Şimdi Ara

<<<DH HYUNDAİ ERA TAKIMI>>> (304. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
6 Misafir (2 Mobil) - 4 Masaüstü2 Mobil
5 sn
43.495
Cevap
94
Favori
1.763.774
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
11 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 302303304305306
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

nerden aldığınızı yazarsanız yada neyle arama yapalım gittigidiyordan, bende almak istiyorum.

quote:

Orijinalden alıntı: mercaniletişim

quote:

Orijinalden alıntı: Prof.Matematik

güzel olmuş.
    koltuk kılıflarını nerede taktırdınız?

kılıfları gittigidiyordan almıştım 35 veya 40 tl ama gerçekten tam oturuyor esk arabamada oradan aynı adamdan almıştım sanayide bir arkadaşa taktırdım ama koltukları söktük takarken tam oturtmak için

• quote:

Orijinalden alıntı: the engine

Hyundaide fiyatlar çok yüksek şu anda, güzel satış yaptılar doygunluğun belirtisi bu.Aracımı alırken 2006 senesinde vergi indirimleri yoktu ama Hyundai ne kadar indirim yapıyordu biliyormusunuz.4.900 lira.

evet ya ben arabayı alırken elimdeki aracı piyasadan 2.000 ytl fazlaya almışlardı, üstelik yeni araçta da 3.000 ytl indirim yapmışlardı. şimdi önemli indirim yapmıyorlar.

ötv binince bindiği kadarını indirip yine aynı fiyata satacaklar bence..

koreli dostlarımın piyasayı iyi takip ediyorlar..

• quote:

Orijinalden alıntı: volkan_efe

valla ben resim göremedim,

nerden aldığınızı yazarsanız yada neyle arama yapalım gittigidiyordan, bende almak istiyorum.

quote:

quote:

güzel olmuş.

kılıfları gittigidiyordan almıştım 35 veya 40 tl ama gerçekten tam oturuyor esk arabamada oradan aynı adamdan almıştım sanayide bir arkadaşa taktırdım ama koltukları söktük takarken tam oturtmak için

adamın satışı yok şuan ama pm attım özel satış aç diye cevap yazınca bigilendiririm seni

• İlgine teşekkür ederim. ben resim göremedim umarım beğenirim.

quote:

quote:

valla ben resim göremedim,

quote:

quote:

güzel olmuş.

adamın satışı yok şuan ama pm attım özel satış aç diye cevap yazınca bigilendiririm seni

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi volkan_efe -- 3 Eylül 2009; 11:18:59 >

• deniyorum bakalım ne çıkacak karşıma, devir çok düşüyor 2'nin altında kalıyor valla...

fiyatların düşeceği yok bari ben tüketimi düşüreyim,

quote:

Orijinalden alıntı: cevizkabugu

quote:

valla sizi tebrik ediyorum,

ben ERA Dizel aldıktan sonra 90'la sabit gidemiyorum :)) Eski arabamda 90'la sabit 1 saat giderdim, bu araba yolda durmuyorki 90'la can çekişiyor valla, devir 2000'nin altında kalıyor.

birde devir 2500'de araba 120 yapıyor, 110-120 aralığında gidip 15-16 kuruş aralığında yakmak daha mantıklı bence.

100 km'yi geçmediğiniz takdirde araçlarımız gayet tasarruflu. geçerseniz %20 fazla yakmış olursunuz.

ben de 100 le gitmiyorum zaten.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi volkan_efe -- 3 Eylül 2009; 11:16:15 >

• evet beyler accent era için güzel bir site daha.
    http://accenthyundai.info/

deniyorum bakalım ne çıkacak karşıma, devir çok düşüyor 2'nin altında kalıyor valla...

90 la giderken benimki tam 2100 devirde oluyor. sizinki nasıl oluyorda 2000 devir altı oluyor yaa..

90 la giderken 2100 devirde hafif gaza basınca araç kafa kaldırıyor ve hemen 100 km oluyor.. sanki daha öncede bir arkadaş senin dediğini yazmıştı bana ama hatırlayamadım..

2100 devirle 90 km ile de gayet hareketli gidiyor benim ki..

quote:

quote:

deniyorum bakalım ne çıkacak karşıma, devir çok düşüyor 2'nin altında kalıyor valla...

90 la giderken benimki tam 2100 devirde oluyor. sizinki nasıl oluyorda 2000 devir altı oluyor yaa..

90 la giderken 2100 devirde hafif gaza basınca araç kafa kaldırıyor ve hemen 100 km oluyor.. sanki daha öncede bir arkadaş senin dediğini yazmıştı bana ama hatırlayamadım..

• 5. Vites 90'la 2000 devirin altında kalıyor,
    bu arada listeye eklenmek için kime bilgi vereceğiz, 2007 ERA 1.5 crdi TEAM Yakut kırmızı

quote:

• sabah erken yola çıktım, Mazotta indirim var, İstanbul anadolu yakasında 2,64- 2,65 TL'den satılıyordu.

haber sitelerine baktım bir şey yazmıyor.........

