evet samsung 32r81b alınabilir. çok fazla kullanıcısı olan, gerek fiyat performans oranıyla gerekse dizaynıyla çok başarılı bir tvdir. kısa zaman önce ben de aldım ve konsol için kullanıyorum. bu tv artık klasik oldu. gönül rahatlığıyla alınabilir.
TOSHİBAyı SEGi falan kesinlikle hiç düşümne bile 1500ytl verebiliyorsan alacağın tv SAMSUNG 32R81dir o kadar
Bide arkdaşın dediği gibi PHİLİPS 7962 yi düşünebilirsin TOSHİBA alma sakın
neden toshibayı tavsiye etmiyorsun açarmısın biraz
Şöyle söyliyeyim ben 32R yi almadan önce int.den araştırdığım bütün modelleri görebilmek açısından 1 gün izin alıp o günümü sadece tv bakmaya harcadım İzmirde gezebileceğim kadar yer gezdim açıkçası en güzel görüntüyü SONY(özellikle d serisi) ve SAMSUNG(m,r serisi) da gördüm.(Sadece alabileceğim serilere baktım onu belirteyim)
PHİLİPS bayisine girdim ama 7962yi canlı olarak göremedim o yüzden onu dahil etmiyorum ama alanların oldukça memnun olduğunu duydum.
TOSHİBAnın bu modelini teknosa ,bimeks ve SONY bayinde gördüm cok cansız bi görüntüye sahipti üstelik özellikle SAMSUNGlara kıyasla kasaları hiç estetik değildi.Kontrast oranıda bana yetersiz geldi(4800:1)sonra özelliklerini okuduğumda PC algılama sinyallerinin 1024-768 olduğunu gördüm zaten o anda TOSHİBA silindi aklımdan.
TOSHİBAyı SEGi falan kesinlikle hiç düşümne bile 1500ytl verebiliyorsan alacağın tv SAMSUNG 32R81dir o kadar
Bide arkdaşın dediği gibi PHİLİPS 7962 yi düşünebilirsin TOSHİBA alma sakın
neden toshibayı tavsiye etmiyorsun açarmısın biraz
Şöyle söyliyeyim ben 32R yi almadan önce int.den araştırdığım bütün modelleri görebilmek açısından 1 gün izin alıp o günümü sadece tv bakmaya harcadım İzmirde gezebileceğim kadar yer gezdim açıkçası en güzel görüntüyü SONY(özellikle d serisi) ve SAMSUNG(m,r serisi) da gördüm.(Sadece alabileceğim serilere baktım onu belirteyim)
PHİLİPS bayisine girdim ama 7962yi canlı olarak göremedim o yüzden onu dahil etmiyorum ama alanların oldukça memnun olduğunu duydum.
TOSHİBAnın bu modelini teknosa ,bimeks ve SONY bayinde gördüm cok cansız bi görüntüye sahipti üstelik özellikle SAMSUNGlara kıyasla kasaları hiç estetik değildi.Kontrast oranıda bana yetersiz geldi(4800:1)sonra özelliklerini okuduğumda PC algılama sinyallerinin 1024-768 olduğunu gördüm zaten o anda TOSHİBA silindi aklımdan.
Böyle açıklayabilirim
Selamlar bende 32r81b almak istiyorum fakat pc çözünürlüğünün ne olduğunu tam olarak bilmiyorum, sanırım vgadan 1024*768 öylemi? ekran kartındaki dvi dan dvi to hdmi ile pcye bağlantı yaparsam 1360*768 çözünürlük alabilir miyim? Siz hangi çözünürlükte kullanıyorsunuz tvnizi acaba?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi margornn -- 6 Haziran 2008; 7:44:32 >
Orjinalden alıntı: JOSEPH_STALin TOSHİBAnın bu modelini teknosa ,bimeks ve SONY bayinde gördüm cok cansız bi görüntüye sahipti üstelik özellikle SAMSUNGlara kıyasla kasaları hiç estetik değildi.Kontrast oranıda bana yetersiz geldi(4800:1)sonra özelliklerini okuduğumda PC algılama sinyallerinin 1024-768 olduğunu gördüm zaten o anda TOSHİBA silindi aklımdan.
Böyle açıklayabilirim
Görüşlerimi yazayım. Öncelikle kontrast oranını çözünürlük gibi bir standart olarak düşünmemek gerekir. Asla kağıt üzerindeki değerlere bakarak değerlendirme yapılmaz. Zaten üreticiler kendi kafalarına göre değerler yazıyorlar. Nerede, nasıl ölçüldüğü belli değil.
Toshiba AV500 hangi bağlantı ile 1024x768 destekliyormuş ? Google'da biraz baktım ama detaylı bilgi bulamadım. Ben HDMI ile 1280x720'den aşağı bir çözünürlük desteklemesine pek ihtimal vermiyorum.