) bir diğer artısı da harici flaş girişi olması..sony askeriyenin kullandığı gece görüş teknolojisini kullanmaktadır ama bu yeşilimtrak bi görüntü demektir.eğer bundan memnun olmaz ve renkli bir gece çekimi isterseniz size harici flaş kullanabilme imkanı sağlıyor. kısacası aklıma gelen ilk bi kaç artısı bunlar,soru cevapla daha fazla bilgi de verebilirim eğer istersen
s.a 20 gun once aldığım sony SR 36E SIFIR GİBİ DEMİYORUM ZATEN SIFIR SADECE 10 GB VERİ ÇEKTİĞİM 40 GB HARD DİSKLİ KAMERAMI AMERİKADA GELECEK LAPTOP İÇİN SATMAK İSTİYORUM.SONY EUORASİA GARANTİLİ OLUP DEDİĞİM GİBİ SIFIRDIR.SATIİŞ FİYATI 900 YTLE OLUP YANINDA ORJİNAL ÇANTASI VE 512 MB MS PRO DOU VERİLECEKTİR. drsedataydin@gmail.com
Yaklaşık 15 gün önse Sony SR55E aldım oldukça memnunum çok net çekim yapıyor ve dvd ye yazması oldukça hızlı...Ve en büyük özelliklerinden bir tanesi zoom mikrofon olması ve süper bir ses kalitesi ile video kaydetmesi..Kalitesine göre şu anda fiyatıda oldukça iyi, harddiskli kamera almayı düşünenlere tavsiye ederim...