4-6 Eylül arasında bir protesto yapılıyor sizlerde inşallah görmüşsünüzdür burada da bir konu açmıştım, tüm türkiyeden güzel tepkiler gelmiş, acaba onun etkisimi oldu diye düşünüyorum.

internette bir sürü haber var, geç kalmadınız hala protestoya katılabilirsiniz.

Etkisi olsunki daha büyükleri yapılsın, belki toplumumuz bazı şeyler için konuşmaktan başka şeylerde yapılacağına inanır....

• yeni aldıysanız hayırlı olsun.

hangi ildesiniz,

yeni aldıysanız kaç km'de ne kadara mal oldu, ABS varmı?

quote:

Orijinalden alıntı: EnnX

5. Vites 90'la 2000 devirin altında kalıyor,
    bu arada listeye eklenmek için kime bilgi vereceğiz, 2007 ERA 1.5 crdi TEAM Yakut kırmızı

quote:

• benim bulunduğum şehirde şu an 2,69 a düsmüş. 6 eylül e kadar mazot almayacakmıyız yani bu protesto için.
    quote:

sabah erken yola çıktım, Mazotta indirim var, İstanbul anadolu yakasında 2,64- 2,65 TL'den satılıyordu.

haber sitelerine baktım bir şey yazmıyor.........

4-6 Eylül arasında bir protesto yapılıyor sizlerde inşallah görmüşsünüzdür burada da bir konu açmıştım, tüm türkiyeden güzel tepkiler gelmiş, acaba onun etkisimi oldu diye düşünüyorum.

internette bir sürü haber var, geç kalmadınız hala protestoya katılabilirsiniz.

Etkisi olsunki daha büyükleri yapılsın, belki toplumumuz bazı şeyler için konuşmaktan başka şeylerde yapılacağına inanır....

• günaydın ve iyi pazarlar

Ayrıca yakıt konusunda herhangi bir farklılık oluyor mu?

Orijinalden alıntı: fuatergenoglu

Mrb Hyundai Siyah Era'ma jant alıcam ama 14" mü 15" mi alayım karar veremedim. Jantı olanlar varsa yardımcı olabilir mi?

Ayrıca yakıt konusunda herhangi bir farklılık oluyor mu?

bana soracak olursan 16" lik al
    205 45R 16"

eğer 15 lik alıcam dersen
    195 55R 15"

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kritios -- 6 Eylül 2009; 19:20:09 >

Bir kaç sorum daha olucak. Marka olarak hangileri iyidir? Ayrıca, lastikle beraber kaça gelir sence?

Tşkler kardeş,

Bir kaç sorum daha olucak. Marka olarak hangileri iyidir? Ayrıca, lastikle beraber kaça gelir sence?

senin arabanın motor hacmi nedir?

michelin için yol sesi almıyor diyorlar ama çabuk aşınıyor diyorlar.
    ben senin yerinde olsam bridgestone tercih ederdim malum memleketimde yolların her yeri çukur.

Sanırım 16" alıcam. Bazı arkadaşların 15" resimlerine baktımda sanki 14" gibi duruyor. Almışken farklı görünsün. Araştırdığım kadarıyla CMS ve Kormetal çok yaygın. Bunlardan alsam bi sorun olmaz di mi? Ayrıca dediğin gibi Bridgestone alıcam. Her geçen gün yeni sorular kafama takılıyor bu arada. Yine yardımcı oursan sevinirim.

1. 15" veya 16" jant uzun yolda bi sakıncası olur mu?
    2. 4 jant + 4 lastik ne kadara gelir? Arabanın şu an üstündekileri alırlar mı? Kaça alırlar?
    3. 16" yakıtta veya performasta negatif bir etki yapar mı?

Araba 1.5 CRDI Select Siyah üstad.

Sanırım 16" alıcam. Bazı arkadaşların 15" resimlerine baktımda sanki 14" gibi duruyor. Almışken farklı görünsün. Araştırdığım kadarıyla CMS ve Kormetal çok yaygın. Bunlardan alsam bi sorun olmaz di mi? Ayrıca dediğin gibi Bridgestone alıcam. Her geçen gün yeni sorular kafama takılıyor bu arada. Yine yardımcı oursan sevinirim.

1. 15" veya 16" jant uzun yolda bi sakıncası olur mu?
    2. 4 jant + 4 lastik ne kadara gelir? Arabanın şu an üstündekileri alırlar mı? Kaça alırlar?
    3. 16" yakıtta veya performasta negatif bir etki yapar mı?

1)konfora olumsuz etkisi olur. çukurları daha sert hissedersin ama yol tutuş artar
    2)fiyat hakkında fikir sahibi değilim
    3)senin era'nın motoru güçlü performansı etkilemez ama yakıt çok az artabilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kritios -- 7 Eylül 2009; 14:37:15 >

• 
Sayfa: önceki 302303304305306
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.