Donanım Haber Forum
Ana Sayfa | Kayıt ol | Profilim | Gelen Kutusu | DH Hız Aşırtma VT | Adres Defteri | Email'le üyeliklerim | Benim forumlarım | Fotoğraf Albümleri
Favorileriniz | Üyeler | Arama | SSS | Şikayet listesi | Uyarı listesi | Nick işlemleri
Album Kapak REsmi Olusturmak.

İlgili konuları bak: (bu forumda | tüm forumlarda)

Bu isimle girdiniz: Guest
Bu konudaki kullanıcılar: hiç
  Basılabilir versiyon
Tüm forumlar >> [Mobil Cihazlar] >> Cep Telefonu ve Aksesuarları >> Apple - iPhone >> Programlar, Yazılım sorunları >> Album Kapak REsmi Olusturmak. Sayfa: [1]
Giriş
Mesaj << Daha eski konu   Daha yeni konu >>
aggressor19

5 Haziran 2008; 16:51:24 
Bu mesajla ilgili şikayetinizi bu icon a tıklayarak yapabilirsiniz.

Arkadaslar Dün Tesadüfen bir mp3 indirdimde linkini atıyorum Album kapagı ekli halde bir işlem yapmaya gerek kalmıyor mp3 e bu sekilde kapagı nasıl ekleriz acaba?

h t t p : / / r a p i d s h a r e . c o m /files/120271794/Ata_Demirer_-_01_-_Beyoglunda_Gece.rar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aggressor19 -- 5 Haziran 2008; 16:56:38 >

..::iPhone::..
...::Nikon D40::...
>>>> Resimlerim İçin >>>> http://parafin24.deviantart.com/gallery/ <<<<
MuttFTS.

5 Haziran 2008; 17:49:19 

Forumda iArt diye arat, resimli anlatımı bile var.. Forumun araması çalışmazsa googleda "iArt donanimhaber" yaz çıkar muhtemeln.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MuttFTS. -- 5 Haziran 2008; 17:48:11 >

Eski nick: hasanyuceer
iPhone 8GB + V-Moda Vibe
can119

5 Haziran 2008; 22:53:57 

Zortam programın adı goolede arat indir kur mp3lerin yerini göster gerisini ona bırak

Sentinal

5 Haziran 2008; 23:13:54 

itunesta iphone içindeki albüm şarkılarını topluca seç (aynı albümdeki şarkıları) sonra sağ tuş get info de. Ondan sonra orda değiştirebileceğin infoları var işte artisti, composerı filan yazıyor. Orda artwork kısmı var albüm resmini jpg olarak oraya sürükle sonra tamam de otomatik olarak birlikte seçtiğin bütün şarkılarına aynı albüm kapağını yerleştircek...

Albüm kapaklarınıda google dan albümün ismini yaz görseller olarak arat direk çıkar zaten...

XBOX360 NTSC-J, Wii

Gamertag: Lagdoo [b/]
kcin

6 Haziran 2008; 10:50:01 

Album Cover Finder diye de bi program var, bütün albüm kapaklarını buluyo netten, sonra itunes'dan Sentinal'in anlattığı gibi yerleştirebiliosun.

Kechihayvani of Revolutîon
@---B-L-U-K---@
Uzaklaştırılmış
¥ gün kaldı.

6 Haziran 2008; 11:02:25 

herkez bişi indir arat bul diyo bi allahın kuluda al bu programı kullan bak ben kullanıyorum demiyo google yazmayı bılmeyen adam var o ne yapsın 'Yaaa
can119

6 Haziran 2008; 11:06:37 

kendim kullanmasam neden önereyim programı ? çokta başarılı program yabancılarda çok iyi türkçelerde ise hatrı sayılır derecede başarılı lyricleride eklio parçaya deneyen görür denemeyen laf eder

@---B-L-U-K---@
Uzaklaştırılmış
¥ gün kaldı.

6 Haziran 2008; 11:11:36 

versene programı eger program önereceksenız verın ara veya googleyi ac arat marat demeyın verın madem adam bısı danısmıs bızade yardım etmek duser bugun sana yarın bana ver anlat kullansın herkez arat bul yap der ver paylas platform sonucta bu yardımlasmamız lazımbenım anlatmak ıstedıgım bu programada gerek ok itunes yapıyo zaten ama daha rahat daha kulanıslı programlar var arat bul taraf google ye yaz deneyde degıl link verıp burdan ındır bole yapo dersen adamda yardım almıs olur...plss
Sayfa:   [1]
Tüm forumlar >> [Mobil Cihazlar] >> Cep Telefonu ve Aksesuarları >> Apple - iPhone >> Programlar, Yazılım sorunları >> Album Kapak REsmi Olusturmak. Sayfa: [1]
Buraya git:

Donanım Haber Video İnceleme
Recom 580W güç kaynağı
Hybrid soğutma ile derin sessizlik!
darkSektor video inceleme
Bir virüsün, süper güçler eklediği kahramanımızla Ruslara hadlerini bildiriyoruz

Yeni mesajlar Yeni mesajlar yok
Popüler konu, yeni mesajlar ile Popüler konu, yeni mesajlarsız
Kilitli yeni mesajlar ile Yeni mesajlar olmadan kilitli
 Yeni mesaj at
 Mesaja cevap at
 Yeni anket aç
 Oy kullan
 Kendi mesajımı sil
 Kendi konumu sil
 Mesaja değerlendir
 Mesajımı DH blog sayfama ekle

Reklamlar