Donanım Haber Forum
Ana Sayfa | Kayıt ol | Profilim | Gelen Kutusu | DH Hız Aşırtma VT | Adres Defteri | Email'le üyeliklerim | Benim forumlarım | Fotoğraf Albümleri
Favorileriniz | Üyeler | Arama | SSS | Şikayet listesi | Uyarı listesi | Nick işlemleri
Daikin - Toshiba - Mitsubishi

İlgili konuları bak: (bu forumda | tüm forumlarda)

Bu isimle girdiniz: Guest
Bu konudaki kullanıcılar: hiç
  Basılabilir versiyon
Tüm forumlar >> [Donanım / Hardware] >> Ev Elektroniği >> Klima ve soğutma sistemleri >> Daikin - Toshiba - Mitsubishi Sayfa: [1]
Giriş
Mesaj << Daha eski konu   Daha yeni konu >>
CoMPuTeRCa

5 Haziran 2008; 16:40:31 
Bu mesajla ilgili şikayetinizi bu icon a tıklayarak yapabilirsiniz.

Özellikle kışın ısınmak imacıyla klima almam gerekiyor ve olmuşken en iyisi olsun takıntısı olanlardanım

Oturduğum ev Tekirdağ ilinde ve üçüncü kat olup çatısı yok, ısı yalıtımınında pek iyi olmadığını düşünürsek 20 mt2 alanı iyi ısıtabilecek kapasitede almak istediğim klima aşağıdakilerden hangisi olmalıdır :)) Hayat hep bir sınav havasında sanırım.

1 - Daikin Ururu Sarara Inverter 9.500 Btu/h (FTXR28E-RXR28E)

2 - TOSHIBA RASB10-SKVP SUPER INVERTER DAISEIKAI KLIMA

3 - MITSUBISHI ELECTRIC MSZ-FD25VAH KIRIGAMINE INVERTER

bu üç ürün arasında belirgin bir fark var mı tavsiyeci olabilecek arkadaşların yardımını bekliyorum
üçüne de hasta oldum aslında
mbirol

6 Haziran 2008; 11:11:35 

Zibro 2035

!! DR. KLİMA !!

dhappyb

7 Haziran 2008; 20:55:45 

neden toshiba super inverter?

hunter06

9 Haziran 2008; 12:17:11 

bu seçenekler arasına sharp ı da koyabilirsin ısıtma sıda ii dir memnun kaldığım bir klimadır

söz gümüş , sükut altın .
E2180@3.1 ghz günlük/2*1 kingston/palit 8600gt sonic+/gigabyte p35 ds3l/250 gb seagate 16 mb/HP W2207H /asus ta9a1
koko69

9 Haziran 2008; 13:18:47 

Isıtmada çok iyi olan Fujitsu inverter klimalara da bakmanızı tavsiye ederim.

Saygılarımla
CoMPuTeRCa

9 Haziran 2008; 14:28:52 

bu forum un sorunu bu işte

benim soruma cevap vermek yerine alternatif üretip kafa karıştırmak

arkadaşlar benim yukarıda sorduğum klimalardan gören kullanan arasında ki farkı bilen varsa cevap versin lütfen

diğer seçenekleri de sunduğunuzda sebep belirtirseniz sevinirim

çünkü bu üç makineyi seçmemin sebebi EER ce COP değerlerinin piyasanın en üst değerleri oluşudur
hunter06

9 Haziran 2008; 17:05:46 

illa üçünden biri diyosa 3 üncüyü ele diğer ikisine yazı tura at

söz gümüş , sükut altın .
E2180@3.1 ghz günlük/2*1 kingston/palit 8600gt sonic+/gigabyte p35 ds3l/250 gb seagate 16 mb/HP W2207H /asus ta9a1
hilmi-c

9 Haziran 2008; 18:15:38 

mitsu kirigamine eer ve cop olrak ses olarak hepsinden üstün

daikin in 9500 fakat cop u tosh dan üstün toshibanın btu su 500 fazla ondan bide filtreleri fazla ama daikinde de nem alma nem verme özelliği var bu hiç bi klimada yok fakat size taze hava veriyor veya dışarıya pis hvayı atıyor derlerse diyorlar çünkü satıcılar böyle bişe kesinlikle yok .. inanmayın birde flash streamer isimli güçlü bir hava temizleyicisi var biraz sesliymiş ama herzaman kullanacak değilsiniz. ama çok pahalı ben şahsen almam . mitsubishinin bu modeli daha yeni ama çok üstün özellikleri var sitesine girip inceleyin farkları. bende daha tam bakamadım

klimada filtrelere felanda fazla takmayın ses ve eer cop değerleri daha önemli bence umarım bildiğim kadarıyla yardımcı olabilmişimdir selam

quote:

Orjinalden alıntı: CoMPuTeRCa

Özellikle kışın ısınmak imacıyla klima almam gerekiyor ve olmuşken en iyisi olsun takıntısı olanlardanım

Oturduğum ev Tekirdağ ilinde ve üçüncü kat olup çatısı yok, ısı yalıtımınında pek iyi olmadığını düşünürsek 20 mt2 alanı iyi ısıtabilecek kapasitede almak istediğim klima aşağıdakilerden hangisi olmalıdır :)) Hayat hep bir sınav havasında sanırım.

1 - Daikin Ururu Sarara Inverter 9.500 Btu/h (FTXR28E-RXR28E)

2 - TOSHIBA RASB10-SKVP SUPER INVERTER DAISEIKAI KLIMA

3 - MITSUBISHI ELECTRIC MSZ-FD25VAH KIRIGAMINE INVERTER

bu üç ürün arasında belirgin bir fark var mı tavsiyeci olabilecek arkadaşların yardımını bekliyorum
üçüne de hasta oldum aslında

PHILIPS çıkmayan 522 15 00 ve 0800 lü hatta karşı tüketici danışma direkt tel 0216 522 17 90-91-92-93- servis müdürü Aydın bey 522 17 94 Aydın beyin direkt faksı: 522 17 45
hilmi-c

9 Haziran 2008; 19:32:55 

Coputera 20m2 için 12000 btu luktan düşük alma soğutmada 9000 yeter ama ısıtmada asla yetmez bilmiş ol 12000 btu nun ıstması 14000 dir genelde sanada lazım olan ısıtma btusu bu.. hatta 15000 olanlarda var 15000 lik te olur daha büyüğüne gerek yok . ozaman soğutma btu suda yükselir çünkü yazın seni rahatsız eder . bildiğim bu . yanlışım varsa esas ustalar düzeltsin .

PHILIPS çıkmayan 522 15 00 ve 0800 lü hatta karşı tüketici danışma direkt tel 0216 522 17 90-91-92-93- servis müdürü Aydın bey 522 17 94 Aydın beyin direkt faksı: 522 17 45
Sayfa:   [1]
Tüm forumlar >> [Donanım / Hardware] >> Ev Elektroniği >> Klima ve soğutma sistemleri >> Daikin - Toshiba - Mitsubishi Sayfa: [1]
Buraya git:

Donanım Haber Video İnceleme
GP2X video incelemesi
GP2X taşınabilir oyun konsolu video incelemesi