Donanım Haber Forum
Ana Sayfa | Kayıt ol | Profilim | Gelen Kutusu | DH Hız Aşırtma VT | Adres Defteri | Email'le üyeliklerim | Benim forumlarım | Fotoğraf Albümleri
Favorileriniz | Üyeler | Arama | SSS | Şikayet listesi | Uyarı listesi | Nick işlemleri
MAX: 1,500 ytl LCD TV TAVSİYESİ

İlgili konuları bak: (bu forumda | tüm forumlarda)

Bu isimle girdiniz: Guest
Bu konudaki kullanıcılar: hiç
  Basılabilir versiyon
Tüm forumlar >> [Donanım / Hardware] >> Ev Elektroniği >> TV ve Projeksiyon >> MAX: 1,500 ytl LCD TV TAVSİYESİ Sayfa: [1]
Giriş
Mesaj << Daha eski konu   Daha yeni konu >>
| SML |

5 Haziran 2008; 16:36:11 
Bu mesajla ilgili şikayetinizi bu icon a tıklayarak yapabilirsiniz.

MAX: 1.500 VERMEYİ DÜŞÜNÜYORUM..ÖNERİLERİNİZ

devilkid

5 Haziran 2008; 17:08:04 

ben iki gün önce seg 32 için gidip toshiba AV500 aldım...iyiki de toshiba almısım.ben tavsiye ediyorum...özellikle dizaynı ne çok süslü ne de sade...

unpop

5 Haziran 2008; 18:01:39 

toshiba AV500 de sanırım vga giriş yok. bu durum can sıkıcı

blackwinterday

Sisteme Gözat

5 Haziran 2008; 18:12:47 

hepsiburada.com'dan son bir adet kalmış, yetişen alıyor hesabı.

A black winter day
No, darker than that
Gloomier than an autumn night
devilkid

5 Haziran 2008; 19:04:51 

ewet vga yok onun yerine 2 tane hdmı girişi koymuslar..olsaydı tabi iyi olurdu...

quote:

Orjinalden alıntı: unpop

toshiba AV500 de sanırım vga giriş yok. bu durum can sıkıcı

glaxi

5 Haziran 2008; 19:08:34 

toshiba 32c3035
toshiba 37c3035

Riazor

Bu kullanıcının bu kategori altındaki blog mesajlarına git Bu kullanıcının DH Blog sayfasina git

5 Haziran 2008; 19:13:11 

Philips 7962 al eminim memnun kalırsın.

JOSEPH_STALin

5 Haziran 2008; 21:44:56 

TOSHİBAyı SEGi falan kesinlikle hiç düşümne bile 1500ytl verebiliyorsan alacağın tv SAMSUNG 32R81dir o kadar

Bide arkdaşın dediği gibi PHİLİPS 7962 yi düşünebilirsin TOSHİBA alma sakın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi JOSEPH_STALin -- 5 Haziran 2008; 21:43:56 >

Bu sonbahar afrika sıcaktan kavrulacak

ipodlover

5 Haziran 2008; 21:49:37 

evet samsung 32r81b alınabilir. çok fazla kullanıcısı olan, gerek fiyat performans oranıyla gerekse dizaynıyla çok başarılı bir tvdir. kısa zaman önce ben de aldım ve konsol için kullanıyorum. bu tv artık klasik oldu. gönül rahatlığıyla alınabilir.

