işin ilginci o testi sıfır format atılmış sistemde almıştım..şimdiki sistemdeki harddisk paramparça olduğu halde daha yüksek değer aldım..93,1 mb aldım..
aynı diskten bende var.ds3 anakartta sata portuna bağladım.sata 2 olarak göremiyorum everestten.bi hatamı var.
l CORE 2 DUO E6300 @ 510*7FSB=3570 MHZ GÜNLÜK (ZORUNA GİDENİN BORUSUNA GİTSİN):P l TT BİG TYPHOON l GİGABYTE DS-3 lG.Skill F2-6400CL4D-2GBHKl POWERCOLOR HD3850 ll NEC-3520A l LG CD-RW 52X32X52 BLACK l SEAGATE ST3500320AS 500GB l TAGAN 2 FORCE 480WATT lSAMSUNG 22'' 2232 l FEEL KASA l
SATA2 test olsa daha iyi olurdu.Sonuç normal bir disk.Zaten bence diskte önemli olan performans değil sessizlik.Hemen her SATA2 disk günlük kullanıcıları tatmin edebilecek seviyede zaten.
SATA2 test olsa daha iyi olurdu.Sonuç normal bir disk.Zaten bence diskte önemli olan performans değil sessizlik.Hemen her SATA2 disk günlük kullanıcıları tatmin edebilecek seviyede zaten.
sata2 nin ortalama okuma-yazma hızına etkisi yok zaten, o tarafta değişen bişey olmazdı. tuger in dediği gibi sadece burst değerini görmek adına iyi olabilirdi.
artık 90mb/sn ler standart olmaya başladı,sessiz, yüksek kapasiteli ve 100mb/s lik hdd leri bekliyoruz artık