Xbox LIVE Gamertag: NeoERC
dost acı söyler

5 Haziran 2008; 22:28:45 

quote:

Orjinalden alıntı: JOSEPH_STALin

TOSHİBAyı SEGi falan kesinlikle hiç düşümne bile 1500ytl verebiliyorsan alacağın tv SAMSUNG 32R81dir o kadar

neden toshibayı tavsiye etmiyorsun açarmısın biraz

her canlı ölümü tadacaktır
JOSEPH_STALin

6 Haziran 2008; 0:33:06 

quote:

Orjinalden alıntı: dost acı söyler

quote:

Şöyle söyliyeyim ben 32R yi almadan önce int.den araştırdığım bütün modelleri görebilmek açısından 1 gün izin alıp o günümü sadece tv bakmaya harcadım İzmirde gezebileceğim kadar yer gezdim açıkçası en güzel görüntüyü SONY(özellikle d serisi) ve SAMSUNG(m,r serisi) da gördüm.(Sadece alabileceğim serilere baktım onu belirteyim)

PHİLİPS bayisine girdim ama 7962yi canlı olarak göremedim o yüzden onu dahil etmiyorum ama alanların oldukça memnun olduğunu duydum.

TOSHİBAnın bu modelini teknosa ,bimeks ve SONY bayinde gördüm cok cansız bi görüntüye sahipti üstelik özellikle SAMSUNGlara kıyasla kasaları hiç estetik değildi.Kontrast oranıda bana yetersiz geldi(4800:1)sonra özelliklerini okuduğumda PC algılama sinyallerinin 1024-768 olduğunu gördüm zaten o anda TOSHİBA silindi aklımdan.

Böyle açıklayabilirim

Bu sonbahar afrika sıcaktan kavrulacak

nazaragustos

Sisteme Gözat

6 Haziran 2008; 5:37:02 

samsung 32a451c

iphone 8 GB - Shure Se530 - Westone Um 1
margornn

6 Haziran 2008; 7:27:42 

quote:

quote:

Orjinalden alıntı: dost acı söyler

quote:

Şöyle söyliyeyim ben 32R yi almadan önce int.den araştırdığım bütün modelleri görebilmek açısından 1 gün izin alıp o günümü sadece tv bakmaya harcadım İzmirde gezebileceğim kadar yer gezdim açıkçası en güzel görüntüyü SONY(özellikle d serisi) ve SAMSUNG(m,r serisi) da gördüm.(Sadece alabileceğim serilere baktım onu belirteyim)

PHİLİPS bayisine girdim ama 7962yi canlı olarak göremedim o yüzden onu dahil etmiyorum ama alanların oldukça memnun olduğunu duydum.

TOSHİBAnın bu modelini teknosa ,bimeks ve SONY bayinde gördüm cok cansız bi görüntüye sahipti üstelik özellikle SAMSUNGlara kıyasla kasaları hiç estetik değildi.Kontrast oranıda bana yetersiz geldi(4800:1)sonra özelliklerini okuduğumda PC algılama sinyallerinin 1024-768 olduğunu gördüm zaten o anda TOSHİBA silindi aklımdan.

Böyle açıklayabilirim

Selamlar bende 32r81b almak istiyorum fakat pc çözünürlüğünün ne olduğunu tam olarak bilmiyorum, sanırım vgadan 1024*768 öylemi? ekran kartındaki dvi dan dvi to hdmi ile pcye bağlantı yaparsam 1360*768 çözünürlük alabilir miyim? Siz hangi çözünürlükte kullanıyorsunuz tvnizi acaba?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi margornn -- 6 Haziran 2008; 7:44:32 >

signore

6 Haziran 2008; 9:48:59 

quote:

Böyle açıklayabilirim

Görüşlerimi yazayım. Öncelikle kontrast oranını çözünürlük gibi bir standart olarak düşünmemek gerekir. Asla kağıt üzerindeki değerlere bakarak değerlendirme yapılmaz. Zaten üreticiler kendi kafalarına göre değerler yazıyorlar. Nerede, nasıl ölçüldüğü belli değil.

Toshiba AV500 hangi bağlantı ile 1024x768 destekliyormuş ? Google'da biraz baktım ama detaylı bilgi bulamadım. Ben HDMI ile 1280x720'den aşağı bir çözünürlük desteklemesine pek ihtimal vermiyorum.

butonu hakkında bilgi için buraya tıklayabilirsiniz.
mastor1